پوست من چربه گاهی هم جوش میزنم جدیدا کرم اکتی پور خریدم که هم متعادل کننده چربی پوسته و از جوش زدن جلوگیری می کنه هم رنگش کرم پودریه من بجای کرم پودر اینو میزنم خیلی ازش راضیم. قبلا پنکیک و کرم پودرای فاقد چربی و آنتی آکنه استفاده می کردم ولی بازم احساس خوبی نداشتم
کوروش کبیر: من برای متنفر بودن از کسانیکه از من متنفرند وقتی ندارم، زیرا گرفتار دوست داشتن کسانی هستم که مرا دوست دارند
منم پوستم چربه. ماه قبل که دبی بودم تو پاریس گالری کلیییی کرم روی صورتم تست کردم.اونم واسه چندروز!!ولی هیچ چیز روی صورتم نمینشت و بعد از کمی!روی صورتم سر (لیز )میخورد!کلینیک و آرتدکو رو هم امتحان کردم ,با اینکه ماراکای خوبین ولی خیلی بد بود روی صورتم. فقط دبورا (ساخت ایتالیا) بهم اومد و خیلی هم خوبه.تو این یک ماه یکدونه تموم کردم و هفته ی قبل از شرکت آقای ردلاو یکی دیگه خریدم!!deborah comfort lift منم حدود 30 تومن خریدمش!! البته پوست تا پوست فرق میکنه!!
تـــو را بــه رخ تمـــــامــ شــقایقـــــــها میکشـــم و میگویــــم تا *همـســـــرمــ* هستـ ـ ـ ـ زندگـــــی باید کـــــرد...
اره خوبه. پوستم چربه. من راضیم بد نیست خودم قبلا به جای کرم پودر پنکک می زدم الان دیگه کرم پودر می زنم ولی باز نمی دونم چه جوریه پوست بعضی ها خیلی باحاله برای من اونطوری عالی نمیشه ولی خوب من منافذ باز پوستم زیاده وقتی این رو می زنم هیچ اثری از منافذ باز نمی مونه از این جهت عالیه. قیمتش 24 تومن از هایلند.
مطالب این سایت تنها جنبه اطلاع رسانی و آموزشی داشته و توصیه پزشکی تخصصی تلقی نمی شوند و نباید آنها را جایگزین مراجعه به پزشک جهت تشخیص و درمان دانست. لطفاً پیش از استفاده از سایت صفحه "شرایط استفاده از سایت" را مطالعه فرمایید. استفاده از این سایت بدان معناست که شما قبلاً صفحه "شرایط استفاده از سایت" را مطالعه کرده و به مفاد آن واقفید.
درباره نی نی سایت |
تماس با ما |
شرایط استفاده از سایت |
رعایت حریم شخصی کاربران |
تبلیغات در نی نی سایت
info[at]ninisite[dot]com نقل مطالب این سایت با ذکر منبع و نشانی اینترنتی سایت بلامانع است.