موضوع: چه غذاهايي ميشود بااسفناج درست كرد؟ + اظهار نظر

کاربران حاضر: 0 کاربر و 0 مهمان
رزگل پست ها : 654عضویت:1387/12/12
1390/7/30 - 10:59 صبح
سلام خانومهاي عزيز غذاهايي كه بااسفناج ميشوددرست كرد با طرز تهيه بهم ميگيد ؟ مرسي از كمكتان
rojan پست ها : 3365عضویت:1390/7/1
1390/7/30 - 11:00 صبح
esfenaj ba sir va mastttttttt
esfenajo ab paz mikonimmmmmm

siro leh mikonimmmmmmmmmmmmm


ghati mikonim ba mast va kenare ghaza nooshe jan mikonimmmmmmmm

shoma ham bokon halesho bebarrrrrr

nooshe joonettttttttttt
گاهــــي هيـــچ كــــس را نــداشــتـ ـه بـــاشـــي بهتــــر است;داشتــــن بعضــــي هـــا تنهــــاتــــرت مـــي كــنــه .......
شمع طرب پست ها : 3454عضویت:1389/8/6
1390/7/30 - 11:02 صبح
بوراني

نرگسي

ته چين اسفناج

ياد باد آنکه رخت شمع طرب مي افروخت
Mahya پست ها : 451عضویت:1390/6/30
1390/7/30 - 11:04 صبح
بوراني اسفناج

اسفناج آب پز +ماست+سير+گردوي آسياب شده
ماريا (مامان آوينا) پست ها : 1065عضویت:1388/4/17
1390/7/30 - 11:09 صبح
خاگينه درست مي كني بعد اسفناج رو هم كه قبلا پختي با كمي سير و پياز داغ ريز تفت مي دي مي ريزي روي خاگينه و از وسط مثل پيراشكي تا مي كني يا مي توني يك خاگينه ديگه درست كني بزاري روش. خيلي خوشمزست.
خدايا كمك كن اول ايرادهاي خودمو ببينم
مامان سارا پست ها : 12647عضویت:1385/11/24
1390/7/30 - 11:10 صبح
نرگسي ( به به)

بوراني اسفناج و ماست

خورشت آلو اسفناج كه من عاشقشممم

لازانياي اسفناج
سوفله اسفناج
مامان نارينه و بهداد پسر پست ها : 1052عضویت:1388/6/24
1390/7/30 - 11:10 صبح
يه كم تفتش بده ... بعد چند تا فيله مرغ بذار تا با آب اسفناج و آب مرغ بپزه ... اگه يه كم رب انار بهش بزني عالي ميشه
رزگل پست ها : 654عضویت:1387/12/12
1390/7/30 - 11:17 صبح
مامان سارا دستور نرگسي و خورش آلواسفناج را برام ميزاري . مرسي مامانهاي عزيز
"اطلسي" پست ها : 1789عضویت:1390/2/18
1390/7/30 - 11:27 صبح
واييييييييييي من عاشق غذاهاييم كه توش اسفناج داره
دام همشونو مي خواد
((مريم گلي)) پست ها : 1725عضویت:1390/2/18
1390/7/30 - 11:31 صبح
خورشت آلو اسفناج
"اطلسي" پست ها : 1789عضویت:1390/2/18
1390/7/30 - 11:34 صبح
خورشت آلو اسفناج: مثل هر خورشت ديگه اي پياز داغ و گوشت + زردچوبه و فلفل و آب مي ذاري تا بپزه
بعد از اينكه جوش اومد اسفناج ريزشده و تف داده شده رو اضافه مي كني
آلوها رو بايد از قبل دو سه ساعت بخيسوني و بهش اضافه كني
بعد از اينكه گوشت پخت ، آب غوره و نمك
هر مدلي خورشت قرمه سبزيتو درست مي كني ، يا اينم همون كاري مي كني
"اطلسي" پست ها : 1789عضویت:1390/2/18
1390/7/30 - 11:36 صبح
نرگسي: اسفناج رو توي قابلمه مي ذاري و درشو مي ذاري با شعله كم تا بپزه ، بعد از اينكه آبش خشك شد توش روغن مي ريزي و تف مي دي و پياز داغ درست مي كني و بهش اضافه مي كني + نمك و فلفل و كمي زرد چوبه و كمي دارچين
بسته به مقدار اسفناج بهش تخم مرغ اضافه مي كني و يه كمي همش مي زني تا تخم مرغها سفت بشه ، فقط زياد هم نزن كه تخم مرغها ريز نشه


