اورانوس جون یادته گفته بودی سنجد اگه زیاد بزاریم سر سفره ی هفت سین ارتباطمون بیشتر میشه من برای سفره ی هفت سینمون یه ظرفه شکلات خوری پر از سنجد گذاشتم و چون زیاد سنجد دوست ندارم فقط چند تا از اونو خوردم حالا این سنجدا مونده رو دستم به نظرت اشکال داره بریزمشون دور ؟؟؟؟ به نظرم اگه بزارم کنار انباشتگی میشه
سلام.اورانوس جان یه سوال داشتم ماهرچی مجسمه جفت داریم بعد از یه مدت یکی از این جفتا میشکنه مثلا از این نمک پاشای تزیینی که تو بغل هم میرن از اونا .جریان چیه؟
خانومای فنگ شو کار مسئلتن.... برای تعیین مرکز ثقل خونه ...نورگیر و تراس و پاگردهای ورودی در آپارتمان (جلوی آسانسور و درب اضطراری) جز خونه حساب میشن یا نه......
ممنونم
خدایا ! مرا ببخش به خاطر همه درهایی که زدم و هیچکدام خانه تو نبود.
ما 2 ساله یه زمین خریدیم که شوهرم هر وقت میخواست توی اون زمین خونه بسازه (زمینه تو fasham هست ) نمیشد مسائل مالی و شهرداری باعث میشد که نتونه ولی الان 4 5 روزه کار ساخت رو شروع کرده و امروز به من میگفت عجیبه که بعد 2 سال کار این خونه خیلی سریع داره پیش میره گره تو کارمون نمیافته و باورتون نمیـــــــــــــــــشه خیلی خیلی خوشحال بود و با ذوق داشت اینارو واسم تعریف میکرد
اول خواست خدای بزرگ و بعد هم نتایج فنگ شویی مرسی اورانوس جون که باعث شدی ما این علمو بیشتر بشناسیم و ازش استفاده کنیم
اورانوس جان من ی سوال دارم ، و چون کل تاپیک رو هم دو بار خوندم مطمءنم تکراری نیست. چون تازه اسباب کشی کردیم و خونه رو چیدیم ، توی اتاق دخترم ی دیوارش رو با کلاههایی که داره و پاپوشهاش دکور کردم ، از کلاهها استفاده میکنه ولی از پاپوشها نه ، پاپوشها فقط دو تا هستن ولی کلاهها زیادن ، میخوام بدونم بنظرت این کلاهها میتونه پیغامهای نامناسب بده ؟ مرسی . وران
بچه ها فکر کنم اگه بتونیم سمبل های ایرانی را جایگزین سمبل های چینی کنیم بهتر باشه چون ما ایرانی هستیم متوجه هستین که ..........
چه بلاتکلیفم وسط این بحران...تو کجایی بانو تو کجایی الان...من دچار آسمم این هوا آلودس...تو اگه برگردی ماسک اکسیژن هست...این هوا آلودس حتی تو شعر کوئن...تو کجایی الان منبع اکسیژن...بی تو هر ویروسی به سرم میچسبه...خبر ترحیمم سر کوجه نصبه...وقتی نیستی تو شب من...قلب یادش میره پمپاژ...میشه یه ماشین سنگین ته تاریخ یه گاراژ...زندگی یادم نیست از همه میترسم...یه هیولا اینجاست خاطرات مبهم...تازه من یک هفته س از تو دورم قربان...جه کنم بعد از این چه کنم با پایان...همه جا تاریکه برق کلا. رفته...بی تو قطع آب و برق و شعر و نفته...بی تو جنگ سوم تو جهانم رخ داد...همه ی گلهارو گوله پاسخ داد...وقتی نیستی تو شب من...قلب یادش میره پمپاژ...میشه یه ماشین سنگین ته تاریخ یه گاراژ...
