2726
عنوان

هنر آشپزی...

| مشاهده متن کامل بحث + 34729 بازدید | 226 پست
عزیزم میگو اگه زیاد ابلیمو بخوره موقع سرخ کردن سفت و خشک میشه اگه عادت داری ابلیمو رو زیاد بریزی به نظر ما جنوبیها 15 دقیقه واسش بسه اما در مورد ماهی من از زعفران --ابلیمو-نمک -فلفل-استفاده میکنم 1ساعت تو یخچال مزارم و بعد در ارد و زرد چوبه میغلتونم و سرخ میکنم

خدایا شکرت

سلام . روژینا جون من قزل آلا رو اینجوری میپزم ... درسته فقط شکمش رو باز میکنم (یعنی همینجوری شکم خالی میخرم کلا )و نمک میزنم هم به روی پوستش و هم داخلش بعد سرخ میکنم فقط باید زمان سرخ کردنش طولانی باشه یعنی با شعله ی کم انقدر سرخ بشه که اگه خواستی راحت پوستش رو بکنی ولی معمولا کاملا درست میارن سر سفره . اگه درست سرخ بشه مثل چیپس میشه و فوق العاده خوشمزه

ببین برای منم همین پیش اومده بود دقیقا!!!😥

 من از یکی از پزشکای دکترساینا ویزیت انلاین گرفتم از خونه و خیلییییی خوب بود. بیا اینم لینکش ایشالا که مشکلت حل میشه 💕🌷

2728
خمیر فوندانت
مواد لازم
پودر شکر الک شده 480 گرم گلوکز 2 قاشق سوپخوری
آب 3 قاشق سوپخوری گلیسیرین 2 قاشق چایخوری
ژلاتین 3 قاشق چایخوری وانیل و یا اسانس دلخواه به میزان لازم

چگونگی تهیه
ژلاتین را روی آب بپاشید و صبر کنید تا به حالت اسفنج درآید سپس روی بخار آب جوش بگذارید تا ژلاتین حل شود . گلوکز و گلیسیرین را بیفزائید و مخلوط کنید. پودر شکر را در کاسه ای بریزید و مایه را کمی خنک کنید و به پودر شکر اضافه کنید. حالا با یک قاشق چوبی خوب به هم بزنید تا به صورت خمیر درآید . خمیر را روی سطحی که پودر شکر پاشیده اید ورز دهید تا یکدست و براق شود . جهت جلوگیری از خشک شدن خمیر آن را در کیسه نایلونی نگهداری کنید . در صورت تمایل می توانید از رنگهای مجاز خوراکی برای رنگ کردن خمیر فوندانت استفاده کنید.


تایپیک مامانا هنر دوست
Lilypie Maternity tickers

بورانی بادمجان :
بادمجان 3-4 عدد ریز و قلمی
ماست یک کاسه متوسط ترجیحا خامه ای
سیر تازه درصورت تمایل در غیر اینصورت پودر سیر به مقدار دلخواه
نمک و فلفل سیاه و پودر آویشن به مقدار دلخواه

بادمجانها را داخل فر یا روی گاز کبابی می کنید ،سپس پوست گرفته و می کوبید تا نرم و یکدست شوند ،در صورت استفاده از سیرتازه آن را رنده کرده و اضافه می کنیم و صورت استفاده از پودر سیر ، پودر سیر وماست و نمک و فلفل و آویشن را اضافه کرده و مخلوط می کنیم .

تایپیک مامانا هنر دوست

Lilypie Maternity tickers
سلام عزیزان
ایسا جان شاید به این دلیل است که تاپیک قبلی سیا سی شد. شاید این تاپیک هم روزی دستخوش سیاسی بشه و خود بخود بسته بشه یا باعث دلخوری بعضی از بعض دیگر بشه .شاید اگه موسس ای تاپیک هر بحثی را به جز اشپزی منع کنه اینجا هم رونق بگیره . البته بازهم می گم این نظر شخصی است. من هر چیزی را جای خودش دوست دارم همه چیز با نظم. البته این هم بگم قصد توهین به هیچ کس را ندارم . ولی این طوری تخصصی تر میشه. و سوالهای دیگه را در یک تاپیک دیگه بپرسیم همان طور که مامان علی گفت.
انیسا جون من هنر زیادی ندارم که رو کنم اون کمی که داشتم بعد از بدنیا امدن محمد رضا محو شد فقط برای تشکر

از شما دوست عزیز دستور یک عصرانه لذیذ امریکای را که قبلا در تایپک مامانای هنرمند گذاشته بودم میذارم

تا هم شما و هم بقیه دوستان درست کنید بخورید و لذت ببرید اگر مثل خودم وقت دیدن شیرینی دست و پاتون بلرزه

حتما از این عصرانه خوشمزه هم خوشتان میاد
با سلام خدمت مامانای هنرمند و هنردوست برای تشکر و خسته نباشید به همه شما مامانا به خاطر این تایپک خوبتان بعنوان تشکر میخوام دستور یک عصرانه خوشمزه و ساده را بگم امیدوارم درست کنید و از خوردنش لذت ببرید

کورن فلکس (بدون شکر و ترجیحا خارجی ) - شکلات چیپس - شیر عسل - پودر نارگیل - کره

Image and video hosting by TinyPic


ابتدا کورن فلکس را کمی با دست ریز میکنیم بعد کره اب شده را با کورن فلکس مخلوط کرده و با ته قاشق فشار داده تا کمی فشرده شود بعد شیر عسل را روی این مواد میریزیم بعد شکلات و در نهایت پودر نارگیل را اضافه کرده به مدت 15 الی 20 دقیقه در فر میگذاریم تا کورن فلکس ها کمی طلای شود

Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
با سلام به همه مامان های هنرمند خسته نباشید بچه ها کسی تا به حال تو مایکروفر لازانیا درست کرده اگه اره میشه دستورش رو بگید ممنون میشم راستی سس سفید مخصوص لازانیا رو هم اگه کسی بلد لطف کنه بگه مرسی از دستور غذاهای خوشمزتون سپاسگزارم
لوبیا چیتی پلو
اسم قاشق را گذاشتی قطار....هواپیما....کشتی تا یک لقمه بیشتر بخورم! یادت هست مادر؟ شدی خلبان، ملوان، لوکوموتیوران ....، میگفتی بخور تا بزرگ بشی، آقا شیره بشی!.... و من عادت کردم که هر چیزی را بدون اینکه دوست داشته باشم قورت بدهم حتی بغض های نترکیده ام را.......... عاشقتم مامان
Thanks to img98.com Image Upload Center for
اسم قاشق را گذاشتی قطار....هواپیما....کشتی تا یک لقمه بیشتر بخورم! یادت هست مادر؟ شدی خلبان، ملوان، لوکوموتیوران ....، میگفتی بخور تا بزرگ بشی، آقا شیره بشی!.... و من عادت کردم که هر چیزی را بدون اینکه دوست داشته باشم قورت بدهم حتی بغض های نترکیده ام را.......... عاشقتم مامان
2706
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2687
2730