2733
2734
عنوان

هنر آشپزی...

| مشاهده متن کامل بحث + 34729 بازدید | 226 پست
می توانیم پودر نارگیل را رنگ کنیم تا توپی های رنگارنگ داشته باشیم به این صورت که پودر نارگیل را در کیسه فریزر ریخته و کمی رنگ خوراکی یا آب لبو یا آب سبزیجات اضافه کرده و نایلون را با دست ماساژ دهیم تا پودر نارگیل رنگ بگیرد.

ببین منم به همین مشکل خورده بودم.😢خانمای اینجا بهم دکترساینا رو معرفی کردن و منم از یکی از دکتراش ویزیت آنلاین گرفتم از خونه. و خیلی راضی بودم و مسالمم حل شد😍 بیا اینم لینکش ایشالا که مشکل توهم حل بشه😘

لیموناد

مواد لازم :
لیمو ترش کوچک
شکر
طرز تهیه :

لیمو ها را از عرض میبریم به قطر حدود یک سانت

یک شیشه ( اندازه اونایی که تو ش خیار شور هست تو بازار )

داخل شیشه یک ردیف لیمو میچینیم ورویش را یک قاشق شکر میریزیم ..........به همین ترتیب تمام شیشه را پر

میکنیم .........

درب شیشه را محکم بسته ودر پشت پنجره یا زیر نور غیر مستقیم قرار میدهیم به مدت حدود 20 روز

هر چند رو یک بار شیشه را سر وته میکنیم تا شربت به همه لیمو ها برسد

وقتی شکر کامل با اب لیمو ها مخلوط شد میتوان استفاده کرد

وقتی درب شیشه را باز کردیم در یخچال نگه میداریم

Image and video hosting by TinyPic
پسرم همه زندگی من
شربت لیمو

مراحلش دقیقا مانند لیموناد هست ولی میزان شکر بیشتر است به این صورت که روی لیمو ها را با شکر کامل

میپوشانیم برای همین شیشه روی هر لایه لیمو حدود 4 قاشق شکر کافی است

در جای تاریک وخنک نگه میداریم

در یه نایلون مشکی وداخل کابینت میتوان نگهداری کرد به مدت حدود دویا سه ماه
پسرم همه زندگی من
2731
2738
سلام خانومیا :)
منم می خوام بیام اینجا چیزای خوشمزه یاد بگیرم... اجازه هست ؟ :)

عسل بانو جان منظورت از ژله رنگین کمان چیه ؟ یه توضیحی بده شاید بتونیم کمکت کنیم...من یه بار ژله 7 رنگ درست کردم ...همونه ؟
یه چیز خیلی خیلی خوشمزه هست که من گاه گاهی برای شام درست می کنم ...با سالاد یه شام سبک و کامله ...اگه دوست داشتین امتحان کنین :
سیب زمینی تنوری نروژی برای 2 نفر : 4 سیب زمینی متوسط
5-6 ق روغن زیتون
2-3 ق ریحان ساطوری (بسته به ذائقه می شه بیشتر هم بشه )
پودر سیر تازه حداقل یک ق چ پر (یعنی تازه خریداری شده باشه...بسته به ذائقه می شه کمتر هم بشه اما نه خیلی کم )
پنیر پیتزا رنده شده-نمک-فلفل به میزان مورد نیاز
فر رو روی 225 درجه روشن می کنیم ..توی یک کاسه روغن و ریحان و پودر سیر رو مخلوط می کنیم..بعد سیب زمینیارو خلالهای قطور می کنیم و توی یک ظرف پیرکس می ریزیم...مخلوط سس رو روشون می ریزیم و با قاشق هم می زنیم تا همه سیبها آغشته به سس بشن...برای حدود نیم ساعت در طیقه وسط فر می پزیم..تو این مدت دائم چک می کنیم که نسوزن...اگه هم زمان بیشتر احتیاج داشت بیشتر تو فر می ذاریم باشن اما با مراقبت دائمی...وقتی کامل برشته شدن پنیر رو روشون میریزیم و اجازه می دیم بمونه تا آب شه !
حالا آماده است :) نوش جون :)
2706
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2687