2737
2734
عنوان

هنر آشپزی...

| مشاهده متن کامل بحث + 34729 بازدید | 226 پست
کیک میوه
کره یا روغن نباتی جامد :100 گرم
پودر قند :100 گرم
تخم مرغ :2 عدد اسانس دلخواه یا وانیل کمی
بکینگ پودر : 2 قاق چایخوری نمک میوه : نصف قاشق چایخوری
آرد :225 گرم شیر :6 قاشق غذاخوری
میوه های خشک (مثل کشمش پلوئی , کشمش سبز, برگه هلو یا زردآلو ؛ قیسی انجیر خشک ؛ پسته بادام یا.....)
جمعا 175 گرم

طرز تهیه :
کره یا روعن را با پودر قند می زنیم تا پوک و سفید شود بعد تخم مرغها را یکی یکی اضافه می کنیم و هر بار خوب می زنیم تا مخلوط شود . لعد اسانس یا وانیل را می زنیم . آرد و BP و نمک میوه را هم زده نصف آنرا به مواد اصافه می کنیم .میوه های خشک را می ریزیم . بقیه آرد را ریخته و کم کم شیر را اضافه میکنیم .مایه این کیک سفت است .
قالب دلخواه که بهتر است حداکثر 20*20 باشد را چرب کرده آرد ریخته و تو فر گرم با حرارت 180 مپزیم . طلایی که شد بر می داریم بعد از سرد شدن بسته به ذائقه با پودر قند یا خامه تزئین می کنیم .
نوش جان
منبع:مامان رضا
کرم برنج
م.اد لازم
برنج : 50 گرم (4/1 پیمانه ) زرده تخم مرغ : 2 عدد
شکر : 1 پیمانه وانیل :کمی
شیر :5/2 پیمانه کره : قدری
نمک : نوک ناخن خامه : 2 فاشق غذاخوری پر
ژلاتین : 3 ق چایخوری یا 3 ورق

طرزتهیه:

برنچ را با دو لیوان آب و نوک ناخن نمک می پزیم تا دونه هاش وا شه . بعد شیر را اضافه می کنیم تا کامل بپزه و مایه غلیظ شه. خامه را با نصف از شکر اضافه می کنیم . نصف دیگر شکر را با زرده های تخم مرغ و وانیل می زنیم تا سفت و سفید شه .کره را هم اضافه کرده و باز هم می زنیم و به مایه برنج اضافه می کنیم .
ژلاتین را با کمی آب سرد بازکرده روی بخار آب کاملا حل می کنیم . مایه برنج را بعد از اینکه بوی زرده رفت خاموش کرده و ژلاتین را اضافه می کنیم . تو یخچال می ذاریم . هر 10 دقیقه یکبار هم می زنیم . بعد از 4 بار در قالب دلخواه ریخته و می گذاریم ببندد. (نصف روز حداقل ) .بعد مثل ژله چند لحظه در آب گرم گذاشته و بر می گردانیم .
منبع:مامان رضا


بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دسر میوه ای
شیر 2 لیوان
ژله میوه(هر میوه ای که دوست دارید) 2 بسته
شکر 3 قاشق غذا خوری
ماست 4 قاشق غذا خوری
زرده تخم مرغ 4 عدد

اول شیر رو بذارید بجوشه وقت جوشید از روی گازبردارید و کف روش که خوابید
ژله هارو اضافه کنید و خوب هم بزنید تا زله ها حل بشه بعد زرده های تخم مرغ رو اضافه کنید ودوباره بزنید و بعد شکر را اضافه کنید و بزنید و در آخر ماست را اضافه کرده و هم بزنید مایه رو داخل قالب که خیس کردید بریزید و بذارید15 تا 20 دقیقه بیرون یخچال باشه و خنک بشه بعد قالب رو بذارید تو یخچال تا خودش رو بگیره
نوش جان همگی
منبع:باهره
شیرینی مشهدی
مواد لازم :
زرده تخم مرغ 2 عدد - کره 100 گرم - پودر شکر 50 گرم - آرد 150 گرم - مارمالات یا مربا مقداری - خلال پسته یا بادام یا گردو - وانیل 2/1 قاشق چای خوری

ابتداتخم مرغها را آبپز میکنیم وزرده آنها رآ خارج کرده رنده می کنیم تا کامل نرم شود کره را که قبلا از یخچال خارج کردیم ونرم شده به ذرده ها اضافه میکنیم تا حسابی مخلوط شوند سپس پودر شکر را اضافه می کنیم (توجه : هیچگاه در شیرینی پزی پودر قند و پودر شکر را بجای هم استفاده نکنید )
بعد آرد را همراه وانیل اضافه می کنیم خوبی بهم می زنیم تا حدی که خوب مخلوط شود این شیرینی نیازی به ورز دادن زیاد ندارد خمیر را به وسیله وردنه خیلی نازک یه قطر نیم سانتی متر باز میکنیم و با قالبهای کوچک می بریم دقت می کنیم که قالبها را جفت جفت بزنیم
سپس انها را در سینی فر می چینیم و رو ی نیمی از قالبها زرده تخم مرغ می مالیم و روی ان را با خلالها تزئین می کنیم در فر باحرارت ملایم می پذیم بعد که کامل پخت می توانیم با استفاده از گریل روی شیرینیها را هم طلایی کنیم باید توجه کرد که این شیرینی به حرارت حساس است و زود می سوزد نباید زیاد در فر بماند اگر ضخامت آن کم باشد در زمانی کمتر از 10 دقیقه می پزد وقتی به رنگ دلخواه رسید سینی فر را خارج می کنیم و تا وقتی شیرینی ها کامل سرد نشده اند دست نمی زنیم وقتی کامل سردشد دو تا دوتا شیرینی ها را بر می داریم وبه وسیله مارمالات بهم وصل میکنیم امیدوارم شما هم این شیرینی رو بپزید و از خوردنش لذت ببرید

