2410
2553
قورمه سبزی مواد لازم:( تعداد ۶ الی ۸ نفر ) گوشت مغز ران ۴۰۰ گرم سبزی قورمه شامل : جعفری،تره،گشنیز،شنبلیله،درصورت تمایل اسفناج جهت لعاب دادن یک کیلو لوبیا قرمز ۱۵۰ گرم ( درصورت تمایل می تونید مقدار لوبیا رو بیشتر یا کمتر درنظر بگیرید بستگی به ذائقه شما داره) لیمو عمانی ۴ الی ۵ عدد پیاز متوسط دو عدد روغن جهت سرخ کردن سبزی و پیاز یک پیمانه گرد لیمو یک ق س نمک و فلفل به میزان لازم طرز تهیه : * قبل از درست کردن این خورشت لازمه خدمتتون عرض کنم که این خورش در سرتاسر ایران شناخته شده هست و همه با توجه به ذائقه شون ممکنه مقدار گوشتو حبوبات و سبزی و حتی نوع سبزی رو تغییر بدن حتی از زردچوبه یا رب گوجه فرنگی یا رب انار یا رب آلوچه استفاده می کنن که مطمئنا همه این خورشت ها خوشمزه هست . در اینجا سعی شده عمومی ترین خورشت خورمه سبزی آموزش داده بشه. * پیاز رو خرد کرده و با کمی روغن سرخ کنید. * گوشت رو خرد کنید. * نکته : تکه های گوشت در شهرهای مختلف به اندازه های متلف برش می خوره ، در بعضی از شهرها دوست دارن تکه ها کوچک تر و در بعضی شهرها ترجیح می دن درشت تر تکه بشه. * گوشت رو با پیاز سرخ شده کمی تفت می دیم تا رنگ گوشت عوض بشه. * با یه چنگال لیموها رو سوراخ می کنیم. * بعد بهمراه لوبیای شسته شده داخل گوشت می ریزیم و آب ریخته و اجازه می دیم گوشت و حبوبات نیم پز بشه. * در این فاصله سبزی ها رو شسته و خرد می کنیم. * نکته : الان سبزی ها در دسته بندی در شهرهای مختلف عرضه میشه . شاید دوست داشته باشید از این سبزی ها استفاده کنید . برای این منظور به این نسبت سبزی رو انتخاب کنید: جعفری ۴ بسته،شنبلیله ۲ بسته(مقدار زیاد شنبلیه خورشت رو تلخ می کنه)، گشنیز ۳ بسته،تره ۴ بسته و اسفناج ۲ بسته و چندپر نعناع هم برای عطر خورش توصیه میشه. درصورتیکه فصل اسفناج نباشه می تونید حذفش کنید چون اسفناج جهت لعاب دادن خورش استفاده میشه. * روغن رو داخل ظرف ریخته و سبزی رو سرخ کنید. * ممکنه بعضا دوست داشته باشن سبزی شون بیشتر سرخ بشه ، سرخ کردن زیاد قورمه رو خوشمزه تر می کنه ولی توجه داشته باشید که دیگه سبزی هیچ خاصیتی نخواهد داشت. * بعد از نیم پز شدن لوبیا و گوشت ، سبزی سرخ شده رو اضافه کرده و اجازه می دیم خورشت با حرارت ملایم کاملا جا بیفته. * در آخر نمک و فلفل و گرد لیمو رو اضافه کنید . * اینم از خورشت قورمه سبزی که خوب جا افتاده و خوشمزه شده ….
خورش قارچ فوری مواد لازم برای هر نفر : _ گوشت چرخ کرده بدون چربی 100 گرم _ پیاز 1 عدد _ قارچ 3 الی 4 عدد _ زعفران دمکرده 1 قاشق غذا خوری _ نمک و زردچوبه و فلفل به مقدار لازم _ رب گوجه فرنگی 1 قاشق مرباخوری طرز تهیه : زمان بسیار کوتاهی جهت آماده سازی این خورش لازم است و یک غذای مناسب و فوری برای افراد شاغل و دانشجو میباشد. _ پیاز رنده شده را با کمی روغن تفت داده و بعد گوشت چرخ کرده و نمک و زردچوبه و فلفل و رب را اضافه کنید و آنها را نیز تفت داده تا زمانی که رنگ گوشت عوض شود سپس روی گوشت مقداری آب ریخته و درب آنرا ببندید تا خوب پخته شود . در این فاصله قارچ تمیز و شسته شده را ریز کنید اگر قارچ کوچک بود دونیم کرده و اگر بزرگ بود به چهار قسمت تقسیم کنید و در مقدار کمی روغن با حرارت بالا تفت دهید تا رنگ قارچ سفید و خوشرنگ بماند . قارچها و زعفران را بعد از اینکه گوشت پخته شد به خورش اضافه کنید و حرارت را خاموش کرده در ظرف مناسب بریزید و داخل یا روی آنرا با جعفری خرد شده تزئین کنید .


بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

🔮ته دیگ ها بسیار هوس‌برانگیندو با اعصاب آدم بازی می کند. همه آنها به قدری خوشمزه دیده می شوند که دوست دارید همین الان همه را بخورید و از صدای ترد آنها زیر دندان های خود لذت ببرید. 🌸برای تهیه ته دیگ مهم‌ترین نکته این است که قابلمه ای که استفاده می کنید نچسب باشد تا ته دیگ خوب و یکدستی داشته باشید. پس از آماده شدن پلو نیز باید کمی صبر کنید تا انتهای قابلمه خنک شود و ته دیگ به راحتی جدا شود. 🍪ته دیگ نان: کف قابلمه روغن بریزید و نان لواش یا سنگک را به شکل دلخواه کف قابلمه بچینید سپس برنج را روی نان ها بریزید و دم کنید. 🍔ته دیگ خمیر نان باگت: کف قابلمه روغن بریزید سپس خمیر نان باگت را کمی مرطوب کنید به اشکال مختلف ته قابلمه بچینید. برنج را به آرامی روی آن بریزید و دم کنید. 🍕ته دیگ نان تست: نان تست را قالب بزنید با به شکل دلخواه برش دهید و کف قابلمه بچینید.سپس روغن بریزید سپس برنج را روی آنها بریزید و دم کنید. 🌸ته دیگ سیب‌زمینی: کمی روغن کف قابلمه بریزید و سیب زمینی ها را روی آن بچینید سپس برنج را روی آن بریزید. در تهیه این ته دیگ نباید سیب زمینی ها بیش از حد نازک باشند. 🌻ته دیگ سیب زمینی کنجدی: کف قابلمه کمی کنجد بپاشید. سیب زمینی ها را ورقه ای کنید یا قالب بزنید و روی کنجدها بچینید. کمی نمک بپاشید. سپس برنج را روی آنها بریزید و دم کنید. 🌸ته دیگ سیب‌زمینی با زیره: کمی روغن ته قابلمه بریزید، زیره را درون روغن بریزید و سیب زمینی ها را روی آنها بچینید سپس برنج را روی آن بریزید. 𑨪ه دیگ سیب زمینی خلالی🍟 سیب زمینی ها را خلالی خرد کنید و تا حد امکان همه آنها یک اندازه هم باشند. آنها را ته قابلمه بچینید. نمک بپاشید و روی آنها برنج آبکش شده را بریزید. 🌕ته دیگ سیب زمینی نگینی: سیب زمینی ها را نگینی خرد کنید و تا حد امکان همه آنها یک اندازه هم باشند. آنها را ته قابلمه بچینید. نمک بپاشید و روی آنها برنج آبکش شده را بریزید. 🎉ته دیگ سیب زمینی رنده شده: سیب زمینی را درشت رنده کنید. بعد روغن کف قابلمه بریزید و پس از داغ شدن، سیب زمینی ها را بریزید و نمک و زعفران آب شده و کمی پودر سیر یا موسیر(دلخواه) روی آنها بپاشید. سیب زمینی ها را کف قابلمه فشار دهید و سپس برنج را روی آنها بریزید و دم کنید. 🍗ته دیگ بال مرغ: ابتدا روی بال مرغ ها نمک و زردچوبه بزنید. سپس کمی روغن کف قابلمه بریزید پس از اینکه داغ شد، بال مرغ ها را بچینید و برنج را روی آنها بریزید و دم کنید. 🌾ته دیگ تخمه و کنجد: برای تهیه این ته دیگ مقداری روغن و زردچوبه بریزید سپس مغز تخمه آفتابگردان و کنجد را روی آن بپاشید و برنج را روی این مواد بریزید. توجه داشته باشید، این ته دیگ زود آماده شده و حرارت بالا موجب سوختن آن می شود. 🍀ته دیگ اسفناج: برگ های تازه اسفناج را کف قابلمه بچینید یا اینکه اسفناجی که برای بورانی دست کرده اید را فشرده کنید و کف ظرف بچینید. برنج را روی آن بریزید و دم کنید. 