با سلام به همه دوستان ارجمند با توجه به عدم استفاده از تاپیک مامانهای هنرمند و هنردوست من فکر میکنم که بد نیست در باره اشپزی یه تاپیک داشته باشیم که دوباره فعالیتش رو ادامه بده و هرکسی که دستورات غذایی بلده به دیگران هم انتقال بده همین جا هم از نجما جون که کلی ازش یادگرفتم تشکر میکنم من خودم چیزی بلد نیستم اما هرچی هم که بلد باشم حتما میگم اگر موافق هستین با هم ادامه بدیم من فقط قدم پیش گذاشتم ..........خودم چیزی بلد نیستم...چون تاپیک رو اغاز کردم نگید این شروع کرده حالا چیزی نذاشته(:
سلام دوستان گلم. ممنون از اینکه تاپیک رو فعال کردین. من میخوام یک پیشنهاد از خودم دروکنم بیایید هرچی درست میکنیم یک عکس ازش بگیریم و اینجا با دستورش بذاریم. اینجوری هم دستوری که میذاریم امتحانش رو پس داده و میشه روش حساب کرد. هم اینکه تاپیکمون خوش آب و رنگ میشه. مگه نه؟ ضمنا وقتی عکس باشه انگیزه بقیه دوستان برای درست کردن اون غذا بیشتر میشه. منم میرم و با عکس غذایی که برای افطار میخوام درست کنم برمیگردم.
شبنم جون این روشیه که من این سوپو درست می کنم .. اصل سنتیش خیلی ساده تره : برای 2-4 نفر : 1 پیاز کوچک (می تونه نباشه اما خاصیت داره) نصف لیوان جو پرک 2-3 هویج کوچک در صورت تمایل 6-7 عدد قارچ خامه صورتی ( پگاه) 1-2 عدد شیر کم چرب 1 بسته جعفری ساطوری 2 ق آرد و 2 ق روغن مایع 4-5 لیوان آب جوش نمک و فلفل و آبلیمو 2ق روغنو می ریزی تو قابلمه و 2 ق آرد رو توش یه تفت خیلی کم میدی...بعد آب جوشو می ریزی روش..پیازتو ریز ریز خرد می کنی و می ریزی تو آب...هویجت رو هم همینطور و جو رو هم اضافه می کنی...اینا با هم یه نیمساعتی قل میزنن تا بپزن و آبشون هم نصف شه...وقتی پختن شیر رو می ریزی...هرچقدر که دلت خواست..من معمولا یه شیر کاله کامل رو می ریزم...هم شیر چیز خوبیه ...هم سوپت سفید سفید می شه...تا شیرت یه قل بزنه قارچها رو ورقه می کنی و می ریزی تو ظرف مناسب و اگه مایکروویو داری 1-2 دقیقه میذاری تو مایکروویو خودش می پزه ...اگه نه می تونی رو گاز بدون روغن یه تفت بدی چون خودش آب میندازه...بعد قارچها رو هم اضافه می کنی به سوپ و می ذاری کمی روی حرارت بمونه...بعد هم نصف یک خامه رو توش می ریزی و می چشی...اگه مزه خامه ای تر خواستی نصف بقیش رو هم میریزی...اگه خیلی خامه ای خواستی دومی رو هم میریزی !معمولا یک خامه مناسبه...نه نصفه نه دوتا...اما باز هم ذائقه ایه...خامه که یه قل زد خیلی کم فلفل می ریزی و بعد نمک و آبلیموشو میریزی و بسته به ذائقه تون اندازه می کنی...و با جعفری نوش جان می کنید :) توضیحات : اگه چای ساز یا سماور یا اینجور چیزا داری آبو بجوشون...اگه نداری و می خوای سوپت سریع آماده بشه یا حوصله شو نداری آب بجوشونی از خیر آرد بگذر 2-اگه خواستی خیلی سریع باشه همه چیز رو رنده کن ! 3-سوپ اصلی قارچ و خامه نداره ! مرحله آرد رو هم نداره ! امیدوارم خوشت بیاد...البته باید یه بار درست کنی تا خودت دستت بیاد چجوریاس :)
ناتاشا جان درسته جوپرک زودتر میپزه ولی به نظر من مزه سوپ با خود جو خوشمزه تره.....البته این نظر منه
منم یک سوپ شیر درست میکنم که هم توش جو داره هم جوپرک داره و هم بلغور گندم که اتفاقا وجود این بلغور گندم توش باعث میشه مزه حلیم هم بگیره.خیلی هم آسونه اگه میخوایید بگید تا دستورشو بزارم
بورانی بادمجان : بادمجان 3-4 عدد ریز و قلمی ماست یک کاسه متوسط ترجیحا خامه ای سیر تازه درصورت تمایل در غیر اینصورت پودر سیر به مقدار دلخواه نمک و فلفل سیاه و پودر آویشن به مقدار دلخواه
بادمجانها را داخل فر یا روی گاز کبابی می کنید ،سپس پوست گرفته و می کوبید تا نرم و یکدست شوند ،در صورت استفاده از سیرتازه آن را رنده کرده و اضافه می کنیم و صورت استفاده از پودر سیر ، پودر سیر وماست و نمک و فلفل و آویشن را اضافه کرده و مخلوط می کنیم .
