طرز تهیه سوپ سفید امتحان شده جوی پوست کنده را از روز قبل خیس میکنیم.و میپزیم. کره را با آرد تفت میدیم.بعد آب مرغ رو بهش اضافه میکنیم.جوی پخته شده رو هم اضافه میکنیم.هویج ریز خورد شده و پخته شده رو هم اضافه میکنیم.اگه نپخته بریزیم رنگ سوپمون کمی نارنجی میشه.فلفل دلمه ای رو هم میریزیم تو سوپمون.در صورت دلخواه قارچ هم میریزیم.آب سوپمون که کشیده شد .شیر پرچرب رو آروم آروم اضافه میکنیم و تا لحظه جوشیدن مرتبذهم میزنیم تا نبره. شیر پرچرب ما رو از ریختن خامه بی نیاز میکنه و سوپمون خوشمزه تره. در صورت علاقه اول پخت دو تا عصاره مرغ هم میریزیم تو سوپ.در این صورت نمک نمیزنیم. روشو با جعفری خرد شده تزئین میکنیم.کنارش هم آب لیمو و فلفل سیاه سرو میکنیم.لیمو ترش تازه هم باشه دیگه نور علی نور نوش جان