خانمهای عزیز اورانوس جون همش میگند ساده زیستی ،مجسمه و نماد و تابلو و گل مصنوعی و آینه و بوفه و ساعت و ... را جمع کنید ولی شما همش راجع به نماد ازش می پرسید معلومه که دیگه به اینجا سری هم نمیزنه فقط رفع انباشتگی کنید و بس
خانومهای عزیز فنگ شوکاران محترم برای تعیین مرکز ثقل خونه فقط قسمتهای هم دما ..... عسل بانو پاگردها رو درست گفتی که حساب نمی کنیم ولی تراس و نورگیر رو هم حساب نمی کنیم ;)
پیشنهاد می کنم تا زهره جون داره زحمت می کشه و یه دستی به سر و گوش اینجا می کشه (چند صفحه اول رو دیدم فوق العاده بود خیلی خیلی خیلی ممنون) سوال نپرسید و همون رفع انباشتگی رو انجام بدید . بعد تجربیاتتون رو بیارید اینجا
ضمنا واقعا اینترنتی نمی تونم بگم کجا چی بذارید خوبه یا نه . یهو جا بجا حساب می کنید و یه اتفاقی می افته و گناهش می افته گردن من ! و ... بذارید همون نتیجه رفع انباشتگی و تابلوها رو با هم اینجا مرور کنیم .... ضمنا از توضیح بجای ادواردو تشکر می کنم
فقط ایندفه این چند تا رو هم داشته باشید . بقیه باشه تا پایان مرتب کردن تاپیک لطفا
رادیکال ( مامان درسا ) مبارک باشه . اگه بنویسی در راستای فنگ شویی چیکار کردی که امورتون به جریان افتاده هم خیلی خوبه
کلوس پاپوش یعنی جوراب زدی به دیوار یا کفش؟ نمی دونم من اگه فنگ شویی هم نمی رفتم از یه دکور متنوع تر استفاده می کردم احیانا چیزها/آدمهای بیهوده هی نمیاد توی کار و زندگی تون؟
نیاز کلا رنگ سفید و مشکی باهم مشکلی ندارن . و اینکه خوب هستند یا نه بستگی داره توی کدوم قسمت خونه باشه
leave the space free for new things come to your life
اورانوس جان سلام من دیروز یه خونه ای رفتم که که همه جای خونه گل مصنوعی بود روی دیوار و همه جا و توی راه پله ها وخیلی هم خانواده سرشناس و پولداری هستن و همه چیزشون عالیه روابط خانوادگی ، شهرت ، ثروت ،روابط دو نفره .......
سلام و خسته نباشید. اورانوس جون فنگ شویی در مورد روابط با اطرافیانمون هم مطلبی داره؟ آخه من هردفعه که خونه یکی از اقوام نزدیکمون که میرم با شوهرم دعوامون میشه حتی وقتی اونارو جای دیگه هم میبینم این اتفاق میاوفته.
اورنوس جون اولا مرسی جواب دادی ، اون پاپوش ها ( کفش های نوزادی ) که رنگی و جینگیلی رو ی قسمت از دیوار اتاق دخترم زدم، ولی نمیدونم و اون چیزها و کسهای بیهوده چی میتونه باشه ، باید بیشتر فکر کنم! اون کلاهها رو ولی برداشتم ، چون فکر میکنم ی مدت زیاد کلاه سرمون رفته ، شاید تقصیر اونا باشه! !!
لطفا اگه مثال درباره اون چیزهای بیهوده داری بهم بگو! مرسی! البته اونها رو هم برمیدارم!
من تازه اینجارو پیدا کردم. دیروز م کل انباری کوچولومونو بهم ریختم ومرتب کردم و اضافه هاشو گذاشتم بیرون چند روز پیش هم توی کاسه بزرگ دکوری که تو ویترینم بود دوتا تراول گذاشتم
فرداش ی پولی دستمون اومد که خیلی به درد خورد....
خب من میرم از اول بخونم بیام .................... بای ......................... مرسی دوستان
منم هر وقت جاریمو می بینم با همسری دعوام میشه به نحس بودنش ایمان اووردیم دوتایی
خونه عموی منم پره از گل مصنوعی پر مجسمه پر تابلووووووووووو اما.... اونا هم روز به روز پول دار تر میشن سر شناس هم هستن با همم خوبن!!!
