2726

ببین برای منم همین پیش اومده بود دقیقا!!!😥

 من از یکی از پزشکای دکترساینا ویزیت انلاین گرفتم از خونه و خیلییییی خوب بود. بیا اینم لینکش ایشالا که مشکلت حل میشه 💕🌷

2728
بخار پزم خوبه ولی بلال های دون بیرون جنسش با اینا که ما میخریم فرق داره،اونا بلال شیرینند،بیشتر توی اردبیل و اینها کشت میشه،توی تهران یه وقت هایی از سال میارن که خیلی کمه ولی واقعا خوشمزس،برای بلال دون اونا خوبن
برای مخصوص کردن چیزی فقط باید باور کنی که مخصوصه....(بابا شله پز)
ببین با یه چاقو یه ردیف از بالا به پایین دربیار بعد با دست خیلی راحت ردیفا بعدی درمیان دیگه احتیاجی نیست اول اب پز کنی بعد دون دیگه هم تو دستت له نمیشه اول یه بلال امتحان کن اگر راحت بود برات همین روشی که گفتم انجام بده اگر نه که همون آپز کن بعد دون
خدایا بخاطر تمام نعمتهایی که دادی شکر 
بعد که این روشی که گفتم اگر انجام دادی چند بار داخل آب بریز و تا دونه های سفت و پرزها ازش جدا بشه میان رو آب بعد که اینکار انجام دادی بریز تو قابلمه تا بپزه هم بهش شکر بزن هم کمی نمک تو دستورش نوشته هر چهار بلال یه قاشق شکر و کمی نمک بزنین شوهرم قبلا به اون روش دون میکرد بلال تو نتم من دیدم روش دون کردن و پختن دیدم همین روش و همون جور که شوهرم گفته اینجا هم گفت راحت حالا منم میخوام بگیرم و به همین روش اینبار بپزم چون قبلا نمیدونستم باید شکر بزنم
خدایا بخاطر تمام نعمتهایی که دادی شکر 
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

پریود نشدم

mohafr | 28 ثانیه پیش

هعی

zibawei | 1 دقیقه پیش
2687
2730
پربازدیدترین تاپیک های امروز