من چون طعم بوقلمون رو دوس ندارم اینجوری درست میکنم. گوشت بوقلمون رو مربع های کوچولو خیلی ریز با قیچی برش بزنید بعد تو روغن کم و حرارت کم با پیاز سرخش کنید فلفل دلمه رنگی, قارچ رو اضاقه کنید , اگه هم نداشتین عیب نداره نریزید بعد یه کوچولو پودر لیمو عمونی بریزید و زرشک رو اضافه کنید. سیب زمینی هم جدا سرخ کنید نگینی و غذا رو با سیب زمینی تزیین کنید. دیگه ادویه.نمک و فلفل و زردچوبه هم هرچی دوس داشتین خودتون به بوقلمون بزنید. جای بوقلمون میتونید مرغ استفاده کنید. نوش جان