میخوای چی بدونی عزیزم ؟ من ترکیش رو وقتی ترکیه داشت میداد البته قسمت اخرش رو دیدم اونم فقط به خاطر بیکاری چون دیگرون که میدیدن و تماشا میکردن برای من خودشون تعریف میکردن
اگر حق با شماست، به خشمگین شدن نیازی نیست؛ و اگر حق با شما نیست، هیچ حقی برای عصبانی بودن ندارید!
راستش اسمهاشون رو بلد نیستم که بگم اما تهش اینطور میشه که اون دختر بوره با اون پسره قرار میشه با هم ازدواج کنن که اون دختر مو سیاهه که دوست بود با پسره طاقت نمیاره و پسره رو صدا میکنه و ازش خدا حافظی میکنه و توی همون حرف زدنهاشون اون یکی دختره هم میره و حرفاشونو تا حدی گوش میکنه که دختر مو سیاهه با تفنگ به مغز سرش شلیک میکنه و خودش رو میکشه و این دختر مو بوره شوکه میشه و راهی تیمارستان میشه و پسره هم رد کار خودش
اگر حق با شماست، به خشمگین شدن نیازی نیست؛ و اگر حق با شما نیست، هیچ حقی برای عصبانی بودن ندارید!
منم ترکیش و دیدم....معتادش شده بودم..خیلی قشنگه قسمت اخرش انقده گریه کردم ..تا 1 ساعت بعد اشکم میومد..البته بگم حامله بودم..شرایطم عادی نبود ببین اسمهای ادما تو فیلم ترکیش یه چیزه دیگه بودن نمیدونم چرا عوض کردن نهال عاشق مهند میشه..و مهند هم از رو دروایسی و ...اینا باهاش ازدواج میکنه تا یه جورایی هم تز عذاب وجدان و خیانت به عموش خلاص شه....از اون طرف هم خوب مهند و ثمر عاشق هم شده بودن دیگه ..حالا ثمر ول کنش نبود....خلاصهههههههههههههه روز عروسیه نهال و مهند....واسه اخرین بار ثمر میگه بیا فرار کنیم که مهند نمیره و ثمر هم خودش و میکشه.....لمیس خانوم و نهال و عدنان با هم خونه رو ترک میکنن...گویا مهند هم قاطی میکنه
مو بوره نمی دونم منظورت کیه؟ نهال؟ همونی که موهاش صاف و بلنده؟ مو سیاهه هم همون که حالت داره؟ فر درشت داره دیگه؟ آره دیگه به جز اون که دیگه مو سیاه مهمی تو سریال نیست!
مانیا جون من تمام قسمتاش رو دیدم. اول اینکه چون این سریال رو از دوبله عربی ترجمه کردن اسمها عوض شده!! مثلا اسم سمر(بیهتر) اسم بیسان(پیکر) اسم بشرا(الیف) اسم فیروزه(فردوس) مهند(یهلول)هستش
اما از داستان بگم. سمر و مهند عاشق هم میشن حتی یه بار هم تصمیم به فرار میگیرن که در اخرین لحضه مهند منصرف میشه. اولین بار که با هم رابطه دارن اون پسر خدمتکاره میبینه و متوجه میشه ولی نمیتونه به عدنان بگه چند بار سعی میکنه که بگه ولی هر بار یه موضوعی پیش میاد و منصرف میشه/حتی 1 بار هم از رابطشون فیلمبرداری میکنه که مدرک داشته باشه.
حتی 1 بار هم از مهند باردار میشه که عدنان فکر میکنه بچه مال اونه ولی سقطش میکنه. نهال (دختر عدنان)هم که عاشق مهند هستش.
یک بار که مهند داشته به سمر میگفته که دوست دارم و از این حرفها عدنان میشنوه.و سمر مجبوره به عدنان بگه که منظورش نهال بوده]و مهند به نهال علاقه داره)!!! اینجور میشه که مهند مجبور میشه با نهال نامزد کنه.