من می گم ماها که اومدیم تو این راه فکر کنم حساس تر شدیم اونا بی خیالن هیچ اتفاقی واسشون نمیوفته!!!
دیروز داشتم یه جا حرف از فنگ می زدم خانومه گفت ما مادرمونو با فنگ شویی انباری از دست دادیم!!!! همه وسایلارو ریختیم بیرون اون از غصه دق کرد (سکته زد) مرد!!!!!!!! الن یادم افتاد کاش بهش می گفتم باید اسپند دود می کردین اون لحظه که داشت می گفت به ذهنم نیومد....
اورانوس جون ما یه گلدون طبیعی داریم اونو کجای خونه بزارم
به نظرم اگه بگی تو هر قسمت چی بزاریم اگه اشتباه بزاریم گناهش گردن خودمونه نه شما پس بگوووووووووووووووووو عزیزم خواهش
******** دوستان حساسیت هاتون رو درک می کنم ، خواهش می کنم یه مدت یاد داشتهاتون رو نگه دارید و خودتون بررسی کنید ، تاپیک رو بخونید و جواب خودتون رو پیدا کنید. من براشون جواب دارم ولی علی الحساب یکماه تاپیک به علت تعمیرات بسته
است . ************
و پستهای جدید علی الحساب پاک خواهند شد
سلام دوستان یک دوره جدید فنگ شویی سه شنبه ها 11 صبح قراره برگزار بشه . دوستانی که تمایل به شرکت دارن با سرکار خانم مهرک : 9128182326 تماس بگیرند. من متاسفانه به ایمیلم دسترسی ندارم لطفا ایمیل نزنید که شرمندتون نشم ، امیدوارم بزودی بتونم مشکلش رو حل کنم . ممنون
به گزارش گروه بازار باشگاه خبرنگاران، با اجرای این نکات در طراحی داخلی اتاقها و فضای خانهتان به تاثیر معجزه آسای دکوراسیون در سلامت جسم و روح اعضای خانوادهتان پی خواهید برد و خواهید دید که اجرای این تکنیکها و بهکارگیری رنگهای مناسب در بخشهای مختلف خانه تا چه حد میتواند میزان نشاط، عشق، شادی و دستیابی به موفقیتها را در جمع خانواده شما افزایش دهد.
از تکنیک رنگ چیزی شنیدهاید؟
برای ایجاد تعادل و توازن در انرژیهای منزل، بهترین و سادهترین روش استفاده از تکنیک رنگها در خانه است. با استفاده از این تکنیکها شما میتوانید با مهار انرژیهای منفی و تقویت انرژیهای مثبت از تکنیکهای فنگشویی برای نزدیکشدن به خواستهها و اهدافتان بهره بگیرید.
فضای دلنشین، زندگی بهتر
با اجرای تکنیکهای فنگشویی که یکی از قدیمیترین فلسفهها در چین باستان است میتوانید فضای خانه را به دلنشینترین و صمیمیترین فضا برای زندگی تبدیل کنید. به این ترتیب اعضای خانواده شما با حضور در چنین فضایی که سرشار از انرژیهای مثبت و متعادل است، میتوانند شاهد بهبود کیفیت و شور و نشاط بیشتری در زندگی خود باشند.
برای موفق شدن این رنگ ها را در خانه بکار ببرید
1. چگونه شهرت و اعتبارتان را تقویت کنید؟
تا پیش از دهه 1920 رنگ قرمز به عنوان یکی از رنگهای محبوب پسربچههای کوچک مورد توجه قرار میگرفت، اما بعد از آن به یکی از رنگهای مورد علاقه مردها برای نشان دادن احساسات و حتی خشمشان بدل شد. 10 سال بعد این رنگ به یکی از رنگهای محبوب و درخشان برای لباسها و پیراهنهای زنانه تبدیل شد؛ به گونهای که در مدت زمانی کوتاه بیش از 30درصد از زنان آن روز لباسهای خود را به رنگ قرمز انتخاب میکردند تا زیباتر به نظر برسند. رنگ قرمز یکی از رنگهای پرانرژی و باکیفیت است که استفاده از آن در آشپزخانه میتواند به تحریک اشتهای شما کمک کند و تاثیر بسیار خوبی بر اشتهای اعضای خانواده داشته باشد.
