من از وقتی باردار شدم انگار رو آتیشم آخه قبلا دوبار سقط کردم یکبار نمی دونستم باردارم جراحی دندون انجام دادم بر اثر داروها مرد یکبارم پوچ بود این سومیه ... همش نگرانم ، اون طفلی رو هم الکی همش بهش استرس وارد می کنم
عزیزم طول سرویکست عالیه اصلا نگران نباش منم تو ماه 5 طول سرویکسم 30 بود تا الان که ماه 9 هستم هیچ مشکلی ندارم خداروشکر. این سرکلاژ یه چیزیه که جدیدا مد شده واسه پول دراوردن دکترها! دکتر من که گفت عالیه این طول سرویکس. سرکلاژ فقط باید تو شرایط خیلی حاد انجام بشه ولی متاسفانه تازگیا دکترها رابه را خانمهای باردارو سرکلاژ میکنن و استرس واسه اونا ایجاد میکنن کلی هم پول پیاده میکنن ادمو. فقط به خدا توکل کن و نگران نباش و کار سنگین نکن همین. ایشالا بارداری راحتی داشته باشی اینبار
مطالب این سایت تنها جنبه اطلاع رسانی و آموزشی داشته و توصیه پزشکی تخصصی تلقی نمی شوند و نباید آنها را جایگزین مراجعه به پزشک جهت تشخیص و درمان دانست. لطفاً پیش از استفاده از سایت صفحه "شرایط استفاده از سایت" را مطالعه فرمایید. استفاده از این سایت بدان معناست که شما قبلاً صفحه "شرایط استفاده از سایت" را مطالعه کرده و به مفاد آن واقفید.
درباره نی نی سایت |
تماس با ما |
شرایط استفاده از سایت |
رعایت حریم شخصی کاربران |
تبلیغات در نی نی سایت
info[at]ninisite[dot]com نقل مطالب این سایت با ذکر منبع و نشانی اینترنتی سایت بلامانع است.