پاسخ به سئوالات شما مادران باردار در رابطه با تست هاي سلامت جنين (دابل ماركر و كواد ماركر) و سونوگرافي دوران بارداري - صفحه 80
نی نی سایت > تبادل نظر > دوران بارداري > مشكلات و بيماريهاي جنين > پاسخ به سئوالات شما مادران باردار در رابطه با تست هاي سلامت جنين (دابل ماركر و كواد ماركر) و سونوگرافي دوران بارداري

موضوع: پاسخ به سئوالات شما مادران باردار در رابطه با تست هاي سلامت جنين (دابل ماركر و كواد ماركر) و سونوگرافي دوران بارداري + اظهار نظر

صفحه 80 از 234 اول قبلی  75   76   77   78   79   80   81   82   83   84   85  بعدی آخر صفحه
کاربران حاضر: 0 کاربر و 3 مهمان
آليسا پست ها : 241عضویت:1389/6/21
1390/7/25 - 4:25 عصر
سلام مصرف آتنولول 50 و هيدرالازين در بارداري مضر است؟البته يك بيمار قلبي است و دكتر تجويز كرده
همه را صدا کردم جز خدا، هیچ کس جوابم رو نداد جز خدا
آليسا پست ها : 241عضویت:1389/6/21
1390/7/25 - 4:25 عصر
سلام مصرف آتنولول 50 و هيدرالازين در بارداري مضر است؟البته يك بيمار قلبي است و دكتر تجويز كرده
همه را صدا کردم جز خدا، هیچ کس جوابم رو نداد جز خدا
راحله پست ها : 10301عضویت:1390/5/19
1390/7/25 - 8:11 عصر
با سلام و خسته نباشيد
امروز نتايج ازمايش غربالگري را از ازمايشكاه نيلو دريافت كردم خواهشمندم نظر خود را اعلام كنيد
trisomy 21: 1:30000
trisomy 18:1:30000
slos:1:30000
ntds:1:7442

afp:0,86
hcg:0,27
ue3:1.14
ina:0.87

age at term:25
t21prior risk:1:1374
t18 prior risk:1:16024
weight:57
gestational age:14w+6d
comments:

the low hcg mom looks conspicous


طول بدن جنين در سونو nt معادل 38 ميليمتر و عدد nt 0.8 ميليمتر و nbديده شد و سن جنين 10 هفته و 5 روز تخمين زده شد
individuals risk of developing preeclampsia is 1:250
من ميتونم! ميتونم! ميتـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــوووووووووووووووونم!!!!!!! (^_^)
راحله پست ها : 10301عضویت:1390/5/19
1390/7/25 - 8:12 عصر
در مورد hcgخواهش ميكنم راهنمايي كنيد خيلي نگرانمممم

t21 prior risk هم تو نمودار بالاست!!!!
چه توصيه هايي دارين؟
r3qxrifsh1n65s6ul0he.jpg
من ميتونم! ميتونم! ميتـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــوووووووووووووووونم!!!!!!! (^_^)
ساراي پست ها : 93عضویت:1389/2/13
1390/7/25 - 10:44 عصر
آزمايشگاه عزيز به نظر شما دخترم رو پيش دكتريوسف شفقتي ببرم يا محمد غفراني............
آزمايشگاه نيلو پست ها : 2974عضویت:1390/5/22
1390/7/26 - 11:01 صبح
ديبا عزيز،

حركت هاي جنين از چه زماني آغاز مي شود؟
حركت هاي جنين از همان ابتدا وجود دارد و در هفته هشتم و نهم در سونوگرافي مي توان آن را مشاهده كرد ولي مادر در اين زمان نمي تواند حركت هاي او را حس كند. در واقع جنين بايد به حجم و وزني برسد كه براي مادر قابل حس باشد. معمولا خانم ها در هفته ۱۴ تا ۱۸ مي توانند حركت جنين شان را حس كنند. البته در برخي افراد، اين زمان ديرتر رخ مي دهد. براي مثال، زناني كه براي اولين بار باردار مي شوند معمولا حركت ها را ديرتر از ديگر مادران حس مي كنند.