🌺ته دیگ کنجد و ماست: کف قابلمه روغن بریزید. روی آن کنجد بپاشید. در یک کاسه متوسط، ماست را به همراه نمک و فلفل سیاه هم بزنید تا رقیق شود. کمی برنج به آن اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شود. مایه را آرام و با قاشق روی کنجد بریزید و به کف ظرف فشار دهید. 🌾ته دیگ چوب شور: کف قابلمه روغن بریزید. چوب شورها را روی آن بچینید. سپس برنج را روی آن بریزید و دم کنید. 🌝ته دیگ کورن فلکس: کف قابلمه، کورن فلکس بریزید. کمی روی آن نمک بپاشید و کمی هم روغن بریزید. بعد برنج را روی آنها بریزید. 🍀ته دیگ کاهو: کف قابلمه روغن بریزید و یک یا دو لایه کاهو بچینید و سپس برنج را روی آن بریزید و دم کنید. ته دیگ کاهو برای پلو های سبز رنگ عالی است. مثل باقالی پلو، شوید پلو و …. 🎃ته دیگ کدو حلوایی: کدو حلوایی را پوست بگیرید. دانه های آن را جدا کنید، بشویید و قالب بزنید. در این مرحله، کف ظرف را کمی نمک و روغن بریزید. کدو حلوایی های قالب زده را کف قابلمه بچینید. روی آن کمی روغن بریزید و مثل همیشه برنج روی آن ریخته و بگذارید دم بکشد🍀
2456
#خورشت_بامیه_با_گوشت الان فصل بامیه است و فرصت خوبیه که این خورشت رو آموزش بدم. بعضی ها شاید از این خورش خیلی خوششون نیاد. خوب سلیقه هر کسی قابل احترامه. اما اگه با این روشی که آموزش میدم امتحان کنید، احتمال اینکه ازش خوشتون بیاد خیلی بالاتر میره. خورشت بامیه خوشمزه مواد لازم برای تهیه خورشت بامیه بامیه ریز یک کیلو گوشت خورشتی ٣٠٠ گرم گوسفند یا گوساله فرقی نمیکنه پیاز یک عدد سه حبه سیر آب گوجه فرنگی یک ونیم لیوان رب یک قاشق آبلیموی تازه نصف استکان نمک و فلفل بمقدار لازم پیاز را نگینی خرد میکنیم در قابلمه ریخته با یک قاشق روغن سرخ میکنیم. وقتی پیاز کمی طلایی شد، گوشت را اضافه میکنیم. بعد از اینکه گوشت را کمی تفت دادیم سیر خرد شده را اضافه میکنیم. یک قاشق مربا خوری زردچوبه و رب را هم به مواد اضافه کرده و آب رو هم بمقدار کافی برای پخت گوشت میریزیم و میذاریم تا حدود یک ساعت و نیم بپزد. بستگی به پخت گوشت داره. گوشت که تقریبا نمیه پخته بامیه های سرخ کرده را داخل گوشت ریخته و آب گوجه را هم اضافه میکنیم. نمک وآبلیموی تازه را هم می افزاییم یک کوچولو هم زده درب خورشت را میذاریم تا جا بیوفته. فقط خیلی مراقب باشید. هم زدن زیاد و کم آب بودن خورشت و شعله زیاد گاز باعت له شدن و از ریخت افتادن بامیه ها و خورشت میشه. باید دقت کنید آب خورشت مناسب باشه که هی آب نریزید. نیم ساعت هم برای بامیه کافیست که بپزه البته اگه بامیه کوچک وخوبی باشه. وقتی خورشت جا افتاد با پلوی خوشمزه ایرانی نوش جان میکنید. نکات کلیدی هم زدن زیاد میتونه باعث وا رفتن بامیه ها بشه. پس زیاد هم نزنید. کم بودن آب خورشت و هی آب اضافه کردن باعث از ریخت و قیافه افتادن خورشت میشه. زیاد بودن شعله گاز هم میتونه در وا رفتن بامیه ها تاثیر داشته باشه.