یک روز قبل از عروسی هم عدنان به سمر میگه ما به درد هم نمیخوریم و بعد از عروسی نهال و مهند از هم جدا میشیم. سمر از این موضوع خوشحال میشه و فکر میکنه دیگه ازاده که با مهند باشه.ولی مهند نمیتونه نهال رو نا امید کنه چون اگر از ازدواج با اون خودداری کنه نهال ضربه بدی می خوره و هم اینکه به هر حال نان ونمک عدنان رو خورده و نمیتونه اینکارو بکنه.
خلاصه روز عروسی که همه اماده عروسی بودن .فیروزه متوجه میشه که رفتار سمر غیر عادیه به مهند اس ام اس میزنه و مهند از سالن عروسی به سرعت خودشو میرسونه خونه میره تو اطاق سمر با هم حرف میزنن و سمر میگه بگو که نهال و ول میکن و منو دوست داری و از این حرفها ولی مهند نمیتونه بگه همزمان هم عدنان که از کل جریان توسط مادمازل مطلع شده در اطاق رو باز میکنه و به مهند میگه تو پسر من بودی چطور اینکارو کردی که سمر خودش رو با اسلحه میکشه.(اخه از هر دو طرف رونده شده بود) از اونور اون پسر خدمتکار هم که مریض بوده و عدنان میاد خونه که صحت حرفهای مادمازل رو از اون که شاهد بوده بشنوه. بعد از توضیح جریانات به عدنان میمیره.
فیروزه هم اخرش سکته میکنه و لبش یه وری میشه. بیسان هم که 2 تا پسر داره قصد میکنن که برن امریکا نهال هم یه مدتی تو بیمارستان بستری میشه مهند هم که مثل این دوره گردها شده ریش بلند .. میاد سر قبر سمر و براش گل میاره . کلا اواره میشه. صحنه اخر هم عدنان و 2 تا بچه هاش و مادمازل رو نشون میده که سوار ماشین شدن و دارن از اون خونه میرن.
البته من خیلی خلاصه گفتم ایناروووو.میدونی سریالهای ترک طولانیه. بازم سوال داشتی بپرس عزیزم.
نه عزیزم 5 سال نمیشه 2تا پسراش ریاد بزرگ نمیشن که.
میدونی اخرش خود سمر مثل مادرش میشه یادتونه اون قسمتای اول مادرش روبروی اینه بهش گفت تو هر چی باشه دختر فیروزه هستی. و میبینم مثل مادرش به شوهرش خیانت میکنه.اونم تو خونه خودش!!!!!
یه قسمتی هست که نهال می خواد بره جشن فارغ التحصیلی با مهند .اینقدر ناز میشه که نگو ارایش و موهای شینیون با یه لباس خوشگللللللل.کلا از وقتی که درسش تموم میشه تیپش کاملا عوض میشه همیشه ارایش میکنه لباسای کوتاه و باز میپوشه کفشهای پاشنه بلندددد.
البالو تو همون البالوی خودمونی تاپیک شب زنده دارها؟؟؟؟؟
مطالب این سایت تنها جنبه اطلاع رسانی و آموزشی داشته و توصیه پزشکی تخصصی تلقی نمی شوند و نباید آنها را جایگزین مراجعه به پزشک جهت تشخیص و درمان دانست. لطفاً پیش از استفاده از سایت صفحه "شرایط استفاده از سایت" را مطالعه فرمایید. استفاده از این سایت بدان معناست که شما قبلاً صفحه "شرایط استفاده از سایت" را مطالعه کرده و به مفاد آن واقفید.
درباره نی نی سایت |
تماس با ما |
شرایط استفاده از سایت |
رعایت حریم شخصی کاربران |
تبلیغات در نی نی سایت
info[at]ninisite[dot]com نقل مطالب این سایت با ذکر منبع و نشانی اینترنتی سایت بلامانع است.