تبلیغات در نی نی سایت
صفحه اصلی | درباره نی نی سایت | تماس با ما   سه شنبه، 20 بهمن 1388

نام کاربری:
کلمه عبور:
بخاطر بسپار
» ثبت نام پسوردم را فراموش کرده ام
پیش از بارداری بارداری و زایمان شیرخوار (0 تا 12 ماه) نوپا (12 تا 24 ماه) خردسال (2 تا 4 سال) پیش دبستانی (5 تا 8 سال)  

تبادل نظر

متولدين شهريور ماه

برای اظهار نظر باید وارد سیستم شوید | جستجو

صفحه 1 از 496      برو به صفحه:

سوليا
1386/2/26   11:03 ق.ظ

تيام كوچولوي ما شهريور دنيا مياد .درست مثل باباجونش. حتي ممكنه روز تولد با باش دنيا بياد.

farnaz
1386/2/26   12:40 ب.ظ

آرتين من هم شهريور بدنيا مي ياد . 19 شهريور .اوائل دوست داشتم مهر بدنيا بياد . چون خودم هم مهرماهي هستم اما حالا واسه بدنيا اومدنش دارم لحظه شماري مي كنم و دوست دارم هرچه زودتر پسر كوچولوي نازم رو در آغوش بگيرم .

Zeinab
1386/2/26   1:48 ب.ظ

سلام سوليا و فرناز عزيز.عباس من هم 31 شهريور دنيا مياد.منم ديگه طاقتم طاق شده و دوست دارم زودتر توي بغل بگيرمش.شما ها مي خواين چه جوري زايمان كنين؟با چه روشي؟

سوليا
1386/2/27   9:03 ق.ظ

سلام زينب جون
تيام عزيز من قراره 16 شهريور دنيا بياد .من دوست دارم زايمان طبيعي داشته باشم البته اگه خدا كمكم كنه و مشكلي پيش نياد .چون در موردش خيلي مطالعه و تحقيق كردم.ولي خيلي استرس دارم.

Zeinab
1386/2/27   12:45 ب.ظ

سلام سوليا جون
منم اگه خدا بخواد همين تصميم رو دارم.اما از درد هاش ميترسم.حالا كه تو تحقيق كردي نظرت راجع به اينكه يه مرحله از درد رو با بي حسي از كمر حذف ميكنن چيه؟(اپيدوريال)من شنيدم كه بعدا باعث كمر درد ميشه!

nik
1386/2/29   8:52 ق.ظ

دختر كوچولوي منم شهريور دنيا مياد . البته تاريخ دقيق اش 3 مهر ماه است اما به خاطر مشكل مدرسه و نيمه دومي شدن تصميم داريم كه شهريور اين فرشته كوچولو رو ملاقات كنيم.

farnaz
1386/2/29   10:48 ق.ظ

سلام دوستان . من اگه خدا بخواد دنبال زايمان تو آب هستم . اگر نشد زايمان بدون درد البته بدون دارو . بهرحال تصميم قطعي دارم كه زايمان طبيعي انجام بدم . البته اگر مشكلي پيش نياد . ولي خيلي خسته شدم از اين انتظار كشيدن ها . دوست دارم زودتر ني ني ام بدنيا بياد . راستي زينب جان من هم شنيدم كه زايمان بدون درد با بي حسي عوارض زيادي داره . كه يكيش كمر درده .

سوليا
1386/2/29   12:02 ب.ظ

سلام زينب جون
من از كساني كه از داروي اپيدورال استفاده كردن شنيدم كه خيلي خوب نبوده و دچار مشكلاتي شدن البته شايد مشكلاتشون ناشي از علل ديگه اي باشه .به هر حال من زايمان بدون دارو رو ترجيح ميدم.چون خواهرم سه سال پيش همين كارو كرد و راضي بود.و من از تجربياتش استفاده زيادي كردم مثلا هر روز پياده روي ميكنم . تو غذاهام از روغن زيتون استفاده ميكنم. غذاي چرب و شيريني دوست ندارم بخورم و.....
البته خيلي استرس دارم و بعضي وقتا فكر ميكنم ميميرم.ولي اميدم به خداست كه منو كمك كنه.

