2410
2553
عنوان

هنر آشپزی...

| مشاهده متن کامل بحث + 34729 بازدید | 226 پست
بچه ها سلام
دستور تهیه نان تافتون خانگی:
خمیرمایه 1 قاشق مربا خوری -- شیر 2 پیمانه -- نمک 1 قاشق چایخوری -- روغن مایع نصف پیمانه -- آرد بمیزان لازم -- شکر 1 قاشق مربا خوری
شیر را روی حرارت بگذارید تا نیم گرم شود. بعد شکر را به شیر اضافه کنید و خمیر مایه را بریزید و 5 دقیقه بگذارید تا عمل بیاید.(ممکن است کمی بیشتر طول بکشد.)
در ظرف دیگری روغن و نمک را مخلوط کرده و خمیر مایه آماده شده را اضافه کنید. آرد را کم کم اضافه کنید تا زمانیکه خمیر به دست نچسبد و نرم و لطیف باشد. بعد خمیر را چند دقیقه خوب ورز دهید یا حدود سی بار روی میز بکوبید. بعد با پارچه تمیز و کلفت رویش را بپوشانید و یکساعت بگذارید بماند.
خمیر را به اندازه گلوله های کوچک (اندازه نارنگی) بردارید وچانه کنید.روی چانه ها را با پارچه بپوشانید و 20 دقیقه دیگر هم استراحت دهید.
ماهیتابه ای را روی شعله ملایم گاز قرار داده و با قلم مو کمی چرب کنید. چانه ها را با وردنه باز کنید و با چنگال کمی سوراخ کنید و در ماهیتابه بپزید . طرف دیگر را هم بپزید تا برشته شود.
نوش جان


بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

امیتیس جون نه اینکه دائم همش بزنی.........هر نیم ساعت یه بار برو یه همش بزن...این که کاری نداره

مهتاب جون با گوجه فرنگی خوشرنگ هم میشه نه؟
چو شقایق از دل سنگ برآ...
سلام به دوستان گل و خوب تاپیک هنر آشپزی ... من از طرفدارهای پر و پا قرص آشپزی هستم و از وقتی که مامانای هنرمند رفتن حسابی دپرس شدم.... و الان خیلی خیلی خوشحالم که باز داریم دور هم جمع میشیم و از تجربیات آشپزی همدیگه استفاده میکنیم ....


برای شروع در جواب چشمک جون عرض کنم که :

یه نوع شیرینی هست که گیلانی ها با کدو حلوایی درست میکنن و خیلی خوشمزه و راحته به اسم :

کاکا :

اول کدو حلوای را با مقداری شکر و کمی آب میزاریم بپزه (مقدار آبش کم باشه چون کدو خودش آب میندازه)

بعد که پخت پوست کدو را جدا میکنیم .

در ظرفی تخم مرغ (من اندازه ها را نمینویسم خوتون چشمی باید تشخیص بدین) و دارچین را بزنید و بعد کدو حلوایی و

آرد برنج را اضافه کنید و با کمی شیر مخلوط کنید طوریکه خمیر یه دستی بشه ... بعد مثل کتلت توی دست به اندازه

یه توپ بر دارین و شکلش بدین و توی ماهیتابه روغن سرخش کنید....

نوش جان ....
نمیدونم خوب توضیح دادم یا نه ولی هر سوالی داشتین در خدمتم.
2720
سلام.چشمک جون ممنون.منم خیلی خوشحالم که می تونیم تجربه هامونو به اشتراک بگذاریییییییییییییییم
ارمغان جون آفرین کاکا خیلی خوشمزه هساش.شمالی هستی؟
البته ارمغان جون مقدار مواد رو برای خانمها نگفتی ها؟؟
بچه ها یه چیز دیگه من شوهرم جوجه کباب دوست نداره یعنی همش میگه خشکه نمیدونم شاید شما هم این مشکل روداشته باشید اما من جوجه بدون استخون میخرم میزارم فریزر هروقت که وقت نداشته باشم غذادرست کنم خردش میکنم میکشم به سیخ چوبی کف تابه رو چرب میکنم چنددقیقه سرخش میکنم البته کم سرخش کنید که سفت نشه باگوجه کبابی وکره میزارم روی پلو خیلی خوشمزه وخوشگل میشه گاهی هم خردش میکنم باکره میریزم توی تابه درشو میزارم یه مقدار هم طلایی بشه هم پخته بهش البته اولش یه ذره اب میندازه بعد جمع میشه باسیب زمینی سرخ کرده یکی دیگه اینکه خردش کنید بریزید توی تابه یه کوچولو کره بعدبزاریدیه کم طلایی بشه البته خیلی کم بعد یه مقدار قارچ که بافلفل دلمه ای توی کره تفت دادید بریزید روش توی یه ظرف دیگه یه مقدار سس مایونز باسس قرمز قاطی کنید قرمزش بیشتر باشه خوشمزه تره اگر حالا اویشن یاپودرسیر هم دوست دارید بریزید این مخلوط رو بریزید روی مواد چنددقیقه بمونه بعد نوش جان کنید اینا چندتا غذای سریع بود که بلد بودم امیدوارم به کارتون بیاد بوسسسسسسسسسسس
سلام
امیدوارم بتونیم اینجا رو رونق بدیم
ارمغان جونم کاش مواد رو برامون میگفتی چه میزان باشه که وقتی درست میکنیم
خراب نشه

من دستور لیموناد وشربت لیمو وسس مایونز و خیار شور رو دارم درست میکنم خیلی خوب میشه اگه دوشت داشتین بگین بذارم .........

