بعد که این روشی که گفتم اگر انجام دادی چند بار داخل آب بریز و تا دونه های سفت و پرزها ازش جدا بشه میان رو آب بعد که اینکار انجام دادی بریز تو قابلمه تا بپزه هم بهش شکر بزن هم کمی نمک تو دستورش نوشته هر چهار بلال یه قاشق شکر و کمی نمک بزنین شوهرم قبلا به اون روش دون میکرد بلال تو نتم من دیدم روش دون کردن و پختن دیدم همین روش و همون جور که شوهرم گفته اینجا هم گفت راحت حالا منم میخوام بگیرم و به همین روش اینبار بپزم چون قبلا نمیدونستم باید شکر بزنم
خدایا بخاطر تمام نعمتهایی که دادی شکر