2726
عنوان

طرز تهیه مرغ سوخاری

4511 بازدید | 11 پست
هر دفعه مرغ سوخاری درست می کنم، بدک نمی شه ولی مثل بیرون هم نمی شه.
کسی هست که بتونه به من یاد بده مثل بیرون درست کنم؟
لم خاصی داره؟
یا باید مواد خاصی استفاده کرد؟


بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم از تیکه های خرد شده نون بربری استفاده میکنن من از رستوان پرسیدم
مرد که تـــــــــــو باشی زن بـودن خـوب است .. از مـیان تمام مذکرهای دنیـا ... فقط کـافیـست پــای تــــــــــو در میان باشـد .. نمیدانی برای تـــــــــــــــو خانوم بودن چه کیــــفی دارد ..
2728
بخشا جان به جای آرد سوخاری حاضری داخل نون باگد و خشک کن. آسیاب کن. یا حتی نون معمولی و خشک کن و آسیاب کن و ارش استفاده کن. بعضی یا هم قبل از سرخ کردن به جای اینکه مرغ و آبپر کنن بخار پزش می کنن. موقع آسیاب کردن نون خشکا فقط حواست باشه که زیار ریز نشن و دونه هاش بزرگ بمونن. به جای اینکه با قلمو روی مرغ و تخم مرغ بمالی، تخم مرغارو توی یه ماهی تابه کوچیک بشکون و مرغ و بخوابون توش تا حسابی به تخم مرغ آغشته بشه بعد بزارشون توی نون خشکای پودر شده
بچه ها ممنون از جواباتون
ولی مرغ سوخاری های بیرون مزه شون هم فرق می کنه.
شما مرغ رو تو چه موادی می خوابونید؟
چه طور و چه مدت می پزید؟
راستی سحر جون حتما این روش رو امتحان می کنم.
از پودر سوخاریهای KFC استفاده کن در دو نوع هست و بسته های بزرگ وکوچک.. قیمتش 4500 تومن.. از کوچه مروی میتونی بخری..(بازار)

البته خودت قبل از طبخ باید مرغت رو مزه دار کنی..
بیا ره توشه برداریم....
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2687
2730
پربازدیدترین تاپیک های امروز