2737
2734


بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2728
یک غذا با ماست و گردو پیاز
پیاز را کمی سرخ می کنیم گردو اسیاب شده را هم میریزیم کمی سرخ می کنیم برای اینکه روغن گردو در بیاید بعدش کمی اب اضاف می کنیم خیلی کم و بعد نمک و فلفل و زردجوبه اضافه میکنیم
تقریبا یک کاسه ابگوشت خوری ماست را خوب می زنیم و دو تا تخم مرغ می اندازیم توی ماست و خوب می زنیم کمی نمک و فلفل و زردجوبه اضافه میکنیم و توی گردو می ریزیم بعد از یک ربع جا می افتد و کمی نعناع داغ اضافه میکنیم اماده است
این غذا را با کشک هم می توانیم درست کنیم
فقط مواظب باشید با روغن کم درست کنید که خیلی چرب نباشد(برای سلامتی)
کتلت سویا:

مواد لازم
2 عدد سیب زمینی متوسط
نصف بسته سویای دانه ریز مکسوی
یک عدد پیاز کوچک
یک عدد تخم مرغ
مقداری زرد چوبه و نمک
یک عدد عصاره سبزیجات الیت یا گالینابلانکا
آرد سوخاری بمقدار لازم

طرز تهیه

سیب زمینی ها را رنده و سپس آب گیری میکنیم و در عین حال سویای خیس خورده را نیز آب گیری میکنیم و با تخم مرغ و پیاز و ادویه ذکر شده و کمی آرد سوخاری مخلوط میکنیم
بوسیله دست و ورز دادن چند عدد کتلت به اندازه کف دست درست میکنیم و در ماهی تابه و روغن داغ شده میاندازم.
-اگر از قالب استفاده کنید کمتر احتیاج است آب سیب زمینی را بگیریم.
2738
واویشگای بادمجون : پیاز رو قشنگ سرخ می کنید سپس بادمجون رو که نگینی خرد کرده اید قاطیش می کنید تا کاملا سرخ شه

اینا چندتا غذای گیلانی بود که بدون گوشته امیدوارم خوشتون بیاد
دال عدس
عدس قرمز 2 پیمانه

سیر بسته به ذاعقه 5 تا 10 پر

پیاز 1عدد بزرگ

سیب زمینی 1عدد

نمک روغن و ادویه و فلفل به میزان لازم

رب 1 قاشق غذا خوری

پودر لیمو عمونی لازم

طرز تهیه:

اول پیاز رو ریز خورد می کنیم و تو روغن سرخ می کنیم هنوز کانل سرخ نشده سیر ها رو که له کردیم اضاف می کنیم و می گذاریم باهم شرخ بشن بعد ادویه و فلفل اضافه می کنیم و تفت می دهیم بعد عدس ها رو که شستیم اضاف می کنیم و تفت می دهیم بعدش اب تصفیه یا با معدنی داغ اضاف می کنیم ( کم در حد پخته شدن عدس ها)
و بعد سیب زمینی رو که پوستشو کندیم درستی اضاف می کنیم و بعد در قابلمه رو می زاریم یه یک ساعتی بپزه و در اخر سیب زمینی رو در می اریم و با گوشت کوب لهش می کنیم و می ندازیم تو خورشتمون . و در اخر هم رب و نمک و پودر لیمو عمونی اضاف می کنیم اگه ابش کم بود اب بیشتری اضاف می کنیم و اجازه می دیم خورشتمون جا بیافته.

این غذا با برنج سفید خیلی خوشمزه است............. و در ضمن خیلی هم آسونه.............
انواع کوکوها..(سیب زمینی.. سبزی.. لوبیا.. بادمجان.. کدو.. هویج)

غذاهای بادمجانی( منتها شما که دوست نداری برای حضرت شوهر میگم):

کشک و بادمجان .. ورقه بادمجان ... میرزا قاسمی.. حلیم بادمجان (بی گوشت).. (‌آخ جــــــــــــــــــــــــــــــــان)

انواع خوراکها : عدسی.. خوراک لوبیا .. خوراک قارچ..

اشکنه ...

بسیاری از غذاهای شمالی: ترش تره.. باقالی قاتق..

بیا ره توشه برداریم....
آش گوجه فرنگی مواد لازم: سبزی آش 1 کیلوگرم لپه 1 پیمانه گوجه فرنگی 5 عدد خرده برنج نیم پیمانه نمک 1 قاشق غذاخوری فلفل 1قاشق چایخوری طرز تهیه: سبزی آش که شامل تره، جعفری و اسفناج است را خرد کرده و در قابلمه می ریزیم. گوجه فرنگی ها را در مخلوط کن می ریزیم و میکس می کنیم و به سبزی اضافه می کنیم. خرده برنج و لپه را نیز که از چند ساعت قبل خیسانده ایم در قابلمه می ریزیم و حدود یک ساعت روی شعله می گذاریم تا بپزد. چند دقیقه پیش از سرو غذا نمک و فلفل را به آن اضافه می کنیم. برای تزئین آش می توانید از نعنا داغ استفاده کنید. این غذا همراه با نان و لیمو ترش سرو می شود.
2706
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2687