هوس یکباره برخی غذاها نشانه چیست؟ با اینکه مانند معمول غذا خورده بودم اما هوس کردم شکلات و کمی سیب زمینی بخورم. شنیدم که متخصصان میگن بین احساس گرسنگی و هوس ناگهانی تفاوت است. در واقع هوس می تونه علامت کمبود بخشی از مواد مغذی باشه. بنابراین به نیاز بدنتون توجه کنین و جایگزین های سالم را مدنظر داشته باشین. هوس مصرف شکلات شکلات کاکائو غنی از منیزیمه، به همین دلیل هوس شدید به این ماده خوراکی می تونه نشانه کمبود این ماده کانی برای پوست و مو باشه. مصرف زیاد چای، قهوه و نوشیدنی های گازدار نیز میزان منیزیم رو کاهش میده. امتحان کنید: اگر باید شکلات مصرف کنین، شکلاتی با حداقل ۷۵درصد کاکائو که منیزیم بیشتر و قند کمتری داره مصرف کنین. سبزیجات برگ سبز، برنج سبوس دار، نان سبوس دار، دانه کدوتنبل و ... منابع غنی تر منیزیمه. اگر به مصرف شکلات عادت دارین و از علایم قاعدگی مانند بی قراری، سردرد، گرفتگی عضله و نفخ رنج می برین بهتره مکمل منیزیم مصرف کنین. هوس مصرف یخ این موضوع نشانه کم خونی و کمبود آهن بدنه. اگر هوس خوردن یخ می کنین و دچار افت انرژی شدین باید هرچه زودتر به پزشک مراجعه کنین. راه حل: بهترین منبع آهن، گوشت قرمزه چون نسبت به منابع گیاهی مانند نان سبوس دار، انجیر، زردآلو، اسفناج، کلم بروکلی و عدس زودتر جذب میشه. هوس مصرف شیرینی کمبود کروم، این ماده کانی در کنار آنزیم انسولین عمل می کنه تا جابه جایی گلوکز از خون به سلول های بدن آسان تر بشه. راه حل: مصرف شیرینی هنگام احساس افت قند باعث بدتر شدن مشکل میشه، چون باعث میشه بدن انسولین تولید کنه. به جای خوردن خوراکی های شیرین، جگر، قلوه، گوشت قرمز، گوشت طیور، هویج، سیب زمینی، کلم بروکلی، مارچوبه، غلات سبوس دار و تخم مرغ بخورین تا دچار افت قند نشین. هوس مصرف گوشت قرمز نشانه کمبود آهن یا روی در بدنه. روی نقش مهمی در عملکرد سیستم ایمنی داره بنابراین اگر میزان آهن بدن شما پایینه، به سرماخوردگی و آنفلوآنزا مستعدتر میشین. وجود روی برای تقسیم سلول ها و سلامتی پوست، مو و ناخن هم حیاتیه. راه حل: اگرچه گوشت قرمز منبع عالی روی محسوب میشه اما عدس، اسفناج، دانه کدو، پنیر و نان سبوس دار نیز مفیده. هوس خوردن پنیر این نشانه کمبود ماده استخوان ساز، کلسیم است. این ماده معدنی نه تنها باعث حفظ دندان ها و استخوان های سالم میشه بلکه نقش حیاتی در عملکرد اعصاب عضله