مدت زیادی تا تولد کوچولوهای بهاری مون باقی نمونده . حداکثر 4 ماه . تو این تاپیک از ایده ها و نظرات هم استفاده می کنیم برای گرفتن 1 تولد به یاد موندنی :) .
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
مامانای هنرمند این دستور خمیرچینیه خودتون با توجه به تم تون تو هزینه ها صرفه جویی کنید و مثلا زنبور و کفش دوزک درست کنید
خمیر چینی: چسب چوب 1لیوان آب نصف لیوان آرد ذرت مخصوص گلسازی1لیوان وازلین به مقدار لازم که توی دستور گفته میشه گلیسیرین دو قاشق غذاخوری
ابتدا قابلمه تفلون کوچک(قابلمه نباید قبلا توش غذا پخته شده باشه....و در ضمن توی اون دیگه نمیتونید غذا بپزید) رو با وازلین زیاد خوب چرب میکنیم.یه قاشق چوبی هم برای اینکار لازم داریم.اونرو هم خوب با وازلین چرب میکنیم.
بعد از چرب کردن قابلمه و قاشق ....ابتدا نشاسته ذرت را داخل قابلمه میریزیم...سپس آب رو به نشاسته اضافه میکنیم و خوب مخلوط میکنیم تا کامل حل شود.گلیسیرین رو داخل لیوان ریخته و خوب داخل لیوان میچرخونیم و بعد چسب چوب رو داخل لیوان ریخته و بعد به نشاسته و آب اضافه میکنیم(با اینکار چسب چوب به هیچ وجه به لیوان نمیچسبه و کامل خالی میشه)
و خوب مخلوط کرده تا خمیر یکدست شود... و بعد روی شعله ملایم میذاریم و خوب با قاشق خمیر رو هم میزنیم تا از حالت روان خارج بشه.با قاشق مرتب وسط خمیر رو باز میکنیم تا به صورت مایع چیزی باقی نمونه.دقت کنید که باید تا پایان کار خمیر باید بالای سرش باشید و مرتب هم بزنید تا خمیر نسوزه
بعد از جمع شدن و پخته شدن خمیر از روی حرارت برداشته و به همون صورت داغ با وازلین خوب ورز میدیم تا کل خمیر چرب بشه و خوب ورز بخوره بعد داخل پارچه سفید تمیزو بعد کیسه نایلن و بعد داخل ظرف دردارو میذاریم تا سرد بشه و به اصطلاح خمیربرسه. خمیرمون امادست
خمیر ایتالیایی چسب چوب 1 لیوان نشاسته ذرت 1لیوان گلیسیرین 2 قاشق غذاخوری وازلین هم به مقدار لازم
مثل روش قبلی قابلمه و قاشق چوبی رو خوب چرب میکنیم. نشاسته و چسب چوب و گلیسیرین رو داخل قابلمه ریخته و خوب با قاشق هم میزنیم تا گلوله ای نمونه و خمیر یکدست بشه
بعد روی کتری در حال جوش میذاریم وروی قابلمه یه بشقاب میذاریم.بعد از حدود 5 دقیقه خمیر رو با قاشق چک میکنیم.قاشق رو میندازیم زیر خمیر تا ببینیم بسته شده یا نه(مثل کوکو و کتلت ) بعد خمیر رو برمیگردونیم تا طرف دیگه اش هم حرارت ببینه.توی این حالت دیگه بشقاب رو نمیذاریم بعد با قاشق مثل روش قبلی خوب وسط خمیر رو باز کرده تا خوب پخته بشه.خیلی هم حرارت ندید که خشک نشه یکمی هم خمیر نرم بمونه اشکالی نداره.چون با حرارتی که داره پخته میشه از روی حرارت برمیداریم و خوب با وازلین ورز میدیم تا خمیرمون حسابی چرب و نرم بشه بعد میذاریم داخل پارچه سفید و تمیز و بعد داخل کیسه و بعد ظرف دردار تا سرد بسشه و جا بیوفته.
در مورد رنگ از رنگ روغنی مخصوص نقاشی کیمیا چسب چوب هم شمال .
تفاوت این دو خمیرفقط آب هست. خمیر چینی بیشتر برای ساخت گلهای ظریف و شیشه ای استفاده میشه و خمیر ایتالیایی برای کارهای ضخیمتر و سنگین تر که بیشتر حالت فانتزی دارن
آره مونا جون اگر کسی رو هم دعوت نکنم حتما براش تزئینات رو انجام میدم ، البته فعلا که شوشو قبول نکرده که مراسم نگیریم الهام جون به نظر من که خیلی فکر خوبیه که از تزئینات خواهرت استفاده کنی. هدی ممنون از اطلاعاتت ، میگما به نظرتون با این شیطونکایی که داریم میرسیم خودمون درست کنیم؟ من که فقط شبها وقت دارم
دانی که زآدمی چه ماند پسِ مرگ ، عشق است و محبت است و باقی همه هیچ
سفارش انواع کیک و کاپ کیک و پاپز کیک و کوکی و..... (روشان کیک)
کانال @roshancake
اینستا roshancake
http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadid=1423576&T=%D8%B9%DA%A9%D8%B3%D8%A7%DB%8C_%D9%86%D9%85%D9%88%D9%86%D9%87_%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%A7%D9%85_&postID=55039744
سلام به همگی مونا جون تمت مبارکککککککک تم تولد سید یاسین وان با رنگین کمان! من میخوام یه بلوز سفید بدم براش برادرم یه رنگین کمان و وان طراحی کنه بدم روش چاپ کنن!با شورت لی یا شلوار لی سفید ! من دارم کارای طراحی رو ذهنی انجام میدم خودم با کاغذ و مقوا درست میکنم! برای تفویم هم برادم طراحی کیگنه میدم چاپ به عنوان گیفت به مهموتام میدم!هم عکس یاسین هست هم تقویم 91!هههههههه
خدایا شکرت
خودت کمکم کن تا دوفرشته اسمونی ام خوب تربیت کنم