2726

ببین برای منم همین پیش اومده بود دقیقا!!!😥

 من از یکی از پزشکای دکترساینا ویزیت انلاین گرفتم از خونه و خیلییییی خوب بود. بیا اینم لینکش ایشالا که مشکلت حل میشه 💕🌷

عزیزم واسه این گفتم دارچینو آخرش بریزی چون دارچین زیاد که تو غذا میجوشه باعث تلخ شدنش میشه ولی آخرش هم مزش میمونه هم طعمش هم خاصیتش
من رو خاصیت غذا خیلی حساسم میگم باید ویتامینو خاصیت ادویه ها بمونه و از بین نره در عین اینکه خوشمزه هم بشه اخه خودم خیلی شکموووووووووووووام
بارسلآپلود فایل و عکس
2728
http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=53539&PageNumber=72





هرچی بلدین به ما هم یاد بدین

عکس غذاهاتون را برامون بزارین
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1
چندتادونه هل بسته به تعداد پوست بگیروبکوب اوایل پخت بهش اضافه کن بی نظیر میشه عطر و طعمش.دارچین رو هم ده دقیقه آخراضافه کن تا خورشت رنگش تیره نشه.گوشتش هم باید حتما گوسفندی باشه.
هرگز سعی نکن چیزی را به کسی بهمانی که نفعش در نفهمیدن آن است! harrfehesaab@
پرسان جان یعنی دونه های سیه هل رو بکوبیم؟
دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...
2706
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2687
2730