عزیزم فقط پزشک قانونی میتونه تشخیص بده چون من یکی از درسهام پزشکی قانونی بود میدونم بعد بعضی پردها ترمیم نمیشه مدلش اینطوری هست 7 نوع پرده بکارت داریم البته برخی پزشکها برای گرفتن پول الکی میگن ترمیم میشه اگر هم ترمیم کرد از نوعی باشه ترمیم بشه فقط یکبار میشود عمل جراحی نمو د بعد پرده بکارت یک مثلث کوچک هست که با نزدیکی از بین میره نه آن چیزی که میدانید
1388/5/27 11:27 ب.ظ
اگه خبره ترین متخصص هم این جراحی رو انجام بده در صورت ارجاع به پزشکی قانونی به هیچ عنوان گواهی سلامت بکارت نمیدن.وکاملا مشخص میشه که ازاله شده
منظور آقای کامی اینه که بعضیا واسه ازدواج گواهی سلامت از پزشک قانونی برای خانم درخواست میکنن ...
به خاطر ناامنی و مشکلات جامعه و مردم هزار رنگ ! بعضی آقایون موقع ازدواج اینو جزءشرایط قرار میدن ... و پزشک قانونی هم تشخیص میده که خانم ترمیم کرده ....
موفق باشی گلم
1388/5/28 12:14 ق.ظ
سلام خانوم حسنا ،ممنونم از همکاریتون
خانوم ehmo مگه شما نپرسیدین که معلوم میشه یا نه؟اگه کسی اطلاع داره بگه؟؟ منم جواب دادم دیگه !!. مرد بینوا از کجا باید متوجه بشه که بکارت ترمیم شده یا نه. اگه منظورتون اینه که شخص عادی مثلا همسر طرف بتونه اینو تشخیص بده ،باید بگم نه خیر فقط در صورت نیاز فقط پزشکی قانونی همون طور خانوم حسنا گفتن بنا به درخواست همسر میتونه این تشخیصو بده که خدارو شکر شما میگید قرار نیست کسی بره پزشکی قانونی.
عزیزم فقط پزشکی قانونی این مسئله رو تشخیص نمیده ....اگه دوست شما پیش هر متخصص زنانی برای گرفتن گواهی سلامت بکارت بره پزشک کاملا میتونه این رو تشخیص بده به هر حال جای هر عمل جراحی ای از بین نمیره و میمونه ......... ولی اگه نخواد گواهی بگیره دیگه اصلا معلوم نمیشه بعدش هم به دوستت بگو نگران نباشه الان که عهد دقیانوس نیست که!!!!!!!!!!!!!!
و در ضمن دوستم اینم بهت اطمینان بدم پزشکی قانونی بیکارنیست برای هر کسی که خواست معاینه کنه و گواهی صادر کنه بلکه پزشکی قانونی فقط در مواردی که شکایتی اعمال بشه و ادعایی صورت بگیره معاینه انجام میده و نتیجه رو به دادگاه اعلام میکنه
و برای مواردی که خانواده ها سنتی فکر میکنن دکتر زنان ویزیت میکنه و گواهی صادر میکنه دوستم./
آموزش شنا ؛ مربی گری ؛ نجات غریق از پایه تا پیشرفته .....100 درصد تضمینی . حتی برای دوستانی که ترس از آب دارن.... از 3 سال به بالا . استخر پرسپولیس واقع در تهران-غرب(جنت آباد جنوبی) یا در استخر خصوصی شما تلفن هماهنگی 09124065994
آموزش شنا ؛ مربی گری ؛ نجات غریق از پایه تا پیشرفته .....100 درصد تضمینی . حتی برای دوستانی که ترس از آب دارن.... از 3 سال به بالا . استخر پرسپولیس واقع در تهران-غرب(جنت آباد جنوبی) یا در استخر خصوصی شما تلفن هماهنگی 09124065994
عزیز من پزشک قانونی وظیفه اش در صورتی که فردی بخواهد باید از دادگاه واهی بگیره اومدیم طرفش سمج بود گفت برو پزشکی قانونی تازه ببخشید خون ازاله بکارتش به صورت طبعی کمرنگ تر و کمتر هست ولی در عمل جراحی خون بیشتری میاد مضاف براینکه ناحیه ترمیم شده یک کم پر رنگتر هستش و همانطور که دوستمون گفت پزشک دیگه هم تشخیص میده تازه بنظر من این حرفها مال عهد دقیانوس هستدید جامعه باز تر شده ببخشید این نظر من بود ولی اکثر پزشک زنان از روی دلسوزی گواهی میدهند و من میگم خدا کنه از نوع ترمیمی باشه چون بعضیهاش از نوعی نیست ترمیم بشه امیدوارم موفق باشید
در جواب شان آی عزیزم باید بگماتفاقا تو این موارد یک روزه دادگاه نامه میده و همون روز جواب میده کاری نداره بیکار نیست نشد جواب تازه عکس طرف ضمیمه برگه دادگاه باید بشه و تو گواهی عکس فرد با مهر پزشکی قانونی و مهر زده میشود البته من بعید میدونم ببخشید حالا چه اصراریه برگه بگیره دیگه دوره این حرفها تموم شده یعنی خودش میخواد برگه بگیره یا طرف خواسته بنظر من کسی که فرد بخواهد به این یک شب نگاه نمیکنه بلکه دید باز تری خانمش میگیره مثلا نکات خوبی که این خانم داره
به نظر من این کار اشتباهه ! یکی از دوستان من این کارو کرد و شوهرش متوجه شد خیلی این مسئله براش گرون تموم شد شوهرش دیگه هیچ وقت بهش اعتماد نکرد. از طرفی یکی دیگه از دوستام که با کسی رابطه داشت و فکر میکرد با اون ازدواج میکنه به خاطر مشکلاتی با طرف ازدواج نکرد اما حقیقت رو به شوهر آیندش گفت تا اگه مایله و براش مشکلی نیست باهاش ازدواج کنه اون جوون هم که آدم منطقی و روشن فکری بود گفت که درک میکنه و براش مهم نیست براش این مهمه که تو زندگی بهش وفادار باشه اونا الان سالهاست که با هم زندگی خوبی دارن. به نظر من اگه کسی قراره با این خانوم ازدواج کنه حق داره که حقیقت رو بدونه الان عهد قجر نیست جوونا فهم و شعورشون بالا رفته و درست نیست که با یه همچین دروغ بزرگی زندگی شروع بشه ! ما باید به حق و حقوق انسانی هم احترام بذاریم و رو راست باشیم حالا دیگه تصمیم با خود طرفه که قبول کنه یا نه. در ضمن از قدیم گفتن ماه هیچ وقت زیر ابر نمیمونه!
