گالسکه و کریر ایرانی در حد نو و رنگ قرمز با هم: 60 تومان روروک و تاب برقی گراکو در حد نو و رنگ قرمز و سفید-آبی 60+150 تومان مینی واش در حد نو 60 تومان کمد چوبی لباسی تک کشو دار 100 تومان کتابخانه چوبی ویترین دار 4 کشو 110 تومان فرش ماشینی 6- 13- 12 متری و 5/1 متری زمینه لاکی و کرم-سرمه ای سنتور+میز و سه پایه 200 ت جا کفشی ام دی اف 30 ت میز تلفن ام دی اف 30 ت سشوار آرایشگاهی پایه دار کلاه دار 50 ت میز تحریر چوبی+کتابخانه دیواری+جا نواری چوبی+قاب آینه دیواری چوبی با هم 40 ت گاز 5 شعله طرح فر سفید در حد نو 100 ت آینه قدی چوبی 50 ت تخت فلزی با کیفیت عالی یک نفره 60 ت سرویس مبل 8 نفره چوبی+میز وسط 350.000 ت
خریدار: صندلی ماشین کودک از 3 سال به بالا تا حداکثر 50 ت
سرویس خواب پسر 10 ماهم رو می خوام بفروشم با قیمت خیلی مناسب......(تخت وبوفه وکمد وکشو)خیلی خیلی زیبا وتکه....طرحش رو از اینتر نت پیدا کردم دادم ساختن..... تخت پارک وکالسکه گراکو خیلی خوش رنگ...سبز با راه راهای زرد ونارنجی سبد حمل حصیری...تاب کودک......اگه خواستین بهم ایمیل بزنید لطفا......دیدنشون اصلا ضرر نداره حتما می پسندید.....
من وسایل آشپزی شیرینی و دسر دارم و دستورات اونو ولی شیرازی نیستم متاسفانه. دستورا رو ایمیل میکنم و وسایل رو پست میکنم با تیپاکس اینم آدرس تاپیکم دوستان شما هم اگه وسیله آشپزی و دسر میخواین بیاین تو این تاپیک
مامان تارا عزیز سمیه چند روزی به اینترنت دسترسی نداره و گفت به شما بگم چند بار براتون ایمیل زده ولی مثل اینکه شما ندیدی یا دریافت نکردی.در هر صورت سمیه جون گفت که آخرش 35000 تومان میده و میفرسته کرج و شما باید بری کرج تحویل بگیری
مطالب این سایت تنها جنبه اطلاع رسانی و آموزشی داشته و توصیه پزشکی تخصصی تلقی نمی شوند و نباید آنها را جایگزین مراجعه به پزشک جهت تشخیص و درمان دانست. لطفاً پیش از استفاده از سایت صفحه "شرایط استفاده از سایت" را مطالعه فرمایید. استفاده از این سایت بدان معناست که شما قبلاً صفحه "شرایط استفاده از سایت" را مطالعه کرده و به مفاد آن واقفید.
درباره نی نی سایت |
تماس با ما |
شرایط استفاده از سایت |
رعایت حریم شخصی کاربران |
تبلیغات در نی نی سایت
info[at]ninisite[dot]com نقل مطالب این سایت با ذکر منبع و نشانی اینترنتی سایت بلامانع است.