منصوره جان فقط استراحت کن که جفتت بیتشر پایین نیاد خدای نکرده ممکنه دچار سقط بشی منم مثل تو بودم اما با استراحت جفتم رفت بالا و تا ماه نهم هم راحت بودم و سزارین کردم کلا خطری نداره فقط استراحت کن
سلام منم دقیقا هفته 12 بهم گفتن جفت پایینه ودکتر همین نکاتی رو که مامان مبینا جون گفتن رو بهم گفت ،الان هفته بیستم هستم جفتم رفته بالا اگه رعایت نکنی خونریزی میکنی
من هم تو هفته 13 به خاطر استراحت نکردن و پایین بودن جفت دچار خونریزی شدم ... و دکتر استراحت مطلق داد و تا آخر بارداری کاملا محتاطانه سر می کردم و کارهای سنگین اصلا انجام نمی دادم...
حتما حتما حتما استراحت کن تا کم کم با بزرگ شدن جنین مشکلت حل بشه و الا باید مثل من تا هفته 20 آمپول بزنی ..
ولی الان به شدت زیر دلم درد میکنه و کمر درد شدید امونمو بریده ...دیگه نمیتونم کارامو بکنم...یه بچه کوچیکم دارم که دایم دستور میده!نمیدونید چه مشقتی میکشماااااااااا...برام دعا کنید....
منم اوائل جفتم پایین بود بیشتر استراحت می کردم الان دیگه با رشد بچه جفتم هم بالا رفته نی نیم هم هفته بعد دنیا میاد نگران نباش چیزی نیست فقط بیشتر استراحت کن سرپا نباش پله خوب نیست و بار سنگین بلند نکن
منصوره جان به من هم هفته 12 دکتر گفت جفت پایینه هفته 15 رفتم گفت باز هم پایینه استراحت کن و سنگین برندار من هم استراحت میکنم ولی دیگه کارهای خونه و اشپزی رو انجام میدم حالا چند هفته دیگه میرم ببینم نتیجه چی شده
مطالب این سایت تنها جنبه اطلاع رسانی و آموزشی داشته و توصیه پزشکی تخصصی تلقی نمی شوند و نباید آنها را جایگزین مراجعه به پزشک جهت تشخیص و درمان دانست. لطفاً پیش از استفاده از سایت صفحه "شرایط استفاده از سایت" را مطالعه فرمایید. استفاده از این سایت بدان معناست که شما قبلاً صفحه "شرایط استفاده از سایت" را مطالعه کرده و به مفاد آن واقفید.
درباره نی نی سایت |
تماس با ما |
شرایط استفاده از سایت |
رعایت حریم شخصی کاربران |
تبلیغات در نی نی سایت
info[at]ninisite[dot]com نقل مطالب این سایت با ذکر منبع و نشانی اینترنتی سایت بلامانع است.