Zeinab
1386/2/30   11:45 ق.ظ

فرناز جان،منظورت از زايمان طبيعي بدون درد بدون دارو چيه؟
سوليا جان،اگه از الان پياده روي كنيم ،بچه زودتر از موعد پايين نمياد؟
نيك جان،يعني مي خواي سزارين كني؟

راستي بچه ها ،شما شروع به بستن شكم بند كرده ايد؟

farnaz
1386/2/31   10:25 ق.ظ

زينب جان سلام . منظور من از زايمان بدون درد و بدون تزريق دارو استفاده از روشهايي مثل زايمان توي آب ، ماساژ و ... كه شامل 33 روش مختلف هست . البته زايمان بدون درد خيلي اغراق آميزه بهتره كه بگيم زايمان كم درد. چون با اين روشها درد زايمان كمتر مي شه و مي شه كنترلش كرد .

farnaz
1386/2/31   10:26 ق.ظ

در ضمن زينب جان منظورت گن حاملگي . من كه خدا رو شكر تا الان نيازي نداشتم و اونطور كه شنيدم تو حاملگي دوم بعلت اينكه ماهيچه ها شل مي شند استفاده مي شه . البته دكترم به من پيشنهاد كرده بود اما چون تا الان مشكلي نداشتم استفاده نكردم .

شيردوش رابط دار تفنگي Canpol Babies شيردوش رابط دار تفنگي Canpol Babies
دسته بندی: لوازم مخصوص مادر
مرتبط با: شیرخوار(0 تا 12 ماه)
قیمت: 54000 تومان
خرید اینترنتی
  آويز بغل تخت حيوانات مخلوط آويز بغل تخت حيوانات مخلوط
دسته بندی: اسباب بازي و سرگرمي
مرتبط با: شیرخوار(0 تا 12 ماه)
قیمت: 37800 تومان
خرید اینترنتی

Zeinab
1386/2/31   12:03 ب.ظ

فرناز جان.دكتر من گفته كه استفاده كنيم بهتره.در ضمن منظور من همون شكم بند حاملگيه نه گن.استفاده ازش خيلي خوبه!

سوليا
1386/2/31   12:14 ب.ظ

سلام زينب جون
من در مورد شكم بند حاملگي اطلاعي ندارم ميتوني منو راهنمايي كني؟از كجا ميتونم تهيه كنم؟

سوليا
1386/2/31   12:17 ب.ظ

در ضمن من با دكترم صحبت كردم ميگه پياده روي خيلي مفيده و هيچ مشكلي نداره.البته بايد مايعات زياد مصرف كرد .

Zeinab
1386/3/1   2:52 ب.ظ

سلام سوليا جون.باشه پس من هم شروع به پياده روي ميكنم!
من شكم بند رو از داروخانه گرفتم.البته 2 نوع داشت،يكي كه كاملا روي شكم رو ميگيره و يكي كه ميوفته زير شكم.من نوع دوم رو گرفتم،آخه به نظرم اومد كه عباسم با نوع اول احساس خفگي ميكنه :)
راستي سوليا يه چيزي رو بهت بگم:من خارجيش رو گرفتم كه قيمتش 2 برابر ايراني بود،اما هيچ فرقي نداره!تو بيخودي پول نده و همون ايرانيه رو بخر!من كه ميبندم خيلي خوبه،احساس ميگنم كه شكم و مثانه و خلاصه اون زير ها رو جمع و جور ميكنه!

سوليا
1386/3/2   1:35 ب.ظ

سلام زينب جون از راهنماييت متشكرم .اميدوارم تمام ني ني گلوها هرچه زودتر سالم سالم دنيا بيان .منو از حال خودت بي خبر نذار .

Zeinab
1386/3/3   2:54 ب.ظ

سلام بچه ها
من اسم پسرم رو عوض كردم.مي خوام بذارم :"اميرعباس"
قشنگه مگه نه؟!
راستي،بعضي وقتها زير دلم سمت چپ خيلي درد ميگيره.دكتر ها ميگن به خاطر ماهيچه هاي اطراف رحمه كه كشيده ميشه.اما دردش بعضي وقت ها انقدر زياده كه منو نگران ميكنه!

