با سلام به همه دوستان ارجمند با توجه به عدم استفاده از تاپیک مامانهای هنرمند و هنردوست من فکر میکنم که بد نیست در باره اشپزی یه تاپیک داشته باشیم که دوباره فعالیتش رو ادامه بده و هرکسی که دستورات غذایی بلده به دیگران هم انتقال بده همین جا هم از نجما جون که کلی ازش یادگرفتم تشکر میکنم من خودم چیزی بلد نیستم اما هرچی هم که بلد باشم حتما میگم اگر موافق هستین با هم ادامه بدیم من فقط قدم پیش گذاشتم ..........خودم چیزی بلد نیستم...چون تاپیک رو اغاز کردم نگید این شروع کرده حالا چیزی نذاشته(:
عزیزم میگو اگه زیاد ابلیمو بخوره موقع سرخ کردن سفت و خشک میشه اگه عادت داری ابلیمو رو زیاد بریزی به نظر ما جنوبیها 15 دقیقه واسش بسه اما در مورد ماهی من از زعفران --ابلیمو-نمک -فلفل-استفاده میکنم 1ساعت تو یخچال مزارم و بعد در ارد و زرد چوبه میغلتونم و سرخ میکنم
سلام . روژینا جون من قزل آلا رو اینجوری میپزم ... درسته فقط شکمش رو باز میکنم (یعنی همینجوری شکم خالی میخرم کلا )و نمک میزنم هم به روی پوستش و هم داخلش بعد سرخ میکنم فقط باید زمان سرخ کردنش طولانی باشه یعنی با شعله ی کم انقدر سرخ بشه که اگه خواستی راحت پوستش رو بکنی ولی معمولا کاملا درست میارن سر سفره . اگه درست سرخ بشه مثل چیپس میشه و فوق العاده خوشمزه
خمیر فوندانت مواد لازم پودر شکر الک شده 480 گرم گلوکز 2 قاشق سوپخوری آب 3 قاشق سوپخوری گلیسیرین 2 قاشق چایخوری ژلاتین 3 قاشق چایخوری وانیل و یا اسانس دلخواه به میزان لازم
چگونگی تهیه ژلاتین را روی آب بپاشید و صبر کنید تا به حالت اسفنج درآید سپس روی بخار آب جوش بگذارید تا ژلاتین حل شود . گلوکز و گلیسیرین را بیفزائید و مخلوط کنید. پودر شکر را در کاسه ای بریزید و مایه را کمی خنک کنید و به پودر شکر اضافه کنید. حالا با یک قاشق چوبی خوب به هم بزنید تا به صورت خمیر درآید . خمیر را روی سطحی که پودر شکر پاشیده اید ورز دهید تا یکدست و براق شود . جهت جلوگیری از خشک شدن خمیر آن را در کیسه نایلونی نگهداری کنید . در صورت تمایل می توانید از رنگهای مجاز خوراکی برای رنگ کردن خمیر فوندانت استفاده کنید.
بورانی بادمجان : بادمجان 3-4 عدد ریز و قلمی ماست یک کاسه متوسط ترجیحا خامه ای سیر تازه درصورت تمایل در غیر اینصورت پودر سیر به مقدار دلخواه نمک و فلفل سیاه و پودر آویشن به مقدار دلخواه
بادمجانها را داخل فر یا روی گاز کبابی می کنید ،سپس پوست گرفته و می کوبید تا نرم و یکدست شوند ،در صورت استفاده از سیرتازه آن را رنده کرده و اضافه می کنیم و صورت استفاده از پودر سیر ، پودر سیر وماست و نمک و فلفل و آویشن را اضافه کرده و مخلوط می کنیم .
سلام عزیزان ایسا جان شاید به این دلیل است که تاپیک قبلی سیا سی شد. شاید این تاپیک هم روزی دستخوش سیاسی بشه و خود بخود بسته بشه یا باعث دلخوری بعضی از بعض دیگر بشه .شاید اگه موسس ای تاپیک هر بحثی را به جز اشپزی منع کنه اینجا هم رونق بگیره . البته بازهم می گم این نظر شخصی است. من هر چیزی را جای خودش دوست دارم همه چیز با نظم. البته این هم بگم قصد توهین به هیچ کس را ندارم . ولی این طوری تخصصی تر میشه. و سوالهای دیگه را در یک تاپیک دیگه بپرسیم همان طور که مامان علی گفت.
با سلام خدمت مامانای هنرمند و هنردوست برای تشکر و خسته نباشید به همه شما مامانا به خاطر این تایپک خوبتان بعنوان تشکر میخوام دستور یک عصرانه خوشمزه و ساده را بگم امیدوارم درست کنید و از خوردنش لذت ببرید
ابتدا کورن فلکس را کمی با دست ریز میکنیم بعد کره اب شده را با کورن فلکس مخلوط کرده و با ته قاشق فشار داده تا کمی فشرده شود بعد شیر عسل را روی این مواد میریزیم بعد شکلات و در نهایت پودر نارگیل را اضافه کرده به مدت 15 الی 20 دقیقه در فر میگذاریم تا کورن فلکس ها کمی طلای شود
با سلام به همه مامان های هنرمند خسته نباشید بچه ها کسی تا به حال تو مایکروفر لازانیا درست کرده اگه اره میشه دستورش رو بگید ممنون میشم راستی سس سفید مخصوص لازانیا رو هم اگه کسی بلد لطف کنه بگه مرسی از دستور غذاهای خوشمزتون سپاسگزارم
اسم قاشق را گذاشتی قطار....هواپیما....کشتی تا یک لقمه بیشتر بخورم! یادت هست مادر؟ شدی خلبان، ملوان، لوکوموتیوران ....، میگفتی بخور تا بزرگ بشی، آقا شیره بشی!.... و من عادت کردم که هر چیزی را بدون اینکه دوست داشته باشم قورت بدهم حتی بغض های نترکیده ام را.......... عاشقتم مامان
اسم قاشق را گذاشتی قطار....هواپیما....کشتی تا یک لقمه بیشتر بخورم! یادت هست مادر؟ شدی خلبان، ملوان، لوکوموتیوران ....، میگفتی بخور تا بزرگ بشی، آقا شیره بشی!.... و من عادت کردم که هر چیزی را بدون اینکه دوست داشته باشم قورت بدهم حتی بغض های نترکیده ام را.......... عاشقتم مامان