2733
2734
عنوان

هنر آشپزی...

| مشاهده متن کامل بحث + 34729 بازدید | 226 پست
اینم یه مافین خوشمزه مناسب برای عصرونه البته اگه مث من شکمو نباشید کفاف شامتونو می ده

d4z5rrbyywormnwu82.jpg

bfigmlkvfdoeqewe7owo.jpg

مافین ذرت :
کره یا مارگارین 200 گرم پنیر سفید 150گرم( دلخواهه من نریختم) ماست کم چرب 1 پیمانه تخم مرغ 2 عدد فلفل دلمه ای قرمز یا گوجه خرد شده یک عدد سرکه ا قاشق غذاخوری شکر 1 قاشق غذاخوری ذرت پخته شده 1 پیمانه آرد دو و نیم پیمانه بکینگ پودر 2 ق مرباخوری نمک و فلفل و جعفری خرد شده به مقدار لازم. فلفل ها را ریز کرده با کمی کره تفت دهید تا نرم شود از حرارت برداشته و با ذرت مخلوط کنید و کنار بگذارید. در ظرفی دیگر تخم مرغ ها را با ماست زده با کره نرم شده مخلوط کنید و سپس سرکه شکر و نمک و فلفل و جعفری را و بعد آهسته آرد و بکینگ پودر را اضافه کنید در آخر فلفل دلمه ای و ذرت را به مواد اضافه کنید. قالب مافین را چرب کرده و در دمای 170 درجه سانتی گراد یا حدودا 350 درجه فارنهایت مدت 40 دقیقه بپزید و بعد از سرد شدن از قالب در آورید . میتونید پنیر و با ماست نرم کنید و مافین ها رو یه برش افقی بزنید و روش پنیر بمالید

یه پلوی خیلی خیلیییییی خوشمزه بلدم ولی متاسفانه ازش عکس ندارم توصیه می کنم حتما بپزین

دمی نخود فرنگی و هویج: پیاز یک عدد - زیره 1 قاشق مرباخوری یکمم اگه بیشتر شد عیبی نداره - برنج 3 پیمانه هویج نگینی یا به عبارتی ریز خرد شده 1 پیمانه - نخود فرنگی 1 پیمانه . ( نخود و هویج پخته شده که موقع پخت کمی جوش شیرین بریزید تا خوش رنگ شه )آب 6 پیمانه ولی من معمولا 5 تا می ریزم.
پیاز حرد شده را کمی تفت بدید تا طلایی شه بعد زیره و نمک رو بریزید برنج و اضافه کنید و یکم هم بزنید نخود فرنگی و هویج رو هم اضافه کنید و بعد روش آب بریزید و مثل برنج کته بزارید بپزه


بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام بچه ها

من تازه این تاپیک رو پیدا کردم و خیلی ذوق زده شدم

سعی میکنم هر چی یاد مگیرم به شما هم بگم

من هر روز برنامه آشپزی سامان گلریز و نگاه میکنم..مثلا حلیم بادمجونشو امروز درست کردم شوشو خیلی خوشش اومد..
اگه خواستید دستورشو میذارم...خیلی راحت بود

نرگس جون گلم یه سوال ازت داشتم این کیک دومی رو روش ژله ابی ریختی؟؟؟؟؟؟ میشه بگی چطوری؟؟ من در به در دنبال این نکته میگردم که چطوری ژله رو کیک بریزم که فرمش و از دست نده..
دوم اینکه چطوری عکس رو روی کیک کپی کردی؟
اصلا میشه مرحله به مرحله ووسمون توضیح بدی...خیلی ممنونم
یک صبح سرد...یک چای داغ..یک لبخندت کافیست.....
سلام الهام.عکسو کپی نکردم روشم ژله نیست یه کاغذ خوراکیه که با نشاسته درست شده و انواع و اقسام شکل ها و طرح ها رو داره ، رو کیک خامه می مالن بعد این عکس و می ذارن روش من از ایران نخریدم ولی مربی آشپزی خالم می گه تو ایران هم هست خالم از لوازم قنادی خریده و استفاده کرده اسمش و بعدا ازش می پرسم بهتون می گم ولی فکر کنم اگه توصیفشو بگید فروشنده بفهمه قیمتش هم ارزونه.
2731
الهام جون برای اینکه ژله رو کیک بمونه می تونی دور کیک رو با خامه شکوفه بزنی و دیواره درست کنی بعد ژلتو درست کنی البته ژله غلیظ یعنی فقط با 1 لیوان آب جوش درست کنی و 1 لیوان آب سرد نریزی( اگه با ژله آماده درست می کنی) بعد که سرد شد و کمی خودشو گرفت آروم رو کیک بریزی
2- روش دوم که رو کیک ژله بریزی اینه که با تلق ، مقوا که دورش فویل پیچیده باش یا یه همچین چیزی دور تا دور کیک یه دیوار درست کنی و دو لبه تلق و به هم بچسبونی بعد ژله رو که بهتر همون ژله غلیظی که گفتم باشه رو رو کیک بریزی بعد از اینکه خودش و گرفت دیواره رو جدا کنی
3- نکته سوم تازه اینکه اگه رنگ ژله روشن باشه یا خودتون با ژلاتین ژله رو درست کنید می تونید روش نقاشی کنید به اینصورت که روی یه کاغذ با رنگ خوراکی و قلموی باریک نقاشی کنید( موقه نقاشی بزارید هر مرحله خشک شود و بعد قسمت دیگه رو رنگ کنید) وقتی نقاش تموم شد بذارید روی ژله یا کیکی که روش ژله کذاشتید و بزارید اونقدر بمونه تا به ژله رنگ پس بده و بعد خیلی آروم کاغذ رو بردارید
دوستان جونی سلام
من این پیراشکی رو از مطبخ رویا برداشتم و درست کردم خیلی خوب شد
شما هم حتما درست کنید
مواد لازم :

