من زرشک پاک کرده مثلا 3 کیلو رو توش به اندازه یک فنجان آب می ریزم می زارم روی گاز با شعله ملایم حدود یک ساعت می جوشه ( در قابلمه رو حتما بزار که آبش تبخیر نشه و زرشک ها خوب آب بندازه )
بعدش رزشک هارو می ریزم توی مخلوط کن بدون آبش خوب که میکس شد دو باره می ریزم توی همون قابلمه در حال جوش یه نیم ساعت دیگه می مونه تا خوب آب زرشک در بیاد و غلیظ بشه بعدش از صافی رد می کنم و تفاله زرشک رو توی سینه پهن می کنم هم آب زرشک دارم هم لواشک زرشک اگر هم دلت خواست می تونی کمی نمک بهش اضافه کنی و تا یک سال هم داخل فریزر می مونه