منبع:الی
2731
شیرینی گردویی

مواد لازم:

زرده تخم مرغ :6عدد
پودر قند:2 پیمانه(پیمانه پلوپز)
وانیل :1 قاشق چایخوری
گردو خرد شده:150 گرم
پودر پسته:برای تزیین

طرز تهیه:

1)ابتدا زرده های تخم مرغ را به همراه کمی وانیل و پودر قند با دور متوسط همزن آنقدر می زنیم تا زرده ها کرم رنگ و کشدار شود.

2)بعد از اینکه مخلوط سفت شد گردو ها را به آن اضافه کرده و با قاشق هم می زنیم.

3)فر را با درجه حرارت 180 حدود 20 دقیقه قبل از پخت روشن می کنیم.

4)داخل سینی فر را با کاغذ روغنی می پوشانیم.و از مخلوط گردو و تخم مرغها به اندازه قاشق مربا خوری برداشته و روی کاغذ روغنی قرار می دهیم.

5)در صورت تمایل می توان برای تزیین از پودر پسته استفاده کرد.

6)داخل فر اینبار با درجه حرارت 150 سانتیگراد طبقه وسط قرار داده بعد از 5 دقیقه نوش جان کرده و حالشو ببرید.

*:نکته حیاتی:*

توجه داشته باشید که مواد را فقط در دو طرف سینی بگذارید نه وسط سینی.(چون وسطش جیز می شه و شوشوتون به شما می خنده)

منبع:شبنم
سلام مرغ شکم پر

مواد لازم
مرغ :یک عدد در حدود یک ونیم کیلو
هویج 3 عدد
فلفل دلمه ای یک عدد
پیاز یک عدد
زرشک :یک ق غ
خلال پسته :2 ق غ
خلال بادام :2ق غ
خلال پوست پرتقال :اق غ
نمک فلفل آبلیمو وسرکه به میزان لازم
زعفران آب کرده مقداری

ابتدا مرغ کامل (هیچ قسمتی از مرغ را جدا نمیکنیم )را در 2 پیاز رنده شده ونصف استکان آبلیمو ودو قاشق سرکه سفید زعفران ونمک میخوابانیم به مدت یک شبانه روز در یخچال

_هویج را خلال کرده آب پز میکنیم
_پوست پرتقال را خلال کرده 3بار میجوشانیم اگه از خشک شده اش استفاده کنیم نیاز به جوشاندن نیست
_فلفل دلمه ای را خلال کرده کمی تفت میدهیم
_پیاز را خلال کرده تفت میدهیم تا کمی طلایی شود در این مرحله فلفل دلمه ای وهریج را هم اضافه کرده کمی تفت میدهیم زرشک را اضافه میکنیم میتوانیم به دلخواه از 3یا 4عدد آلو هم استفاده کنیم خلال ها را هم اضافه میکنیم
_داخل شکم مرغ را از مواد پر میکنیم وبا نخ وسوزن میدوزیم
_پاهاشو می بندیم
_ ظرف مناسب را انتخاب کرده مرغ را داخل آن گذاشته
_آبلیمو وپیازی که مرغ رو توش خوابونده بودیم از صافی رد میکنیم وروی مرغ میریزیم
به مدت دو ساعت با حرارت 160 درجه در فر میگذارم
میتوانیم اواسط پخت روی مرغ را به کره آغشته کنیم
نکته :اگه زمان کمی داشتیم وفرصت برای خوابانیدن مرغ نبود با سرنگ آبلیمو وسرکه را به مرغ تزریق میکنیم
پسرم همه زندگی من
2738
سلام مامان علی اگه یه دستور خوشمزه برای ماهی ومیگو بدی ممنونت میشم باچی ماهی رو طعم دار کنم که خوشمزه بشه شوهرم دوست داره کاملا سرخ بشه ومیگو رو سرخ میکنم سفت میشه چیکارش کنم
اول سلام و تاپیک جدید مبارک باشه

من غذای جدیدی رو نمی‌خوام بگم ولی یه جور تهیه مرغ رو می‌خوام بگم که خیلی خوشمزه میشه

مرغ رو ته قابلمه می‌چینید
دو قاشق سس مایونز
دو قاشق رب گوجه
کمی آویشن
کمی فلفل سیاه
یه دونه عصاره مرغ الیت
کمی زردچوبه
با یه مقدار کره آب شده اینا رو خوب با هم مخلوط می‌کنیم و نصف لیوان لیوان آب می‌ریزیم تو سسمون و به هم می‌زنیم

بعد این سس رو روی مرغ می‌ریزیم و پیاز خورد شده رو هم روی مرغ می‌زاریم درش رو بزارید تا حسابی بپزه من طعم مرغ رو اینطوری خیلی دوست دارم می‌تونید امتحان کنید

نوش جان

و چند پیشنهاد:
به نظرم مثل قانونی که نجما جون گذاشته بودن اینجا خیلی تشکر و اینا از هم نکنید تا صفحات الکی پر نشه و سعی کنیم فقط آموزش‌ها و سوال‌ها تو هر صفحه باشه تا اگه کسی خواست چیزی رو پیدا کنه راحت باشه
با تشکر
2706
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2687
2730
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز