2737
2734
عنوان

هنر آشپزی...

| مشاهده متن کامل بحث + 34729 بازدید | 226 پست

مواد لازم:
لوبیا سبز= 1 فنجان
سیب زمینی=2 عدد
هویج=2 عدد
نخودفرنگی=1 فنجان
ذرت=1 فنجان
تخم مرغ= 4 تا 5 عدد
نمک وفلفل وروغن= به مقدار لازم
طرز تهیه:
تمام سبزیجات راپخته نگینی خرد کرده وبا هم مخلوط می کنیم تخم مرغ نمک و فلفل را اضافه کرده خوب مخلوط می کنیم سپس داخل تابه روغن ریخته زمانیکه روغن داغ شد مواد را کف ظرف پخش کرده حرارت را ملایم می کنیم یکطرف کوکو که پخته شد انرا برمی گردانیم تا طرف دیگر ان سرخ شود.


بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2728

خوارک بامیه و بادمجان

مواد لازم:
بامیه خرد شده=10 عدد
سیب زمینی خرد شده=2 عدد
بادمجان ورقه شده=2 عدد
گوجه فرنگی خرد شده=4 عدد
تخم مرغ=2 عدد
ادویه و نمک= به اندازه کافی
طرز تهیه:
تمام مواد را ریز کرده به جز تخم مرغ. بامیه و بادمجان و سیب زمینی را هر کدام جدا سرخ کرده ، و از آخر با هم قاطی می کنیم و با گوجه فرنگی تفت می دهیم و وقتی موادمان به اندازه کافی سرخ شد که به اندازه 10 دقیقه کافی است تخم مرغ را در یک ظرف هم می زنیم و در روی مواد غذایی میریزیم و قتی تخم مرغ هم خودش را گرفت غذای ما برای صرف اماده است.

خوارک بامیه و بادمجان

مواد لازم:
بامیه خرد شده=10 عدد
سیب زمینی خرد شده=2 عدد
بادمجان ورقه شده=2 عدد
گوجه فرنگی خرد شده=4 عدد
تخم مرغ=2 عدد
ادویه و نمک= به اندازه کافی
طرز تهیه:
تمام مواد را ریز کرده به جز تخم مرغ. بامیه و بادمجان و سیب زمینی را هر کدام جدا سرخ کرده ، و از آخر با هم قاطی می کنیم و با گوجه فرنگی تفت می دهیم و وقتی موادمان به اندازه کافی سرخ شد که به اندازه 10 دقیقه کافی است تخم مرغ را در یک ظرف هم می زنیم و در روی مواد غذایی میریزیم و قتی تخم مرغ هم خودش را گرفت غذای ما برای صرف اماده است.
2738
خانمها من یه غذای ساده برای شام بلدم :::

ورقه های ژامبون ..................برای هر نفر 2 عدد

قارچ خرد شده

سینه مرغ تکه شده

ابلیمو

نمک

زعفران

پنیر پیتزا

نان باگت

مخلفات مثل خیار شور و سس مایونز و کاهو ......

ابتدا سینه مرغ را تکه تکه کرده برای 2تا 3 ساعت در ابلیمو و زعفران خیس کرده و نمک میخوابونیم

بعد از 2 تا 3 ساعت تکه های مرغ را در روغن داغ سرخ کرده (برای اینکه اب نیندازد روغن داغ باشد بهتر است )

قارچ را هم خرد کرده و در کنار تکه های مرغ سخ میکنیم

این دو را با هم مخلوط کرده و کنار میگذاریم

یک ورقه ژامبون در تابه میگذاریم تا حالت سرخ کرده بگیرد در همین حین مقداری از قارچ و مرغ را روی این ژامبون

ریخته کمی پنیر روی ان میپاشیم و یک ورقه دیگر ژامبون روی ان میگذاریم (کمی با پشت قاشق روی ان فشار

میدهیم تا با اب شدن پنیر دو ورقه ژامبون هم به هم بچسبند )...... بعد ان را به کمک کفگیر برمیگردانیم تا طرف

دیگر هم کمی سرخ شود


غذا حاضررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررره

هم میتونید با نان باگت و خیار شور و سس مایونز و کاهو ساندویچ کنید

هم میتونید توی بشقاب با همین مخلفات تزیین کنید و از خودتون سلیقه در کنید ..

نوش جان
اشکانی جون میشه لطف کنی در مورد ژله رنگین کمان یه توضیح کاربردی بدی توضیح بعضی تاپیکای دیگه رو خوندم اما موقع درست کردن خوب در نیومد
در مورد اندازه ها ، کل محتوی بسته ژله رو برای هر رنگ استفاده کردی ؟ زیاد نمیشه ؟
2706
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2687
داغ ترین های تاپیک های امروز