دوست عزیز سلام به نکاتی که نوشتم توجه کن حتما طرف دوستای پزشک داشته پرسیده بوده بله من شنیدم باید اطاق عمل بره لیزر اون منطقه سیاهمیکنه ببخشید لبهای کوچک و بزرگ بعد خونریزیش فرق میکنه اگر تونستی کتاب پزشکی قانونی دکتر گودرزی یا حکمت بگیر بخون من که گفتم اگر از نوعی باشه ترمیم نشه لیزر هم فایده نداره امیدوارم دوستت با خیال راحت و شوهر فهیم ازدواج کنه خدا لعنت کنه کسانی را که دختر مردم را اینطوی میکنند
آنا هیتا جان منم منظورم این بود اگه کار به دادگاه بکشه میرن پزشکی قانونی در غیر اینصورت هر کس دلش خواست نمیتونه بره پشت در پزشکی ثانونی بشینه بگه برای زنم قبل از عروسی و دادگاه و اینجور چیزا گواهی بدین!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
به عهد دقیانوسم ربطی نداره
عزیزم آقایون قبل از ازدواج چرا هرغلطی دلشون بخواد میکنن؟؟؟؟
چرا هیچ کس از اونا گواهی نمیخواد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
مگه آدما فرق دارن؟
درضمن اشتباه میتونه تکرار نشدنی باشه
اصلا گیریم کسی از اشتباه این کار رو نکرده اما حالا میخواد به یه زندگی پاک و عادی برگرده کی به خودش اجازه میده این حق رو از یه انسان بگیره
در هر صورت به من ربطی نداره!
شان آی عزیز سلام من هم با نظرت موافقم این آقایون قبل از ازدواج هر غلطی میکنند دلم میخواست یکبار هم شده میرفتند پای درد دل و روح زخمی این افراد رادرک میکردند اکثرا متاسفانه در سن کم گول فرد را خوردند چون مردها یی که اینطورین ببخشید جالبه خودشون دختری بد بخت کردند طللبکار هم هستند خیلیها هم از روی آبروشون بخاطر سکوتشون این افراد را پررو کردند بماند حتی باعث میشن از نظر روحی اینقدر صدمه ببینه که خودکشی کنه بدتر اینکه در مناطق جنوبی دختر اگر پرده نداشته باشه شب عروسیش میکشندش واقعا آیا شان انسان باید اینطوری باشه ببخشید فکر میکنم بهتره این آقایون هم بدونند اونها هم علایمی دارند که میشه فهمید چه جوری بوده ولی اکثرا نمیدونند ببخشید امیدوارم این دید در جامعه از بین بره تو پزشکی قانونی دوستی میگفت اینقدر این موارد زیاد شده واقعا میترسیم چی بنویسیم بلکه باعث قتل کسی بشیم خانم دکتری را چند زن و 2 مرد اینقدر خواهش میکنند الکی میگن زائو داریم این بنده خدا میره و از همه جا بیخبر معاینه میکنه میگه واقعیت چیه یعنی تو آن خانه حقیقت می گویند جلوی چشم دکتره دختره را میکشند دکتره غش میکنه صبح دم نرده بیمارستان چشماش باز میکنه وحشتناک دچار شک شده ببین تورو خدا فرهنگ اگر اینه حالم از این فرهنگ بهم میخوره ببخشید اگر این آقایونی که قبل از ازدواج اینطوری هستند هر ئدفعه یک لک رو بدنشون میموند مشخص بود چه خبره راستش ما تو دادگاها و یا پزشک قانونی از این مسازلی که پیش میاد ناراحتیم بماند خود طرف چقدر ضربه روحی خورده کاشکی افراد دیدشون باز بشه من پدر و مادر را مقصر میدونم اگر این مسائل را به موقع سن دختر موضوع را باز کنند دیگه گول نمیخورند
مطالب این سایت تنها جنبه اطلاع رسانی و آموزشی داشته و توصیه پزشکی تخصصی تلقی نمی شوند و نباید آنها را جایگزین مراجعه به پزشک جهت تشخیص و درمان دانست. لطفاً پیش از استفاده از سایت صفحه "شرایط استفاده از سایت" را مطالعه فرمایید. استفاده از این سایت بدان معناست که شما قبلاً صفحه "شرایط استفاده از سایت" را مطالعه کرده و به مفاد آن واقفید.
درباره نی نی سایت |
تماس با ما |
شرایط استفاده از سایت |
رعایت حریم شخصی کاربران |
تبلیغات در نی نی سایت
info[at]ninisite[dot]com نقل مطالب این سایت با ذکر منبع و نشانی اینترنتی سایت بلامانع است.