از نظر من اشکالی نداره الان یه خوبی در حق همسرت میکنی تا آخر یادش نمیره... بنده خدا آخه چرا باید بره زیر بار قسط... به جاش یه سرویس نقره یا چیز دیگه ای بنداز و میتونی پولی که میخواد برای طلات الان خرج کنه به جاش سکه بخری و بشه سرمایه زندگیتون گل خانوم
جاهایی که قسطی میدن اصولا باید آشناشون باشی یعنی مشتری شون باشی و همیشه ازشون خرید کنی تا به واسطه شناختنت بهت قسطی طلا بدن ... بعضی طلا فروشی ها چکی هم میدن عزیزم منتها به اندازه هر ماه دیر کرد 2 درصد می کشن روش ....
به نظرم اگر بودجت نمی رسه سرویس طلای بدلی بگیر یه جا اول بیست متری افسریه هست .... تو پاساژ مروارید گلم طبقه دم انتهای پاساژ طلاهایی داره که هرکی به چشم ببینه فکر می کنه طلای واقعی هست من برای عقدم یه سرویس سفید از اونجا برداشتم 40 تومن قشنگه و خیلی طبیعی همه مدل هم داره هم زرد هم سفید قیمت هاش هم مناسب و متنوع است .... اون روزی هم که من رفتم دو مدل گذاشت جلوم گفت این 20 تومنیه یکم روش کامل سیقلی نیست ولی 40 تومنی کا ملا سیقلی هست و آب طلا کار شده واقعا هم راست می گفت صاف و سیقلی بود و رنگش هم عین طلا سفید من که دو ساله برای مجالس ازش استفاده می کنم هیچکس هم نفهمیده و خیلی ام راضی هستم رنگش هم تغییر نکرده ...
سلام اسکای جونم ... الان یه کم شرایط فرق کرده یه بودجه ای داریم که میخوام ببینم میشه باهاش همه کارامونو به نحو احسن انجام بدیم یا نه ... تأکیدی روش ندارم اما بشه بهتره ...
راستش هرچی فکر کردم نمیتونم بدل بگیرم اگه بشه قسطی اگه نشه یه سرویس ظریف و شاید نهایتاً طلاهامو که کادو گرفتم تا حالا عوض کنم و سرویس بخرم آخه عروس بدون طلا که نمیشه
اول لباس عروس (کاملا احساسی) سرویس طلا (کاملا عقلانی) ولی به نظر من از لباس عروس نگذر. ما دخترها از اول بچگی مون وقتی می رفتیم عروسی همیشه آرزوی لباس عروس رو داشتیم یا وقتی از کنار یه مزون عروس رد می شدیم من با اینکه 5 ساله ازدواج کردم هنوز آرزو دارم لباس عروس دوباره تنم کنم . طلا رو بعدا هم میشه خرید و یا اگر هم نخری خیلی غم انگیز نیست. عکس و فیلم هم میتونی با هزینه خیلی کم با دوربین های خانگی اقوام .. بگیری مهم اینه که یه خاطره بمونه. ولی لباس عروس پوشیدن زمان خاص خودش رو داره اگه بگذره دیگه نمیتونی بپوشی. ولی همیشه میتونی طلا بخری و استفاده کنی محدودیت سنی نداره. البته این نظر من بود
مطالب این سایت تنها جنبه اطلاع رسانی و آموزشی داشته و توصیه پزشکی تخصصی تلقی نمی شوند و نباید آنها را جایگزین مراجعه به پزشک جهت تشخیص و درمان دانست. لطفاً پیش از استفاده از سایت صفحه "شرایط استفاده از سایت" را مطالعه فرمایید. استفاده از این سایت بدان معناست که شما قبلاً صفحه "شرایط استفاده از سایت" را مطالعه کرده و به مفاد آن واقفید.
درباره نی نی سایت |
تماس با ما |
شرایط استفاده از سایت |
رعایت حریم شخصی کاربران |
تبلیغات در نی نی سایت
info[at]ninisite[dot]com نقل مطالب این سایت با ذکر منبع و نشانی اینترنتی سایت بلامانع است.