داره. متأسفانه بیشتر زنان برای حفظ وزنشون از مصرف چربی های اشباع شده خودداری می کنن که درصد بالایی از اون ها دچار کمبود این ماده معدنی میشن. راه حل: پنیر، شیر، ساردین، سالمون، کلم بروکلی و بادام که غنی از کلسیمه رو مصرف کنین. برای جذب کلسیم، بدن به ویتامین D نیاز داره که در پوست هنگامی که در معرض نور خورشید قرار می گیره تولید میشه. بنابراین به مدت ۱۰ تا ۱۵دقیقه در روز خود را در معرض نور خورشید قرار بدین. هوس مصرف کربوهیدرات این حالت نشانه کمبود اسیدآمینه تریپتوفانه، بدن برای ساخت سروتونین (ماده شیمیایی مغز که تنظیم کننده خلق و خوست) به تریپتوفان نیاز داره. اگرچه کربوهیدرات ها حاوی تریپتوفان نیست، اما افزایش قندخون باعث ارسال تریپتوفان به مغز میشه. راه حل: مصرف پروتئین رو افزایش بدین تا جلوی هوس خوردن کربوهیدرات گرفته و خلق و خوی شما هم بهتر بشه. ﺩﺍﺭﭼﯿﻦ ﺍﻧﺒﺎﺭ ﭼﺮﺑﯽ ﺗﺎﻥ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺁﺗﺶ ﻣﯽ ﮐﺸﺪ """""""""""""""""""""""""""""""""""""""" ﺍﮔﺮﺑﺪﻥ ﺍﻓﺮﺍﺩ ﺩﺍﺭﺍﯼ ﺳﻮﺧﺖ ﻭ ﺳﺎﺯ ﭘﺎﯾﯿﻨﯽ ﺑﺎﺷﺪ، ﺑﺪﻥ ﻧﻤﯽ ﺗﻮﺍﻧﺪ ﭼﺮﺑﯽ ﺫﺧﯿﺮﻩ ﺷﺪﻩ ﺭﺍ ﺑﺴﻮﺯﺍﻧﺪ، ﺩﺭ ﻧﺘﯿﺠﻪ ﻭﺯﻥ ﺁﻧﻬﺎ ﺍﻓﺰﺍﯾﺶ ﯾﺎﻓﺘﻪ ﯾﺎ ﺑﻪ ﻋﺒﺎﺭﺗﯽ ﻭﺯﻧﯽ ﺍﺯ ﺩﺳﺖ ﻧﻤﯽ ﺩﻫﻨﺪ. ﺩﺍﺭﭼﯿﻦ ﻓﻘﻂ ﯾﮏ ﺍﺩﻭﯾﻪ ﺧﻮﺵ ﺑﻮ ﻭ ﺧﻮﺷﻤﺰﻩ ﻧﯿﺴﺖ . ﺗﺤﻘﯿﻘﺎﺕ ﻧﺸﺎﻥ ﺩﺍﺩﻩ ﮐﻪ ﻣﺼﺮﻑ ﺩﺍﺭﭼﯿﻦ ﺳﻮﺧﺖ ﻭ ﺳﺎﺯ ﺑﺪﻥ ﺭﺍ ﺑﯿﺸﺘﺮ ﻣﯽ ﮐﻨﺪ. ﻣﺼﺮﻑ ﺭﻭﺯﺍﻧﻪ ﯾﮏ ﭼﻬﺎﺭﻡ ﻗﺎﺷﻖ ﭼﺎﯾﺨﻮﺭﯼ ﺍﺯ ﺍﯾﻦ ﺍﺩﻭﯾﻪ ﺳﻮﺧﺖ ﻭ ﺳﺎﺯ ﺑﺪﻥ ﺭ ﺍ ﺗﺎ ۲۰ ﺑﺎﺭ ﻓﺮﺍﺗﺮ ﺍﺯ ﺗﻮﺍﻧﺎﯾﯽ ﻃﺒﯿﻌﯽ ﺑﺪﻥ ﺍﻓﺰﺍﯾﺶ ﻣﯽ ﺩﻫﺪ ﻭ ﺑﻪ ﺑﺪﻥ ﺍﺟﺎﺯﻩ ﻣﯽ ﺩﻫﺪ، ﺗﺎ ﭼﺮﺑﯽ ﻭ ﮐﺎﻟﺮﯼ ﻫﺎﯼ ﺫﺧﯿﺮﻩ ﺷﺪﻩ ﺭﺍ ﺑﺎ ﺳﺮﻋﺖ ﺑﯿﺸﺘﺮ ﻭ ﮐﺎﺭﺁﻣﺪﯼ ﺑﻬﺘﺮ ﺑﺴﻮﺯﺍﻧﺪ . ﺩﺭ ﺣﻘﯿﻘﺖ ﻫﻨﮕﺎﻣﯽ ﮐﻪ ﺳﻮﺧﺖ ﻭ ﺳﺎﺯ ﺑﺪﻥ ﺑﯿﺸﺘﺮﻣﯽ ﺷﻮﺩ، ﺑﺪﻥ ﺍﯾﻦ ﺗﻮﺍﻧﺎﯾﯽ ﺭﺍ ﭘﯿﺪﺍ ﻣﯽ ﮐﻨﺪ ﮐﻪ ﺑﺮﺍﯼ ﺍﻧﺮﮊﯼ ﺧﻮﺩ ﺍﺯ ﭼﺮﺑﯽ ﺫﺧﯿﺮﻩ ﺷﺪﻩ ﺩﺭ ﺳﻠﻮﻝ ﻫﺎ ﺍﺳﺘﻔﺎﺩﻩ ﮐﻨﺪ. ﭘﺲ ﺗﺎ ﻣﯽ ﺗﻮﺍﻧﯿﺪ ﺩﺭ ﻏﺬﺍﻫﺎﯾﺘﺎﻥ ﺍﺯ ﺩﺍﺭﭼﯿﻦ ﺍﺳﺘﻔﺎﺩﻩ ﮐﻨﯿﺪ. ﺩﺭ ﺿﻤﻦ ﭼﺎﯼ ﺩﺍﺭﭼﯿﻦ ﺭﺍ ﻓﺮﺍﻣﻮﺵ ﻧﮑﻨﯿﺪ، ﺯﯾﺮﺍ ﺩﺍﺭﭼﯿﻦ ﺭﻣﺰ ﺟﻮﺍﻧﯽ ﺍﺳﺖ ﻭ ﻣﺼﺮﻑ ﺭﻭﺯﺍﻧﻪ ﺁﻥ ﺍﻧﺴﺎﻥ ﺭﺍ ﺳﺎﻟﻢ ﻭ ﺟﻮﺍﻥ ﻧﮕﻪ ﻣﯽ ﺩﺍﺭﺩ. ﮐﻠﯿﻪ ﺭﺍ ﮔﺮﻡ ﻣﯽﮐﻨﺪ ﻭ. ﺿﻌﻒ ﮐﻤﺮ ﻭ ﭘﺎﻫﺎ ﺭﺍ ﺍﺯ ﺑﯿﻦ ﻣﯽﺑﺮﺩ ﻭ ﮐﻢ ﺧﻮﻧﯽ ﺭﺍ ﺩﺭﻣﺎﻥ ﻣﯽﮐﻨﺪ.
2714
