دسر نارگیل :
مواد لازم
شیر 2 لیوان
شکر نصف لیوان
پودر ژلاتین یک ق غ
رنگ دلخواه دو قطره
پودر نارگیل 3 ق غ
طرز تهیه :
ابتدا پودر ژلاتین رو با یک سوم لیوان آب حل کرده روی حرارت غیر مستقیم
گذاشته تا به حالت کشدار وثل عسل در بیاید
شیر را روی حرارت گذاشته و شکر را به ان اضافه میکنیمبا حرارت متوسط تا مخلوط شود نیازی نیست خیلی بجوشد
ژلاتین را به مواد فوق اضافه کرده به صورت نخ اضافه میکنیم وکامل هم میزنیم
دو قاشق از پودر نارگیل را به مواد اضافه کرده
یک قاشق باقیمانده را کف قالب میریزم ...........ابتدا کف قالب را چرب کرده بعد اب میزینم بعد یک قاشق پودر نارگیل را کف ظرف میپاشیم
مواد را در قالب ریخته
در یخچال به مدت4تا 5 ساعت میگذاریم
دسر را در ظرف دلخواه بر میگردانیم
نکته : به جای شیر میتوان ازآبهم استفاده کرد ....نصف آب ونصف شیر
به جای رنگ هم میتوان از رنگهای طبیعی مثل آب شاتوت یا تره استفاده کرد