قرمز رنگ موفقیت
اگر در جستوجوی شهرت و اعتبار هستید بهتر است از رنگ قرمز برای رنگآمیزی یکی از دیوارهای خانه استفاده کنید. تماشای این رنگ به شما کمک میکند تا انرژی بیشتری را به منظور افزایش شهرت، اعتبار و کامیابی در خانه جمع کنید و به این ترتیب پلههای نردبان موفقیت را روز به روز پشتسر بگذارید.
ورودی خانه را این رنگی کنید
اگر نمیتوانید یکی از دیوارهای خانه را به رنگ قرمز درآورید، میتوانید یکی از رنگهای صورتی، زرشکی و آلبالویی را جایگزین قرمز کنید. حتی میتوانید در ورودی خانه را به رنگ قرمز درآورید تا به این ترتیب به افزایش جذب انرژیهای موفقیت و کامیابی خود کمک کنید. فقط فراموش نکنید دیوار ضلع جنوبی خانه، بهترین دیوار برای رنگ قرمز، انرژی آتش، است.
2- چگونه پولدار شوید؟
براساس مطالعات انجام شده 23درصد از مردان و زنانی که بالای 50 سال دارند علاقه زیادی به استفاده از رنگ سبز در طراحی و دکوراسیون خانههایشان دارند و از میان افراد جوانتر تنها 14 درصد هستند که این رنگ را به عنوان رنگ مورد علاقهشان انتخاب میکنند، در حالی که انتخاب این رنگ میتواند تحول بزرگی در زندگی آنها ایجاد کند.
سبز رنگ تحول
انتخاب رنگ سبز برای دیوارهای منزل میتواند انتخاب خوبی برای تقویت انرژی چوب در خانه باشد. استفاده از رنگ سبز در این بخش نهتنها موجب افزایش میزان ثروت و رفاه اعضای خانواده میشود، بلکه به بهبود روابط خانوادگی نیز کمک میکند.
بهبود سلامت با فنگشویی
افرادی که در ضلع شرقی خانه از ترکیب رنگی سبز استفاده کنند، میتوانند ازتاثیرات این رنگ بر سلامت جسم و روحشان نیز بهرهمند شوند. در صورتی که تغییر رنگ دیوار خانه به رنگ سبز برایتان دشوار است میتوانید از گیاهان سبز رنگ یا اشیای دکوری سبز در این ضلع از خانهتان استفاده کنید.
3- چگونه در شغلتان موفقتر شوید
رنگ آبی یکی از پرطرفدارترین رنگها در جهان است. بیش از 40درصد مردم در جهان این رنگ را دوست دارند و آن را به عنوان رنگ مورد علاقه خود انتخاب میکنند. این گروه از افراد، آبی را به دلیل خاصیت آرامشبخش بودنش میستایند و همواره سعی میکنند وسایل و لباسهای مورد نیازشان را به این رنگ تهیه کنند.
آبی، رنگ تمرکز
بهتر است برای رنگآمیزی و دکوراسیون ضلع شمالی خانه از فاکتورهای مربوط به آب استفاده کنید. برای این منظور میتوانید دیوار این ضلع از خانه را به رنگ آبی در بیاورید یا در دکوراسیون این بخش از بلورهایی به رنگ آبی روشن استفاده کنید. با این روش علاوه بر آنکه میتوانید به افزایش آرامش و ریلکسی اعضای خانوادهتان کمک کنید، میتوانید میزان تمرکز آنها را برای جذب فرصتهای شغلی بهتر و شرایط کاری مناسبتر افزایش دهید.