farnaz
1386/3/5   9:10 ق.ظ

سلام ماماناي عزيز . چكار مي كنيد با گرما ؟ هر روز كه مي گذره انگار شرايط داره سخت تر مي شه واسه شما هم همينطوره . البته فكر مي كنم براي مادرهايي كه تو خونه هستند و استراحت مي كنند اوضاع خيلي بهتره اما ماهايي كه مجبوريم بيايم سركار خيلي سخته .
راستي سوليا جان من تو سايت ثبت احوال بودم و براي آخرين مي خواستم چك كنم و ببينم اسم بهتري واسه عسلم پيدا مي كنم يا نه كه به اسم تيام برخوردم . اونجا اسم تيام رو نوشته دخترونه است نمي دونم شما هم اين رو مي دونيد و يا نه چون حس كردم ني ني ات پسره. درسته ؟
زينب جون اسم ني ني ات قشنگه و اميدوارم خدا واست نگهش داره و يه پسره خوب و صالح بشه .

سوليا
1386/3/5   10:33 ق.ظ

سلام دوستان
زينب جون اسم ني ني خوشكلت قشنگه اميدوارم زودتر اين ايام به سلامتي بگذره.
فرناز جون تيام هم اسم دختره هم اسم پسر . البته چون معني چشمهام است شوهرم ني ني رو اينجور صدا ميكنه ولي اسم واقعيش يا ماهان هست يا متين .
راستي از مدت زمان مرخصي زايمان چه خبر ؟4ماه هست يا 6ماه؟ و شما تا كي ميخواي سر كار بري؟

farnaz
1386/3/5   10:54 ق.ظ

سوليا جان اسم تيام هم خيلي قشنگه .بهرحال اميدوارم ني ني خوشگلت صحيح و سالم بدنيا بياد .ظاهرا" اينكه مرخصي زايمان 6 ماه بشه تصويب شده و حالا تا بره شوراي نگهبان و بقيه مراحل اداري اش طي بشه فكر مي كنم مدت زماني طول بكشه . هرچند قول دادند كه به عنوان هديه روز زن اين قانون رو به ادارات و سازمانها ابلاغ كنند . اميدوارم كه اينطور بشه . راستش من هنوز براي برگشتنم برنامه ريزي نكردم چون به نظر من بستگي زيادي به وضعيت جسماني ني ني ام داره كه بتونم تو اون سن بذارمش مهد يا نه ؟ فقط اميدوارم مشكل زيادي با اين قضيه نداشته باشم .شما هم شاغلي ؟

صفحه 1 از 496      برو به صفحه:

تبلیغات متنی
رفتار و روانشناسي كودك
مهد كودك ومدرسه زبان كودك اميدفردا
رفتار و روانشناسي كودك
مديريت :دكتر رضابخش88363434

http://WWW.OMIDFARDA.COM
نيازمنديها
تبليغات رايگان درنيازكالامرجع
نيازمنديهاي آنلاين
ثبت آگهي رايگان در بازارچه دست دوم
20هزار تومان هديه عضويت جهت درج آگهي ويژه!

http://www.niazkala.com
بزرگترين مركز استعداديابي كودكان در ايران
موسسه راه آيندگان نخبگان با بيش از 20 دفتر كشوري
دفتر مركزي:4-88918772-021
وب سايت: www.testIQ.ir

http://www.testIQ.ir
تبلیغات در نی نی سایت

تبلیغات در نی نی سایت

toolbar powered by Conduit
مطالب این سایت تنها جنبه اطلاع رسانی و آموزشی داشته و توصیه پزشکی تخصصی تلقی نمی شوند و نباید آنها را جایگزین مراجعه به پزشک جهت تشخیص و درمان دانست. لطفاً پیش از استفاده از سایت صفحه "شرایط استفاده از سایت" را مطالعه فرمایید. استفاده از این سایت بدان معناست که شما قبلاً صفحه "شرایط استفاده از سایت" را مطالعه کرده و به مفاد آن واقفید.
درباره نی نی سایت | تماس با ما | شرایط استفاده از سایت | رعایت حریم شخصی کاربران | شرایط و تعهدات خرید از فروشگاه | راهنمای ثبت سفارش و خرید از فروشگاه
تبلیغات در نی نی سایت | ورود آگهی دهندگان
info[at]ninisite[dot]com
نقل مطالب این سایت با ذکر منبع و نشانی اینترنتی سایت بلامانع است.