سلام دوستای گلم من 2ماه و نیمه که زایمان کردم شیر خشک به نی نی میدم تا حالا یکبار پری شدم بعد از چهل روز اما الان 2 روزه که پری،عقب افتاده ..دوره های من 28 روزه بود قبلا حالا نمیدونم بازم باید صبر کنم طبیعیه یا باید بی بی چک بزارم میشه کمک کنین ؟؟؟
اشکامو تو پاک میکردی کاش برای بار آخر،،من صدات میزدم و باز تو میگفتی جان مادر....کاش میشد حتا یه لحظه در کنار تو بشینم ..اگه تو بودی میگفتی نزار اشکاتو ببینم ...
یکی جواب بده به من لطفآ ،،،،هر چی من سوال میکنم کسی بهم جواب نمیده امان از این شانس
اشکامو تو پاک میکردی کاش برای بار آخر،،من صدات میزدم و باز تو میگفتی جان مادر....کاش میشد حتا یه لحظه در کنار تو بشینم ..اگه تو بودی میگفتی نزار اشکاتو ببینم ...
مطالب این سایت تنها جنبه اطلاع رسانی و آموزشی داشته و توصیه پزشکی تخصصی تلقی نمی شوند و نباید آنها را جایگزین مراجعه به پزشک جهت تشخیص و درمان دانست. لطفاً پیش از استفاده از سایت صفحه "شرایط استفاده از سایت" را مطالعه فرمایید. استفاده از این سایت بدان معناست که شما قبلاً صفحه "شرایط استفاده از سایت" را مطالعه کرده و به مفاد آن واقفید.
درباره نی نی سایت |
تماس با ما |
شرایط استفاده از سایت |
رعایت حریم شخصی کاربران |
تبلیغات در نی نی سایت
info[at]ninisite[dot]com نقل مطالب این سایت با ذکر منبع و نشانی اینترنتی سایت بلامانع است.