ارادهتان را تقویت کنید
افرادی که از رنگ آبی در دکوراسیون خانهشان استفاده میکنند معمولا افرادی باارادهاند. این افراد به دلیل تماشای رنگ آبی در طول روز به طور خودآگاه و ناخودآگاه به افزایش اراده خود کمک میکنند و در عین حال میتوانند با ایمان و اراده قوی برای تحقق آرزوها و برنامههایی که پیش رو دارند گام بردارند.
4- چگونه هوش و دانشتان را افزایش دهید
رنگ زرد تقریبا جزء آخرین رنگهایی است که مورد علاقه مردم قرار میگیرد. تقریبا میتوان گفت کمتر از 5درصد از مردم به این رنگ علاقه دارند و از آن برای دکوراسیون خانه یا حتی رنگ پوشش خود استفاده میکنند.
زرد، رنگ درس خواندن
اگر دوست دارید از رنگ زرد در خانه خود استفاده کنید بهتر است آن را در ضلع جنوبغربی خانه به کار ببرید. لازم نیست حجم بزرگی از دیوار یا خانه را به این رنگ درآورید. تنها کافی است یک تابلو با طیف زرد یا یک دکور زردرنگ را در این زاویه از خانه قرار دهید تا به کمک آن از فواید حضور رنگ زرد در خانه بهرهمند شوید. این رنگ موجب افزایش تحرک سلولهای مغزی کودک میشود.
اتاق سالمندان را زرد کنید
یکی دیگر از کاربردهای رنگ زرد خاصیت درمانی آن برای کاهش دردهای مفصلی و التهاب ناشی از بیماری روماتیسم است. سالمندانی که به این بیماری مبتلا هستند میتوانند از رنگ زرد در دکوراسیون اتاقشان بیشتر استفاده کنند. آنها میتوانند از پرده زرد، آباژور زردرنگ یا حتی کاشیهایی به رنگ زرد برای تزیین اتاق خود استفاده کنند.
5- چگونه فرزندانی خلاق تربیت کنید
افرادی که رنگ طوسی را در کنار رنگ سفید در دکوراسیون خانه خود استفاده میکنند افرادی مهربان و صلحطلب هستند. این افراد ارادهای قوی دارند و به دلیل تقویت انرژی فلز در خانه همواره در برابر مشکلات مانند کوه استوار و محکم هستند.
طوسی، رنگ خلاقیت
با انتخاب مبلمان طوسی یا کوسنهایی که در آن از طیف رنگی طوسی و طلایی استفاده شده، میتوانید حس خلاقیت را در اعضای خانواده تقویت کنید. به این ترتیب میتوانید کودکانی باهوش و خلاق تربیت کنید که به فکر نوآوریاند.
افزایش حس همنوع دوستی
انتخاب رنگ طوسی برای دکوراسیون خانه بهتر است در ضلع غربی یا شمال غربی خانه صورت گیرد. شاید بهتر باشد از این رنگ در قسمت ورودی خانه به شرط آنکه در ضلع غربی یا شمال غربی خانه واقع است، استفاده کنید. افرادی که از این رنگ در دکوراسیون خانهشان استفاده میکنند، حس همنوع دوستی و کمک به دیگران را در میان افراد خانواده خود تقویت میکنند.
مطالب این سایت تنها جنبه اطلاع رسانی و آموزشی داشته و توصیه پزشکی تخصصی تلقی نمی شوند و نباید آنها را جایگزین مراجعه به پزشک جهت تشخیص و درمان دانست. لطفاً پیش از استفاده از سایت صفحه "شرایط استفاده از سایت" را مطالعه فرمایید. استفاده از این سایت بدان معناست که شما قبلاً صفحه "شرایط استفاده از سایت" را مطالعه کرده و به مفاد آن واقفید.
درباره نی نی سایت |
تماس با ما |
شرایط استفاده از سایت |
رعایت حریم شخصی کاربران |
تبلیغات در نی نی سایت
info[at]ninisite[dot]com نقل مطالب این سایت با ذکر منبع و نشانی اینترنتی سایت بلامانع است.