میدونم شاید خیلی از شما کدبانو ها تابحال این روش رو امتحان کردین من اولین بارم بود و خیلی راضی بودم تکه های سینه مرغ رو جوجه کبابی خرد کرده بودم تو پیاز وسیر و زعفران و نمک فلفل و کمی روغن.کنجد 3 ساعت خوابوندم کف تابه دوطرفه رو چرب کردم و همه موادمو ریختم توش اول زیرشو کمی زیاد کردم دوبعدش حدود 200 سی سی اب ریختم و درشو گذاشتم اواسط پخت یه ق رب زدم تو ابش و کامل مخلوط کردم با اب نارنج یه ساعت بعد برداشتم ابش غلیظ بود در حد قاشق نه لیوان ولی طعم بی نظیر تو زرشک هم هویج رنده کردم و بااب زعفرون و شکر درشو گذاشتم پخت جدا ریختم اوردم سر میز امیدوارم درست کنین و خوشتون بیاد