صفحه اصلی | درباره نی نی سایت | تماس با ما |   یکشنبه، 29 اردیبهشت 1392

نام کاربری: کلمه عبور:
» ثبت نام پسوردم را فراموش کرده ام بخاطر بسپار
 title=
پیش از بارداری بارداری و زایمان شیرخوار (0 تا 12 ماه) نوپا (12 تا 24 ماه) خردسال (2 تا 4 سال) پیش دبستانی (5 تا 8 سال)  
تبادل نظر | سؤالات رایج |  کلوب ها |  بارداری هفته به هفته | سال اول هفته به هفته |  ابزارها | گالری |  خاطرات |  نشریه | فروشگاه |  نیازمندی ها |  بازارچه | آمار سایت |  تبلیغات

تبادل نظر

تاثیر تغذیه بر هوش و زیبایی جنین!

برای اظهار نظر باید وارد سیستم شوید | جستجو

نگين(مامان عارفه)

1388/4/20   4:57 ب.ظ

سلام به همه مامانی نازنین آینده و دوستای خوبم.
توی این دو ماه بارداریم مطالب زیادی رو در مورد تاثیر تغذیه روی جنین خوندم.اما هفته پیش که پیش متخصص تغذیه رفتم که بهم برنامه غذایی بده وقتی ازش پرسیدم غذای مادر چه اثری روی جنین داره بهم جوابی داد که تقریبا با مطالبی که قبلا خونده بودم فرق داشت.
بهم گفت تغذیه کامل و مناسب همه جوره به جنین کمک میکنه اما اینکه ماده غذایی خاصی مثل کندر برای افزایش هوش یا هلو برای زیبایی جنین تاثیر داشته باشه اصلا از نظر علمی ثابت نشده و بی اساسه.
بهم گفت مهمترین چیزی که روی ضعیف کردن هوش جنین اثر میذاره ضعف و گرسنگی مادره.حتی با یدونه خرما یا بیسکوییتم که شده باید جلوی خالی بودن معده و ضعفمون رو بگیریم.
گفتم این مطلب رو بذارم اینجا تا بقیه هم ببینن.
ضمنا بهم یه رژیم غذایی هم داده که اگر خواستین میتونم براتون بذارم.
موفق باشین همگی(:

به روز رسانی خودکار نوشته ها:

گزارش آگهی
تبلیغات متنی

خدمات پوست،مو ،زيبايي، لوازم آرايشي و... قابل توجه خانم هايي که به دنبال زيبايي هستند

خريد و فروش لوازم و اثاثيه اداري و منزل اجناس نو و دست دوم بخريد و بفروشيد

مطالب این سایت تنها جنبه اطلاع رسانی و آموزشی داشته و توصیه پزشکی تخصصی تلقی نمی شوند و نباید آنها را جایگزین مراجعه به پزشک جهت تشخیص و درمان دانست. لطفاً پیش از استفاده از سایت صفحه "شرایط استفاده از سایت" را مطالعه فرمایید. استفاده از این سایت بدان معناست که شما قبلاً صفحه "شرایط استفاده از سایت" را مطالعه کرده و به مفاد آن واقفید.
درباره نی نی سایت | تماس با ما | شرایط استفاده از سایت | رعایت حریم شخصی کاربران | تبلیغات در نی نی سایت
info[at]ninisite[dot]com
نقل مطالب این سایت با ذکر منبع و نشانی اینترنتی سایت بلامانع است.

page created in 0.640625 seconds