پسرم همه زندگی من
2714
سلام به همه
بچه ها من این کیک مرغ رو درست کردم بینهایت خوشمزه میشه!!!!!!!!!!
خیلی هم شیک هست برای مهمانی

مرغ پخته و خرد شده =500 گرم
پیازچه =300 گرم
نان تست=20 عدد
سس مایونز =دو لیوان
سس هزار جزیره =به میزان کافی
ماست چکیده =یک لیوان
طرز تهیه:
قسمت سفید پیازچه را خرد می کنیم و با ماست چکیده و مرغ مخلوط می کنیم. کناره های نان های تست را می بریم، و در ظرفی که می خواهیم کیک را سرو کنیم یک ردیف از نان تست می چینیم و رویش یک لایه سس مایونز می مالیم. سپس یک لایه از مایه ی مرغ را روی نان ها پخش کرده و باز یک لایه نان تست روی مواد گذاشته و به همان ترتیب قبل عمل می کنیم تا موادمان تمام شود.
سپس تمام سطح کیک را سس مایونز می مالیم و با سس هزار جزیره روی کیک را شکوفه می زنیم، و روی دیواره های کیک را با حلقه های پراکنده پیازچه می پوشانیم.

نکته: من خودم ماست رو گذاشتم ابش رفت .....اما اگر ماست چکیده اماده بگیرید خیلی خوشمزه تر میشه چون من قبلا با ماست چکیده حاضر خورده بودم بهتر از مال من بود

برای رعایت قوانین این دستور رو از اینجا برداشتمhttp://www.ashpazonline.com/cook523.html
اما چون خودم درستش کردم به شما هم توصیه میکنم..خیلی هم راحته

چو شقایق از دل سنگ برآ...
سلام بچه ها منم هستم البته من زیاد مثل شماها هنرمند نیستم ولی ازتون یاد میگیرم عزیزان من 5 شنبه مهمون دارم میخوام ژله رنگین کمان درست کنم نمیدونم چه جوری درست میشه میشه به من اموزش بدید مرسی منتظر جوابتون هستم در ضمن اگه ایده خوب واسه غذای مهمونی دارید خوشحال میشم بنویسید همتونو دوست دارم بوس بوس
کاکا با کدو حلوایی:
----------------------------
مواد لازم:
آرد برنج 2 لیوان ( لیوان دسته دار فرانسوی )
کدوی حلوایی پخته شده 2 لیوان
مغز گردوی چرخ کرده 2/1 لیوان
تخم مرغ 3 عدد
گلاب - زعفران - هل کوبیده - دارچین -زعفران به میزان لازم
شیر به اندازه لازم (نکته:بعضی ها شیر را به اندازه ای اضافه می کنند که مثل مایه کوکو شده و مثل کوکو کم کم داخل تابه سرخ می کنند و وقتی یک طرف مواد سرخ شد بر می گردونن و طرف دیگر رو سرخ می کنن.بعضی ها هم شیر را به اندازه ای اضافه می کنند که خمیر مانند شود و با دست حالت می دهند و درون تابه سرخ می کنند.)

طرز تهیه:
ابتدا کدو پخته شده را با ته قاشق له می کنیم.(من آب اضافی کدو را دور می ریزم)
بعد آرد برنج و کدو وتخم مرغ ها و مغز گردو و مغز هل و گلاب و زعفران و دارچین را باهم مخلوط می کنیم.بعد شیر را اضافه می کنیم.بعد درون تابه روغن می ریزیم و وقتی داغ شده از مایه داخل تابه می ریزیم و سرخ می کنیم.
برای اینکه کاکا خشک نشود درون ظرف درب دار تگه دارید.
نوش جانتان با چای صرف کنید.

توپی خرما -- رولت خرما
از خرمای دشتستان استفاده میکنیم که دارای پوست نازک است و زیر دندان نمی آید.
هسته های خرما را در می آوریم و خرماها را تکه تکه می کنیم و در ظرف روی حرارت ملایم قرار می دهیم . بعد به آن کمی کره اضافه می کنیم و کمی هم روغن مایع می ریزیم تا کره نسوزد و دایما بهم می زنیم تا خمیری شکل شود و بعد کمی دارچین و زنجبیل و هل اضافه می کنیم و هم زده و از روی حرارت بر می داریم.کمی که خنک شد گلوله هایی کوچک برداشته و وسط آن یک تکه گردو قرار می دهیم و گلوله کرده و در پودر نارگیل یا کنجد یا شکلات رنده شده می غلطانیم و در ظرف چیده و کمی در یخچال قرار می دهیم که خودش را بگیرد.
رولت: خرمای آماده وتفت داده شده را روی کیسه فریزر پهن کرده و روی آن پودر پسته یا پودر گردو یا کنجد می ریزیم و بعد با کمک کیسه فریزر آن را رول می کنیم و در یخچال قرار میدهیم(به مدت کوتاه) بعد که خودش را گرفت برش می زنیم.
نوش جان
2706
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2712
2687