راز و رمز و فوت و فن کوزه گری خورش های خوشمزه و خورش قرمه سبزی معمولا در استفاده از پیاز داغ خلالی عسلی , ترد و خوشرنگ  فراوان و ریختن آب کم و جا انداختن خورش است . استفاده از ادویه مناسب باعث تهیه یک خورش لذیذ میشه .   هنگام طلایی شدن پیاز داغ و زردچوبه و ادویه مخلوط خورشی ( سفره خونه ای )را اضافه کرده و ( اگر خورش نیاز به رب گوجه فرنگی داشته باشد رب گوجه فرنگی را نیز همان وقت اضافه کرده و ) تفت بدین . گاهی داخل برخی غذاها نیاز داریم ادویه های خاص اضافه کنیم مثلا هنگام تهیه قورمه سبزی  از شنبلیله خشک هم استفاده می کنیم .حتی اگه از شنبلیله تازه استفاده کرده باشین ، اضافه کردن شنبلیله خشک ، عطر خوبی به خورش میده و اندازه درشتی و ریزی سبزی خرد شده سلیقه ایست . برای اینکه قورمه سبزی شما روغن بیاندازد برای سرخ کردن سبزی  از روغن جامد استفاده کنید . البته این برای سلامتی مضر است . بهتر است که از تره و اسفناج ( یا برگ چغندر ) بیشتری در ترکیب سبزی قورمه استفاده کنید تا سبزی لعاب بیشتری داشته باشد و زیباتر شود . رمز و راز خورش های جا افتاده و خوشمزه اسفناج به جهت رنگ سبز و لعاب دادن به خورش قورمه سبزی لازمه . ولی مزه اصلی رو تره و جعفری و ( از نظر آذریها گشنیز ) به خورش قورمه سبزی میده و بدون هرکدوم از اینا خورش مزه ای رو کم داره . پس حتما از سبزی ها کامل و فراوون بریزید .البته در فصولی که اسفناج در دسترس نباشه معمولا از برگ چغندر استفاده میشه . برخی از هموطنان در استان فارس شوید هم اضافه می کنن . لیموعمانی ( لیمو امانی ) جز لاینفک خورش قورمه سبزی است که دونوع روشن و تیره داره . برای قورمه سبزی بهتره از نوع تیره تر استفاده بشه . بهتره که یا درسته بمونه و با چنگال سوراخهایی روش تعبیه بشه تا مزه اش داخل خورش بشه . یا اگه خرد میشه حتما دانه های اون رو بیرون بیارید تا خورش رو تلخ نکنه . حبوبات حتما قبلش خوب خیس بخورن و خوب بپزه . لعاب حبوباتی که خوب پخته شده باشد باعث لعاب و مزه خوب خورش میشه . برای  خورش قورمه سبزی برخی : لوبیا قرمز و برخی لوبیا چیتی و برخی خصوصا آذری ها از لوبیا چشم بلبلی استفاده میکنند . در استان فارس برخی از سیب زمینی به جای لوبیا استفاده میکنند . ضمنا یادتون نره هیچوقت به حبوبات تا اتنهای پخت نمک نمی زنیم  چون دیر می پزن . برخی علاوه بر گوشت خورشی و عصاره موجود در آن عصاره مرغ یا گوشت  یا قلم  اضافی به خورش اضافه میکنند .   . خورش نباید آبکی باشه در انتها خورش باید با حرارت کم بجوشد تا کاملا جا بیفتد . برخی خورش قرمه سبزی را سیاه و تیره میپسندند که با سرخ کردن زیاد سبزی میسر میشود ولی اینکار خیلی روش صحیح و بهداشتی نیست چون تمام ویتامین های سبزی در سرخ کردن زیاد از بین میرود و سبزی به تفاله تبدیل میشود .   