هویج رو ریز خورد کن و همچنین کمی هم رنده کن اما اونم رنده ریز'جوپرک رو با هویج و مرغ بزار بپزه بعد از نیم ساعت چون جو زود میپزه قارچ هاتو خورد کن بریز توش موقع پختن اولیه اب نصف قابلمه باشه حالا که قارچها رو ریختی شیر پر چرب اگه نبود کم چرب بریزد توش بزار یه نیم ساعت دیگه بپزه وقت مواظب باش هم سر نره هم ته نگیره اخر سرم من یه خامه صبحانه کوچیک قشنگ هم میزنم تا شل بشه میریزم تو سوپم اگه خامه نداشتی دو قاشق ارد سفیدو با نصف لیوان ارد مخلوط کن بریز تو سوپت مطمئن باش خیلی خوشمزه میشه'
و خدایی که همین نزدیکیست'