سلام کسی شنیده که بشه با اینا لاغر کرد بخصوص شکم رو که بعد زایمان به هیچ عنوان نمیشه راحت از بین بردش من خودم خیلی وزن نگرفتم موقع بارداری ولی این شکم لامذهب نمیره تو . الان سه ماهه و تکون نخورده یکی بهم گفته برگ پهن و برگ ریز آویشن رو با هم تو یه قابله آب بجوشونم و جای آب بخورم یکی دیگه گفته آب کرفس رو بگیرم و ناشتا بخورم آخه میترسم رو شیر اثر بدی بزاره کسی اینارو شنیده یا کسی استفاده کرده و رضایت داشته باشه؟
پروانه من در تاری است که عنکبوتش سیر است نه یارای پرواز دارد نه میتواند بمیرد
من خودم تاثیر آب کرفس ناشتا رو دیدم اگر از مزه اش خوشت نمیاد با آب هویج یا آب سیب مخلوطش کن ولی باید در خوردن هم رعایت کنی مخصوصا برای زیر شکم نباید کربوهیدرات مثل برنج و ماکارونی و مواد نشاسته ای بخوری دلیلی هم نداره رو شیر تاثیر بدی بزاره
من شنیدم که اگر هر شب یک لیوان جوشونده اویشن بخوری چربیهای شکم رو اب اب می کنه البته خیلی زیاد شنیدم و خودم هم امشب دو لیوان میل کردم که زیاده روی کردم ولی چون گرمه باعث میشه شیرت گرم بشه و اگر بچت طبع گرمی داشته باشه خب بهش نمی سازه و گرمی می کنه البته شاید با خوردن عرقیات سرد این مشکل برطرف بشه.
بهاره جان چند وقتش رو نمیدونم ولی باید ناشتا بخوری ، من که خودم نخوردم بیشتر ترجیح دادم آویشن بخورم حالا موندم اون دوستی که آویشن مصرف کرده جوابم رو بده
پروانه من در تاری است که عنکبوتش سیر است نه یارای پرواز دارد نه میتواند بمیرد
مطالب این سایت تنها جنبه اطلاع رسانی و آموزشی داشته و توصیه پزشکی تخصصی تلقی نمی شوند و نباید آنها را جایگزین مراجعه به پزشک جهت تشخیص و درمان دانست. لطفاً پیش از استفاده از سایت صفحه "شرایط استفاده از سایت" را مطالعه فرمایید. استفاده از این سایت بدان معناست که شما قبلاً صفحه "شرایط استفاده از سایت" را مطالعه کرده و به مفاد آن واقفید.
درباره نی نی سایت |
تماس با ما |
شرایط استفاده از سایت |
رعایت حریم شخصی کاربران |
تبلیغات در نی نی سایت
info[at]ninisite[dot]com نقل مطالب این سایت با ذکر منبع و نشانی اینترنتی سایت بلامانع است.