قبل از خاموش کردن شعله - برخی از دوستان قطعه هایی از یخ به خورش اضافه میکنند تا روغن خورش به سطح خورش بیاید و زودتر جا افتاده شود ( جا افتاده دیده شود ! ) . در آذربایجان برخی داخل خورش قورمه سبزی رب گوجه فرنگی هم اضافه میکنن که خوشمزه میشه . برخی هم خورش قورمه سبزی را بدون سرخ کردن تهیه میکنند . ترشی و چاشنی خورش رو معمولا در انتها اندازه میکنند .
🌴گیاه درمانی🌴 🌴بامیه بهترین دارو دیابت است🌴 🌴گردوازلخته شدن خون جلوگیری می کند🌴 🌴هل تقویت کننده قلب بوده وسرماخوردگی رامعالجه می کند🌴 🌴گشنیزتشنگی رابرطرف می کند وبرای دهان ودندان بسیارمفیداست🌴 🌴انگورباعث پاکسازی معده و روده میشود🌴 🌴لوبیاچشم بلبلی کم چرب وبدون کلسترول وحاوی سدیم است🌴 🌴کلم بروکلی،به دلیل داشتن کلیسم فراوان باعث تقویت استخوان ها می شود.🌴 🌴 گل گاوزبان باعث کاهش تب دربیماری های سرخک،آبله وکهیر می شود🌴 🌴نخودفرنگی منبعی از فولیک اسیدو ویتامینB۶است🌴 🌴ویتامینCموجوددرجعفری افزایش جذب آهن می شود🌴 🌴پونه اشتهاآور بوده وباعث سهولت هضم وبه درمان معده کمک میکند🌴 🌴کنجدبرای رفع ناراحتی کیسه صفرا مفیداست🌴 🌴خوردن موزخطرمرگ دراثرسکته مغزی راکاهش می دهد🌴 🌴انگورخون سازبوده وبه تصفیه خون نیزکمک میکند🌴 🌴مصرف زغال اخته باعث کاهش چربی شکمی وکاهش کلسترول می شود🌴 🌴گوجه فرنگی بدن را دربرابر امراض وبیماری های عفونی حفظ می کند🌴 🌴 اسفناج بهترین داروبرای کسانی که مبتلابه کم خونی هستند🌴
❤(غذاهای خون ساز)❤ 🚫: انار خون ساز است. آب انار و ربع انار را در انواع کوکو استفاده کنید 🚫 :  ربع انار را در پخت غذا استفاده کنید 🚫 :  یک لیوان آب انار بسته بندی را در یکی دو لیوان آب قاطعی نمایید مصرف شود 🚫 : ترکیب برنج و حبوبات ( عدس ، لوبیا ، نخود ) یا سیب زمینی خون ساز است مثل برنج عدس 🚫: طرز استفاده حبوبات: چند روز در آب قرار دهید و مرتب آب آن را عوض کنید سپس آن را پخته له نموده صاف نمایید تفاله آن را دور ریخته فقط صاف شده آن مصرف شود.  جوانه زده حبوبات بهتر است. 🚫:  بعد از دم کشیدن برنج ، سیب زمینی پخته را در برنج  له و خمیر نموده و کبابی نمایید 🚫: گوشت چرخ شده ماهی خون ساز است کبابی تهیه شود یا پخته آن با برنج دم کشیده برنج خمیر نموده کباب نمایید. 