برای خمیر پیراشکی

آرد سفید :سه ونیم پیمانه

آب :یک پیمانه

شکر برای خمیر :یک قاشق غذا خوری

وانیل:کمی

شکر برای مایه خمیر :یک قاشق غذا خوری

مایه خمیر :یک قاشق غذا خوری

روغن مایع :یک چهارم پیمانه

برای کرم پیراشکی

آرد سفید:نصف پیمانه

شکر :یک یمانه

آب :یک پیمانه

وانیل :یک چهارم قاشق چای خوری
طرز تهیه :

ابتدا مایه خمیر وشکر را با نصف استکان آب ولرم مخلوط می کنیم(.بهتر است در ظرف فلزی نباشد )وبعد روی آنر امی پوشانیم ودر جای گرم می گذاریم بعد از حدود ده دقیقه حم ان دو برابر می شود .

روغن وآب وشکر را با کمی وانیل (در صورت دلخواه ) به هم می زنیم و مایه خمیر وآرد را به ان اضافه می کنیم .البته آرد را به تدریج به آن اضافه می کنیم تا زمانی که به دست نچسبد. ممکن است به آرد بیشتری نیاز داشته باشیم (من حدود نصف پیمانه آرد بیشتر مصرف کردم که این بسته به رطوبت ارد وجنس آن دارد.)

نکته مهم :در ابتدای اضافه کردن ارد همیشه با قاشق آرد را با بقیه مواد مخلوط کنید تا زمانی که اونقدر خمیر سنگین شود که نتونید با قاشق به هم بزنید اینطوری دستتون خمیری نمی شه و گول نمی خورید ومرتب آرد اضافه نمی کنید .

حالا روی خمیر را می پوشانیم ودر جایی گرم می گذاریم تا حجم آن دوبرابر شود

سپس با وردنه خمیر را به قطر یک سانتی متر باز می کنیم .وبا ته لیوان قالب دایره ای می زنیم .

آنها در سینی می چینیم ومجددا حدود ده تا پانزده دقیقه نگه می داریم تا حجم آن بیشتر شود .


در مدت ور اومدن خمیر، کرم پیراشکی را درست می کنیم .آرد وشکر را مخلوط می کنیم وبعد آب را کم کم به آن اضافه می کنیم .تا یکدست شود .وروی حرارت ملایم می گذاریم وهم می زنیم تا بوی خامی آرد برودوغلیظ شود ودر آخر هم وانیل را به آن اضافه می کنیم .(غلظت اون باید شبیه ماست چکیده بشه )

در یک ماهیتابه بزرگ وبا دیواره بلند به اندازه کافی روغن می ریزیم لازم نیست روغن روی پیراشکی ها را بگیره .وقتی روغن کاملا داغ شد پیراشکی ها را در ماهیتابه می چینیم و به اون دست نمی زنیم تا پف کنه ویکطرف اون سرخ بشه بعد اونها را برمی گردونیم تا طرف دیگه سرخ بشه

پیراشکی ها در صافی می گذاریم تا روغن اون بره ووقتی کمی خنک شد در کنار اون ها شکافی ایجاد می کنیم وبه اندازه یک قاشق کرم داخل شکاف می گذاریم

می تونیم برای زیبایی وخوشمزه گی روی پیراشکی ها را با پودر قند ویا شکلات آب شده تزیین کنیم .



Lilypie Maternity tickers
2738
من یه برانی لبو بلدم که خیلی خوشمزه ست حتما خوشتون میاد ...

برانی لبو ...

لبوی پخته ............... سیر تازه ...............گردوی خرد شده ..........ماست ........

لبوی پخته رو رنده کنید ... دو سه تا سیر تازه هم توش رنده کنید ...

گردوی خرد شده رو اضافه کنید ....... با ماست هم بزنید و....دو سه ساعت توی یخچال بذارید تا مزه بگیره ..


نوش جان ..

سلام. من خیلی وقت بود سر به نی نی سایت نزده بودم. می شه یه نفر کمک به حافظه من بکنه و بگه چه بلایی به سر تاپیک و کلوب های آشپزی آمده چرا کلوب ما ما ن های هنرمند غیب شدو ....چرا پست های نجما جون حذف شدن؟...ممنون پیشاپی
2706
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2687
داغ ترین های تاپیک های امروز