منظورم اين نيست كه خودت نباشي ياسي جون . ميگم يعني يه جور تنوعه قرار نيست با رنگ كردن مو خودت نباشي كه . من دوستم هفته پيش هايلايت كرد مي گفت انقدر شوشوش ذوق كرده كه حد نداره كه هي عشقولانه در ميكرده براش !!!
بر عكس همسري من اون ماشاله 5 تا خواهر داره كه هر كدومشون هم يك رنگ اونقدر ديده كه من بايد كلي ازش خواهش كنم تا اجازه بده من رنگ كنم اون موهاي مشكي رو بيشتر دوست داره
اما خوب بايد ببيني همسري هر كسي وقتي چه تغيري كنين خوشش مي ياد من وقتي خودم لباسهايي كه دوست دارم مي پوشم يا آرايش ميكنم و موهامو همون طور ساده آرايش مي دم لذت مي برم .شوشو هميشه از مرتب بودن خونه و تميز بودنش خوشش مياد و براش مهمه همين طور پوشش من وقتي مي خوايم بريم بيرون براش خيلي مهمه به هر حال مردا با هم فرق مي كنن و هر كسي مرد خودش رو بهتر مي شناسه من همسرم هم غذاهايي رو كه دوست داره وقتي براش درست ميكنم خيلي تشكر ميكنه
سلام دوستان من واسه تولد شوشوم يه كاري كردم كه خيلي خوشش اومد رفتم از هوشنگ براش يه دسته گل خيلي قشنگ گرفتم و يه كيك كوچولو و يه نامه عاشقانه و دادم به آژانس برد سركارش وقتي به من زنگ زد پشت تلفن گريه ميكرد از ذوقش. تا مدتها هرجا مشست ميگفت كه من براش چه كار كردم و ميگفت همكاراش خيلي تعجب كردن.
نازي جون اتفاقا منم يه همچين چيزي به ذهنم رسيد اما اخه ما همكاريم باهم . منم با ماه پيشوني موافقم . در كنار كارايي مثه تنوع در لباس پوشيدن و ارايش از راههاي ديگه هم با هم حرف بزنيم و تبادل نظر كينم .
آره عزيزم با رفتار جذب كنيم خيلي بهتره تا با لباس يا آرايش يا از اين قبيل
مثلا يه روز كه براش غذا گذاشتم (آخه شوشوي من غذا ميبره) تو يه كاغذ نوشتم كه خيلي دوستش دارم و گذاشتم تو ساكش روي غذاش كه ظهر ببينه
صفحه 1 از 159 برو به صفحه:
تبلیغات متنی
عكاسي كودك در منزل شمابا استفاده از تجهيزات استوديوئي پرتابل. در محلي كه كودك شما احساس راحتي مي كند: منزل خودتان. همراه: 09126179357 آتليه عكاسي كودك ـ گروه بعد چهارم اتاق تعويض و استراحت كودك – مشاهده و سفارش عكس آنلاين عكاسي در باغ و طبيعت عكاسي در منزل و جشنهاي تولد 26111210 - 26111507 - 021 ارسال اينترنتي گل اولين فروشگاه اينترنتي گل فروش ارسال گل از طرف شما فروش نقره و جواهرجلوگيري از خطرات احتمالي در دوران بارداري با استفاده از سنگ هاي درماني فروش پستي براي سراسر ايران بزرگترين مركز استعداديابي كودكان در ايران موسسه راه آيندگان نخبگان با بيش از 20 دفتر كشوري دفتر مركزي: 4-88918772-021 انيشتين كوچولو تصويري 28 قسمتي Baby Einstein به همراه هديه پكيج 48 داستان سفارش تلفني - دريافت 1 ساعته تلفن دفتر فروش: 77517241-021