🚫: اسفناج ، جعفری ، گشنیز  خون ساز هستند زیاد در انواع کوکو  ها استفاده شود. 🚫 : جگر و قلوه خون ساز است چرخ شده آن کبابی شود روی پخته آن دو سه قطره آب لیمو ریخته شود  🚫 :  خرما بشدت خون ساز است بصورت شربت و رنگینک زیاد مصرف شود. پوست خرما جدا شود  🚫 : خرما با شیر یا ماست کم چرب آسیاب شود بصورت شربت مصرف شود. خرما خام و خالی کم مصرف شود 🚫: عسل بشدت خون ساز است بصورت شربت مصرف شود  🚫 : یک قاشق مربا خوری عسل را در ربع کیلو شیر پخته هم زده مصرف شود  🚫 : شربت عسل زیاد مصرف شود یک قاشق مربا خوری عسل را در لیوان آب ، هم زده مصرف شود. 🚫 : هویج ، سیب زمینی،خون ساز هستند زیاد در انواع کوکوها مصرف شود مربای هویج مصرف شود 🚫: گوشت  گوجه فرنگی، آب کلم ، شلغم خون ساز است ، انواع کوکوها مصرف شود 🚫 : انجیر خشک و کشمش که منابع خونی از آهن هستند. 🚫:   غذاهای خون ساز  🚫: آلبالو خون ساز است آن را پخته چرخ نموده صاف شده آن را کم در انواع کوکو استفاده کنید 🚫 : گیلاس خون ساز هستند آن را چرخ نموده صاف نموده تفاله آنرا دور بریزید و صاف شده آن را در آب بصورت شرب مصرف شود. 🚫:  گلابی ،انگور و موز آن را چرخ نموده صاف نموده تفاله آنرا دور بریزید و صاف شده آن مصرف شود. 🚫 : گردو و ،فندق و پسته بی نمک خون ساز هستند فقط پودر آن استفاده شود. 🚫 :  غذا درظروف آلمونیومی (روی) = کم خونی = اضطراب می آورد بیشتر در ظروف چینی مصرف شود. 🚫 : شیر خون ساز است باعسل یاخرما بصورت شربت مصرف شود شیر کم چرب با آب در شیر برنج استفاده شود  🚫 : انجیر و زیتون (والتین والزیتون) درنتیجه خون سازاست انجیر و روغن زیتون زیاد مصرف شود. 🚫 : باقلا و نخود خون ساز است چرخ نموده صاف نمایید تفاله را دور ریخته صاف شده را در انواع کوکوها مصرف شود. 🚫: لیموترش تازه تصفیه کننده خون است هر روز روی غذا و آب خوردن دو سه قطره نه بیشتر مصرف شود.  🚫: هویج ، خون ساز است  مربای هویج بعنوان صبحانه مصرف شود هویج پخته در کوکوها مصرف شود 🚫: روی تمامی غذاها و لیوان آب خوردن حتما دو سه قطره آب لیمو بریزید. 🚫: حتما  از همه غذاها بطور مرتب استفاده شود هر غذا را فقط در هفته یک یا دو بار استفاده نمایید از مصرف صبحانه و نهار و شام تکراری بشدت خودداری نمایید. http://v5kh105.blogsky.com/profile/6779886316 نویسنده:مرکز پژوهش و تحقیقات بهبهان
2706
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2712
2687