به نظرم ته چین رو تو غذاها بزار
میتونی الان آمادش کنی و بزاری تو یخچال و شب دو ساعت قبل غذا بزاری بپزه
من اینجوری درست میکنم، مرغ رو با ادویه و پیاز میزارم آبپز بشه
بعد که پخت و سرد شد خوردش میکنم
برنج رو هم آبکش میکنم و با ماست و تخم مرغ و زعفرون و اودویه و مرغ مخلوط میکنم
من تو یه مایتابه گود میریزم که برگردوندنش هم راحت باشه
روش رو هم خلال پسته و زرشک فراوون بریز و بزار تو یخچال و برو سراغ بقیه کارهات
قبل از آومدن مهمونها بزار رو حرارت کم و دم کن بزار، یه ساعته میپزه
جلو مهمونها هم لازم نیست هی بری به عذا سر بزنی