صفحه اصلی | درباره نی نی سایت | تماس با ما |   جمعه، 3 خرداد 1392

نام کاربری: کلمه عبور:
» ثبت نام پسوردم را فراموش کرده ام بخاطر بسپار
 title=
پیش از بارداری بارداری و زایمان شیرخوار (0 تا 12 ماه) نوپا (12 تا 24 ماه) خردسال (2 تا 4 سال) پیش دبستانی (5 تا 8 سال)  
تبادل نظر | سؤالات رایج |  کلوب ها |  بارداری هفته به هفته | سال اول هفته به هفته |  ابزارها | گالری |  خاطرات |  نشریه | فروشگاه |  نیازمندی ها |  بازارچه | آمار سایت |  تبلیغات

تبادل نظر

عوارض مصرف بیش از حد پماد کالامین؟

برای اظهار نظر باید وارد سیستم شوید | جستجو

سيلوانا

1388/3/1   5:26 ب.ظ

سلام به همگی .پسر 11 ماهه من هفته پیش ابله مرغون گرفت ومن به توصیه پزشکش پماد کالامین به تاولهاش زدم.و متوجه شدم که جوش پوشکش هم با این پماد خیلی خیلی خوب می شه.می خوام بدونم کسی هست که از این پماد برای ادرار سوختگی استفاده کرده باشه یا نه؟وایا عوارضی داشته یا نه؟ممنون از راهنمائیتون.

گاه زخمی که به پا داشته ام زیر و بم های زمین را به من آموخته است...
به روز رسانی خودکار نوشته ها:

گزارش آگهی
تبلیغات متنی

خدمات پوست،مو ،زيبايي، لوازم آرايشي و... قابل توجه خانم هايي که به دنبال زيبايي هستند

خريد و فروش لوازم و اثاثيه اداري و منزل اجناس نو و دست دوم بخريد و بفروشيد

مطالب این سایت تنها جنبه اطلاع رسانی و آموزشی داشته و توصیه پزشکی تخصصی تلقی نمی شوند و نباید آنها را جایگزین مراجعه به پزشک جهت تشخیص و درمان دانست. لطفاً پیش از استفاده از سایت صفحه "شرایط استفاده از سایت" را مطالعه فرمایید. استفاده از این سایت بدان معناست که شما قبلاً صفحه "شرایط استفاده از سایت" را مطالعه کرده و به مفاد آن واقفید.
درباره نی نی سایت | تماس با ما | شرایط استفاده از سایت | رعایت حریم شخصی کاربران | تبلیغات در نی نی سایت
info[at]ninisite[dot]com
نقل مطالب این سایت با ذکر منبع و نشانی اینترنتی سایت بلامانع است.

page created in 0.0625 seconds