صفحه اصلی | درباره نی نی سایت | تماس با ما |   چهارشنبه، 1 خرداد 1392

نام کاربری: کلمه عبور:
» ثبت نام پسوردم را فراموش کرده ام بخاطر بسپار
 title=
پیش از بارداری بارداری و زایمان شیرخوار (0 تا 12 ماه) نوپا (12 تا 24 ماه) خردسال (2 تا 4 سال) پیش دبستانی (5 تا 8 سال)  
تبادل نظر | سؤالات رایج |  کلوب ها |  بارداری هفته به هفته | سال اول هفته به هفته |  ابزارها | گالری |  خاطرات |  نشریه | فروشگاه |  نیازمندی ها |  بازارچه | آمار سایت |  تبلیغات

تبادل نظر

مترونیدازول

برای اظهار نظر باید وارد سیستم شوید | جستجو

آرزو (مامان محيا)

1388/4/9   11:05 ق.ظ

سلام خانوما
دکتر برای عفونت داخل واژن به من یک دوره قرص مترونیدازول داده . با دوز 250 ، 4 تا قرص در روز به مدت 10 روز (البته شاید هم به خاطر نوع ترشحاتم) و کپسول آزیروسین 250 که اون 6 تا دونه بود و خدارو شکر دیروز تموم شد. من در حال حاضر در حال اقدام برای بارداری هم هستم به خاطر کیستهای ریز قرص متفورمین هم دارم مصرف می‌کنم. حالا نمی دونم این حس وحشتناک بدی که دارم به خاطر کدومشون هست. ولی خودم با توجه به عوارضی که از این قرصها خوندم فکر می‌کنم مربوط به مترونیدازول باشه. حالت تهوع دارم و از همه مهمتر مزه دهنم خیلی بد شده طوری که همش باید یه چیزی بخورم تا مزش از بین بره..
اگه امروز هم قرصم رو بخورم 20 تا مصرف کردم. حالا سوالم اینه که کسی بوده که این قرص رو مصرف کرده باشه ؟ علائمی مشابه من داشته یا نه؟ و اینکه دکترش چندتا و چند روز این قرص رو بهش داده؟ من واقعا نمی تونم دیگه این قرص رو مصرف کنم می‌خوام بدونم اگه دیگه نخورمش مشکلی پیش نمی‌آد؟
ممنون از همراهیتون

فاطي

1390/10/21   2:27 ق.ظ

سلام.خسته نباشید.من امروز یکی از دندونامو کشیدم.برام چندتا دارو تجویز کرده.یکی از داروها هم قرص مترونید ازول هستش.توی راهنمای استفاده نوشته که باید این قرص رو از واژن استفاده کنم.این قرص چه خاصیتی داره؟؟اصلا چرا یه دندونپزشک یه همچین دارویی به من تجویز کرده؟؟؟از وقتی این قرص رو دیدم همش تو فکرم میگم نکنه اشتباهی پیش اومده ؟؟اخه دندون چه ربطی به واژینال داره؟؟؟ میشه کمکم کنین؟؟؟؟

به روز رسانی خودکار نوشته ها:

گزارش آگهی
تبلیغات متنی

خدمات پوست،مو ،زيبايي، لوازم آرايشي و... قابل توجه خانم هايي که به دنبال زيبايي هستند

خريد و فروش لوازم و اثاثيه اداري و منزل اجناس نو و دست دوم بخريد و بفروشيد

مطالب این سایت تنها جنبه اطلاع رسانی و آموزشی داشته و توصیه پزشکی تخصصی تلقی نمی شوند و نباید آنها را جایگزین مراجعه به پزشک جهت تشخیص و درمان دانست. لطفاً پیش از استفاده از سایت صفحه "شرایط استفاده از سایت" را مطالعه فرمایید. استفاده از این سایت بدان معناست که شما قبلاً صفحه "شرایط استفاده از سایت" را مطالعه کرده و به مفاد آن واقفید.
درباره نی نی سایت | تماس با ما | شرایط استفاده از سایت | رعایت حریم شخصی کاربران | تبلیغات در نی نی سایت
info[at]ninisite[dot]com
نقل مطالب این سایت با ذکر منبع و نشانی اینترنتی سایت بلامانع است.

page created in 0.03125 seconds