2726
کمککککککککککککککککککک. دخترم هرچی یه ذره زبر باشه نمی خوره می خوام حریره بادام براش درست کنم ولی چون بادام ها رو آسیاب کردم یه ذره توو دهنش زبرر میشه نمی خوره
اونقدر درگیر رسیدن به هدفت باش که درگیر هدف دیگران نشی
عزیزم برای لعاب برنج یه قاشق برنج رو با یه مقدار آب میذاری بپزه. بعد آبکشش کن و آبشو (سفید رنگ) بذار خنک شه و بده نی نیت نوش جون کنه. اگه می خوای آبش غلیظتر باشه آب برنجو کمتر بذار. ترجیحا برنج ایرانی استفاده کن چون خارجیا خاصیتی ندارند.
اول بادام رو خیس کن بعدبوستش رو بکن و در اسیاب بریز وخوب اسیاب کن
داخل ظرفی اب کرم بریز بادم درخ شده رو داخل بارجه تنظیف بریز و محکم جمعش کن مثل یک بادکنک
بارجه رو داخل اب کرم قرار بده بعد ماساز بده جند بار این کار رو ادامه بده تا شیره بادام خارج بشه
داخلش ارد برنج و کمی نبات بریز و روی حرارت کم ببز
میدونی خنده های شیرینت من رو به زندگی امیدوار میکنه و نگاه زیبات به من امید زندگی میده .

ببین برای منم همین پیش اومده بود دقیقا!!!😥

 من از یکی از پزشکای دکترساینا ویزیت انلاین گرفتم از خونه و خیلییییی خوب بود. بیا اینم لینکش ایشالا که مشکلت حل میشه 💕🌷

عزیزمبادوم خام رو خیس کن بعدپوستشو بکن بعدش بااین چایی صاف کنای فلزی هستش ازاونایی که تورش فلزیه ها بکش رواونا مثل رنده پودر میشه اینجوری خودبادوم روهم میتونی بهش بدی ولی اگر لعاب یا شیره بادوم رو میخوای بعد از رنده یا اسیاب بذار تو یه تنفیذی پارچه ی تمیزی چیزی بذار تو یه ظرف ویه کم اندازه چندتاقاشق روش اب جوش بریز بذار بمونه بعدش با ته قاشق یا دستت توهمون ظرف اب جوش فشارش بده یه شیره سفید رنگ ازش به دست میاد
درمورد برنج هم برنج رو که بریز تو اب بجوشه ابشو کم بریز وقتی ابت سفید رنگ شد صافش کن اون اب سفیده میشه لعاب برنج
امیدوارم تونسته باشم کمکی کرده باشم
2728
ریحانه جون برای لعاب برنج، برنج رو با آب میذاری حسابی بپزه، اما آبش تموم نشه ها، بعد که خوب پخت و به اصطلاح خودمون شفته شد، از روی شعله برمیداری و میریزی توی دونه ریزترین صافی که تو خونه داری، یا توی چای صاف کن؛ با پشت قاشق حسابی فشارش میدی تا آبش کاملا خارج بشه، بعد میتونی بهش کمی گلاب اضافه کنی که خوش عطر بشه و همینطور یه کمی نبات داغ(دلخواه)
از ریحانه که گذشت. بقیه که میاین تو این تاپیک: چرا میخواین لعاب برنج بدین؟
با فرنی شروع کنین.




طرز تهیه فرنی


برای تهیه فرنی از 2 روش زیر می توان استفاده کرد:

روش اول:

1- آرد برنج یک قاشق مربا خوری (منظور از قاشق مربا خوری، قاشقی است که با گنجایش cc 5 مثل قاشق مدرج شربت های آنتی بیوتیک) سر صاف
2- شکر نصف قاشق مرباخوری سرصاف
3- شیر(ترجیحا شیر مادر) 5 قاشق مربا خوری
آرد برنج باید اول با کمی آب و شکر(به میزان فوق) کاملا پخته شود سپس 5 قاشق مربا خوری شیر اضافه گردد. قوام فرنی باید کمی بیشتر از شیر مادر باشد. اگر از شیری به جز شیر مادر استفاده می شود حتما باید قبلا جوشانده شود.

روش دوم:


1- آرد برنج یک قاشق مربا خوری سر صاف
2- شکر نصف قاشق مربا خوری سر صاف
3- شیر پاستوریزه 120 سی سی (معادل نصف لیوان معمولی)
در این روش اول 120 سی سی شیر پاستوریزه را به مدت 10 دقیقه می جوشانند، سپس آب جوشیده خنک شده را به آن اضافه می کنند تا حجم شیر مجددا به 120 سی سی برسد بعد آرد و شکر را به شیر اضافه می کنند و مجددا حرارت می دهند تا به قوام فرنی برسد.


ازاده جون چندتاازبهترین دکتراگقتن لعاب برنج چون نشاسته خالصه وبسیارهضمش اسونه بعنوان غذای اول کمکی فقط درهفته اول بسیارمفیده خیلی بچه ها اگه باحریره وفرنی شروع بشه دل پیجه میگیرن

2706
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2687
2730
پربازدیدترین تاپیک های امروز