پسر من دیروز ساعت 10 صبح واکسن های 18 ماهگی رو زد. از ساعت 3 بعدازظهر دیروز تا الان دو تا پاهاش درد میکنه و وقتی دستم بهش میخوره همش گریه میکنه. بچم همش خوابیده. تب خیلی خیلی خفیفی هم داشت که خوب شده. از کمپرس یخ و آب گرم هم استفاده کردم. ولی اینجوری شد. چقدر طول میکشه خوب شه؟ بچم خیلی داره اذیت میشه آخه. به جز استامینوفن داروی خاصی که نباید بدم؟ ممنون که از تجربیاتتون من رو بهره مند میکنید.
عزیزم طبیعی هست و حتی تا یک ماه باید مراقب باشی زیاد بیرون نبریش چون دکتر به من گفت تا یک ماه در معرض ختر ابتلا به سرخک و یا سرخچه را دارد و این احتمال مال 5 درصد از کودکان هست هم نگران نباش و هم مراقب باش دختر من تا یک هفته تب داشت و حالش بد بود ولی معمولا دورش سه روزه یا 4 روزه هست موفق باشی
الهــــی و ربـــی من لی غیرک ...خدایا! تو پناهِ منی وقتی راهها با همه وسعتشان تنگ می شوند...
پسر من هفته ی پیش سرماخوردگی خفیف داشت.ابریزش,و تب مختصر ,بعد که خوب شد فرداش بردم واکسنشو زذند. دوسه روز تب داشت که خب طبیعی بود بعد فاصله ی تبش یک بار در روز شده ولی سرفت خلط دار هم اضافه شده!!! درحدیکه دوبار باعث شده بالا بیاره از شدت سرفه اشتهاشم صفر! حالا سوال من اینه که ایا ادامه ی سرماخوردگی قبلیشه? عوارض واکسنه? مریضی جدید گرفته??
الان تبی که داره معلوم نیست ماله واکسنه یا مریضی گیج شدم
مطالب این سایت تنها جنبه اطلاع رسانی و آموزشی داشته و توصیه پزشکی تخصصی تلقی نمی شوند و نباید آنها را جایگزین مراجعه به پزشک جهت تشخیص و درمان دانست. لطفاً پیش از استفاده از سایت صفحه "شرایط استفاده از سایت" را مطالعه فرمایید. استفاده از این سایت بدان معناست که شما قبلاً صفحه "شرایط استفاده از سایت" را مطالعه کرده و به مفاد آن واقفید.
درباره نی نی سایت |
تماس با ما |
شرایط استفاده از سایت |
رعایت حریم شخصی کاربران |
تبلیغات در نی نی سایت
info[at]ninisite[dot]com نقل مطالب این سایت با ذکر منبع و نشانی اینترنتی سایت بلامانع است.