& ساغر & پست ها : 3757عضویت:1390/5/22
1390/7/30 - 11:45 صبح
كيش اسفناج


زمان تهيه و پخت: 60– 55 دقيقه

مواد لازم براي شش تا هشت نفر:

اسفناج تازه: 300 گرم،‌ خرد شود.

پنير موزارلا:‌ يك پيمانه، ‌رنده شده

پنير پارمسان: يك چهارم پيمانه، رنده شده

پنير چدار: يك چهارم پيمانه، ‌رنده شده

تخم‌مرغ: سه عدد

شير: نصف پيمانه

خامه: نصف پيمانه

پياز: يك عدد متوسط، خرد شود.

روغن زيتون: يك قاشق غذاخوري

كره: يك قاشق غذاخوري

سير: يك حبه، له شود.

مغز تخم آفتابگردان: يك قاشق غذاخوري

نمك و فلفل به ميزان لازم

طرز تهيه:

• ابتدا فر را از پيش، روي دماي 325 درجه سانتي‌گراد گرم كنيد.

• سپس كف و ديواره‌هاي يك عدد پيركس را كمي چرب كنيد.

• در يك تابه، روغن زيتون و كره را ذوب كنيد و سير و پياز را در آن تفت دهيد تا نرم شوند.

• اسفناج را به مواد تابه اضافه كنيد و 10 دقيقه آن را تفت دهيد.

• در يك كاسه، تخم‌مرغ، شير و خامه را كاملا با هم مخلوط كرده و نمك و فلفل را به آن‌ها اضافه كنيد.

• اسفناج، مغز تخم آفتابگردان، پنير موزارلا و پارمسان را به مخلوط تخم‌مرغ اضافه كرده و خوب هم بزنيد.

• مخلوط آماده شده را درون ظرف پيركس بريزيد.

• روي مخلوط، پنير چدار بريزيد.

• مخلوط را 30 دقيقه يا تا زماني كه چاقويي درون آن فرو كنيم وتميز بالا بيايد، به آن حرارت دهيد.

• قبل از اين كه كيش اسفناج را به قطعات كوچك‌تر تقسيم كرده و ميل كنيد، بگذاريد به مدت 10 دقيقه در ظرف مانده تا خنك شود.



رزگل پست ها : 654عضویت:1387/12/12
1390/7/30 - 11:46 صبح
مرسي شقايق جان
هميشه آبي(مامان مهرسا) پست ها : 4124عضویت:1387/10/25
1390/7/30 - 2:10 عصر
خورش غوره اسفناج هم ميشه درست كرد....ميشه به جاي غوره از آبغوره استفاده كني

من اول اسفناج ها رو با يه ته استكان آب ميذارم رو گاز له كه شد ( مثل بوراني) آب ميريزم...آب كه جوش اومد....گوشت چرخ كرده كه شكل قلقلي درست كردم ميندازم توش...يه رب به آخر هم كه حسابي آغره ميريزم..اونفدي كه مزش رو دوست داشته باشي


ممنون از غذاهايي كه نوشتي امتحان ميكنم
آنچه هستي هديه خدا به توست و آنچه خواهي شد هديه تو به خداوند است...پس بي نظير باش
اظهار نظر

پر کردن فیلدها یی که با علامت * مشخص شده اند الزامی است.
*متن: