آخه مامانم میگفت از یه مامای محلی شنیده بوده اگه بعد از پاک شدن از پریود 2روز فقط فقط زرده تخم مرغ رو روی نوار بزاری بعد از دو روز رحم تقویت میشه و ممکنه زود حامله بشی.راستش من این کار رو کردم الان بی بی چکم دو بار مثبت شده.نمیدونم الان حامله شدم یا نه؟ من مشکلی شکر خدا پیدا نکردم ولی شما قبلش با دکترتون مشورت کنین.امیدوارم زود زود به آرزوهاتون برسید.
سلام دوست عزیز. اگردنبال سرهمی،بادی،لباس های منزل و بیرون بسیار شیک و مارکدار اصل با کیفیت عالی میگردید به ما سر بزنید: http://babybrandsstore.blogfa.com/
امکان حضور شما همراه همسر و یا ارسال با پیک و یا پست پیشتاز با هزینه ای اندک به تمام نقاط ایران فراهم است.
نگران هیچ مسافتی نباشید ما کنار شماییم.
حتماً از محصولات ما دیدن فرمایید.
خدایا چنان کن سرانجام کار.....تو خوشنود باشی و ما رستگار
با سلام ببخشید خیلی منتظر شدین اول زرده رو از سفیده جدا کنید به سفیده تخم مرغ کاری نداریم فقط زرده تخم مرغ را روی نواربهداشتی بذارید.(نوار بهداشتی ساده باشه از اون نمونه های جذبی نباشه بهتره) بعد شب تا صبح نوار بهداشتی رو بذارید بمونه مثل موقع پری 2تا3شب این کار رو تکرار کنید البه من از نظر پزشکی چکاب کامل شده بودم و مشکلی نداشتم فقط میخواستم زودتر حامله بشم تخم مرغش فرقی نمیکنه محلی باشه یا نه آرزومند آرزوهای قشنگتون هستم
مطالب این سایت تنها جنبه اطلاع رسانی و آموزشی داشته و توصیه پزشکی تخصصی تلقی نمی شوند و نباید آنها را جایگزین مراجعه به پزشک جهت تشخیص و درمان دانست. لطفاً پیش از استفاده از سایت صفحه "شرایط استفاده از سایت" را مطالعه فرمایید. استفاده از این سایت بدان معناست که شما قبلاً صفحه "شرایط استفاده از سایت" را مطالعه کرده و به مفاد آن واقفید.
درباره نی نی سایت |
تماس با ما |
شرایط استفاده از سایت |
رعایت حریم شخصی کاربران |
تبلیغات در نی نی سایت
info[at]ninisite[dot]com نقل مطالب این سایت با ذکر منبع و نشانی اینترنتی سایت بلامانع است.