سلام
من داشتم بحث رو دنبال می کردم که تصمیم گرفتم یه چیزایی رو روشن کنم :)
1. قابلمه های چدن آلومینیمی هستند با پوشش تفلون و اصلا چدن ندارند !
2.پوشش سرامیکا و اسم هایی شبیه اون تا جایی که من فهمیدم همگی انواع تفلون هستند که کارخونه های مختلف روش اسم گزاشتند
3.قابلمه های کارال از نوع اکسید آلومینیموم هستند که در شرایط خاصی تهیه میشه و بر خلاف آلومینیم اصلا با غذا واکنش نشون نمیده به راحتی خش نمیشه و نچسبه. اسم این پوشش Anodized aluminum هست.اینم مطالبی در مورد این پوشش :
http://anodizedaluminum-cookware.com