سپیده جون همش میگم نکنه مال من خوب نشه ......ولی باز خودمو امیدوارم میکنم که دکتر آدم منصفیه اگر خوب نمیشد قبول نمیکرد خدا کنه همینطوری باشه که من فکر میکنم
مرسی طلوع جونمممممم.... به نظر خودمم بینی فانتزی بهم نمی آد اصلا.... باید طبیعی باشه... چهارشنبه از محبی وقت گرفتم دوباره... دعا کن بتونه نظرمو جلب کنه....لنزمم طبی رنگیه... قابلتم نداره گلمممم
سپیده جونم حتما عمل میکنم... ولی همش استرس دارم که بهترین دکترو انتخاب نکرده باشم... عزیزم من خودم فکر میکردم بینیم اصلا انحراف و غوز نداره اما این همه مشاوره رفتم همشون گفتن یه غوز خیلییییییی کوچولو و یه انحراف جزئی هم دارم...
طلوع باورت میشه هی میرم نیم رخ و تمام رختو نگاه میکنم... نیم رخت که همین الانم عالیه... دست محبی درد نکنه... هم جمع و جوره هم قوس نداره هم سر بالا نشده...
من گفتم 7 به بعد وقت میخام...اخه هم تا هفت کلاس دارم و هم بابام سرکاره میخاد باهام بیاد...دیگه اونقد دیر شد...البته قطعا زودتر نوبتم میشه...اره واقعا...
مطالب این سایت تنها جنبه اطلاع رسانی و آموزشی داشته و توصیه پزشکی تخصصی تلقی نمی شوند و نباید آنها را جایگزین مراجعه به پزشک جهت تشخیص و درمان دانست. لطفاً پیش از استفاده از سایت صفحه "شرایط استفاده از سایت" را مطالعه فرمایید. استفاده از این سایت بدان معناست که شما قبلاً صفحه "شرایط استفاده از سایت" را مطالعه کرده و به مفاد آن واقفید.
درباره نی نی سایت |
تماس با ما |
شرایط استفاده از سایت |
رعایت حریم شخصی کاربران |
تبلیغات در نی نی سایت
info[at]ninisite[dot]com نقل مطالب این سایت با ذکر منبع و نشانی اینترنتی سایت بلامانع است.