سلام صبح همگی بخیر من گاز لوفرا دارم ایتالیائی اش یک مقدار مبلغش زیاده 3سال پیش حدود 700.000 تومان بود ولی قطعات ایتالیایی مونتاژ ایران هم هست حدود 300.000 تومان بود...من خیلی راضی هستم...
سلام بچه ها من تکنو ایتالیا دارم فوق العادست محشرههههههههههههههههههههههه قیمتش بالاست ولی می ارزه 2 سال پیش 750 هزار تومن گرفتم الان نمیدونم چنده دقت کنید که حتما ساخت ایتالیا باشه
من هم فر می خوام و هم ماکروفر که با هم دیگه ست بشن چه مارکی بگیرم و چه رنگی؟؟؟؟؟؟؟( آخه یخچال و ماشین لبایشویی و ظرفشویی ام سفید هستن ، اون موقع نقره ای مد نشده بود) خودم نظرم رو مشکی هست به نظرتون مشکی خوب می شه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
به نظرم زیاد روی اجاق گاز هزینه نکنی بهتره . یه اجاق گاز ایرانی معمولی بگیر یک میکروفر هم کنارش بگیری بهتره . من فر اجاق گازمو خیلی کم استفاده میکنم ولی این فر کوچیکمو مدام .
منم لفرا دارم و منم خیلی راضیم به نظر من ارزش داره که برای گاز زیاد پول بدی چون اگه گاز ارزون بخری مطمئن باش که فقط پولتو بیرون ریختی و بعدا مجبوری پول بیشتر بدی و یک گاز خوب بخری. من یک سال پیش لفرا خریدم یک میلیون.
مطالب این سایت تنها جنبه اطلاع رسانی و آموزشی داشته و توصیه پزشکی تخصصی تلقی نمی شوند و نباید آنها را جایگزین مراجعه به پزشک جهت تشخیص و درمان دانست. لطفاً پیش از استفاده از سایت صفحه "شرایط استفاده از سایت" را مطالعه فرمایید. استفاده از این سایت بدان معناست که شما قبلاً صفحه "شرایط استفاده از سایت" را مطالعه کرده و به مفاد آن واقفید.
درباره نی نی سایت |
تماس با ما |
شرایط استفاده از سایت |
رعایت حریم شخصی کاربران |
تبلیغات در نی نی سایت
info[at]ninisite[dot]com نقل مطالب این سایت با ذکر منبع و نشانی اینترنتی سایت بلامانع است.