من استیل kurkmaz دارم. ترکه. کلا آشپزی تو استیل دردسر داره. اگه فوت وفنش رو یاد بگیری راحت می شه. استیل هم سالمه هم عمر ی. من یه سال پیش ماهیتابه ترموستات دار چدن تفال رو خریدم 35000 تومن الان دیگه به درد نمی خوره. کفش سوخته و همه چیز توش می چسبه
بنفشه جون سلام . من هم مس رو ترجیه میدم . بعدش پیرکس رو و بعد اون لعابی رو . دست آخر سراغ چدن و استیل و رویی میرم . باور کن من خودم چدن دسینی دارم ولی برای اکثر غذاهام ترجیح میدم مسی استفاده کنم . ببین هر چی که نچسبه مشخصه از ماده ای استفاده شده که این خاصیتو بهش داده ، پس اون ماده به مرور وارد غذاهامون میشه . استیل رو هم فکر میکنم طی واکنشی مواد نامناسبی آزاد میکنه
آنچه تو گنجش توهم می کنی *** از توهم گنج را گم می کنی