طعم کبابی شده بادمجان عطر و طعم بسیار خوشی به بورانی شما می دهد .
قیمه نسا: گوشت قیمه ای زرشک خلال بادام نمک وفلفل گلاب+دارچین+زعفران رب گوجه فرنگی پیازداغ (میزان مواد بالا بسته به تعداد نفرات و تجربه شخصی شما درتهیه خورش قیمه است)
تهیه: ابتدا گوشت را با پیازداغ روی آتش تند سرخ میکنیم.آنگاه نمک وفلفل +رب گوجه رااضافه کرده همراه با آب میگذاریم جا بیفتد.در نیمه های پخت زرشک شیرین شده را همراه با بادام که از قبل در آب زعفران جوشیده و نرم شده به مواد بالا اضافه میکنیم.در انتهای طبخ کمی گلاب +دارچین +زعفران را به خورش اضافه کرده و گاز راخاموش می نماییم.غذا نباید آب داشته باشد ولی کاملا خشک هم نباشد(تقریبا آب خورش باید به خوردش رفته باشد) برای سرو کردن میتوانیم همراه برنج زعفرانی و خلال بادام روی برنج سفید تزیین کنید. این غذای خوشمزه قزوینی است.پیشنهاد میکنم حتما امتحان کنید منبع:بهار(تایپیک مامانای هنرمند و هنردوست)
تهیه: سینه مرغ را تکه تکه میکنیم و با سس سویا مزه دار می نماییم.سس تند را همراه آرد ذرت به آن می افزاییم ودر کره سرخ میکنیم. گوجه را رنده کرده وروی فیله درحین سرخ شدن میریزیم.بعد از سرخ شدن در ماهیتابه پنیر را افزوده و وقتی پنیر آب شد غذا حاضر است. منبع:بهار(تایپیک مامانای هنرمند و هنردوست)
تن ماهی رو بجوشونید 20 دقیقه بعد روغن اون رو بگیرید و با چنگال از هم بازشون کنید تا خرد بشه بعد مایونز و پنیرپیتزا رو اضافه کنید و روی نان تست بذارید داخل ساندویچ ساز
آرد سفید الک شده 80 گرم شکر 200 گرم = 1 پیمانه زرده تخم مرغ 2 عدد شکلات تخته ایی تیره 85 گرم پودر کاکائو یک چهارم پیمانه آب 125 میلی لیتر = یک دوم پیمانه سفیده 4 عدد
طرز تهیه
شکر + شکلات تخته ایی + آب جوش را روی حرارت گذاشته و هم زده تا کاملا حل شوند. هنگامیکه کاملا ذوب شد پودر کاکائو را اضافه کرده تا کاملا مخلوط شود و از روی حرارت بر می داریم.و باید کامل خنک شود.و زرده ها را به آن اضافه می کنیم.بعد آرد را به آن اضافه می کنیم و خوب هم زده و یکدست می کنیم. سفیده را که جدا کرده کاملا با هم زن زده تا کاملا فرم بگیرد. و بعدموادمان را داخل سفیده ریخته و کاملا به آرامی وآهسته آن هم از یک سمت به صورت دورانی هم بزنیم تا مواد کاملا مخلوط شوند. کاغذ روغنی در ظرف انداخته با دمای 180 درجه سانتی گراد و زمان حدود35 تا 40 دقیقه زمان پخت می باشد