حركت هاي جنين چگونه است؟ مادرها معمولا آن را چگونه توصيف مي كنند؟
حركت هاي جنين به شكل هاي مختلفي از طرف مادرها توصيف مي شود. برخي مي گويند به شكل موج است. برخي مي گويند ضربه است و برخي به شكل ضربان آن را حس مي كنند. البته برخي اوقات مادرها به ويژه در هفته هاي اول، حركت هاي روده اي را با حركت هاي جنين اشتباه مي گيرند. براي مثال اگر مادري در هفته دهم يا يازدهم فكر كند جنين اش حركت مي كند، اشتباه كرده است. هر چه جنين بزرگ تر مي شود حركت هاي آن ملموس تر مي شود. در هفته بيست وهشتم يا سي ام حركت هاي جنين به خوبي به شكل ضربه اي و موجي حس شده و مادر جابه جايي جنين را به راحتي مي فهمد.

چرا تعداد حركت ها از هفته سي ودوم به بعد اهميت پيدا مي كند؟
چون قبل از اين هفته جنين مدام تكان مي خورد. از هفته سي ودوم به بعد است كه ممكن است جنين با مشكلاتي روبرو شود و جفت دچار پيري زودرس شود. در اين زمان حركت ها در واقع معني دار مي شوند. به همين دليل است كه در هر بار مراجعه پزشك از مادر در مورد حركت هاي جنين و تعداد آن سوال مي كند.

در صورت كم شدن حركت ها از اين هفته به بعد، احتمال بروز چه مشكلاتي وجود دارد؟
خب، احتمال بيمار بودن نوزاد آينده بسيار بالا مي رود. يك سري آزمايش هايي وجود دارد كه در صورت كندي حركت ها صورت مي گيرد. البته برخي اوقات مادران اشتباه مي كنند و نمي توانند حركت هاي جنين را درست حس كنند. به اين گروه توصيه مي كنيم بعد از ناهار مقداري مواد غذايي شيرين بخورند بعد به پهلوي چپ بخوابند و دست روي شكم بگذارند تا حركت ها را حس كنند. اگر با اين وجود در فاصله زماني صبح تا عصر حركتي حس نشد، مادر بايد فورا به پزشك مراجعه كند.

معمولا چه مسايلي بر كند يا تندشدن حركت هاي جنين تاثير مي گذارد؟
دارو خوردن مادران معمولا سبب كندي حركت مي شود. مثلا اگر مادري آرام بخش مصرف كند، حركت ها كم مي شود. برعكس وقتي مادر عصبي مي شود يا تب دارد، حركت ها تند مي شود. البته غير از رفتار مادر، تاكيد بيشتر ما بر ميزان حركت هاي جنين است. حركت بيشتر نشانه سلامت جنين است. قطع حركت ها مي تواند نشانه مرگ جنين در رحم باشد.

كدام ماه ميزان حركت هاي جنين در به اوج خود مي رسد؟
مي توان گفت در هفته ۲۸ تا ۳۲ جنين بيشترين و ملموس ترين حركت ها را دارد. در اين هفته مايع آمنيوتيكي بيش از حد است و در نتيجه تكان ها قابل حس ترند.

از هفته سي ودوم به بعد، چطور؟
از اين هفته به بعد به مادر توصيه مي شود مراقب حركت هاي جنين باشد تا كم نشود و اگر كم شد فورا به پزشك مراجعه كند. در صورتي كه حركت ها قطع شود، آزمايش هاي خاصي به عمل مي آيد تا از زنده و سالم بودن جنين اطمينان حاصل شود. با افزايش سن بارداي حركت هاي جنين به دليل بزرگ شدن او كمتر و شدت حركت هاي بيشتر مي شود.

چند حركت، طبيعي محسوب مي شود؟ كمتر از چه مقدار حركت جاي نگراني دارد؟
اگر جنين با سونوگرافي كنترل شود در روز گاهي بين ۱۰۰ تا ۲۰۰ حركت دارد ولي وقتي يك مادر در روز ۵ بار حركت جنينش را حس كرد، طبيعي محسوب مي شود.

آيا پيچيدن بندناف دور جنين سبب كندي حركت مي شود؟
بله. بندناف معمولا دور گردن جنين هست ولي گاهي چند دور، دور جنين مي پيچد و كوتاه مي شود. اين امر، جنين را تحت فشار قرار مي دهد و خون كمتري به او رسيده و نوع حركت ها متفاوت مي شود.

توصيه عمومي به مادرها چيست؟
مادران هميشه و به ويژه در ۳ ماهه آخر بايد مراقب حركت هاي جنين خود باشند و با پزشك خود هر كاهش حركتي را در ميان بگذارند و اگر مادري نصف روز حركت جنين خود را حس نكرد، بايد فورا با پزشك تماس بگيرد
آزمايشگاه نيلو پست ها : 2974عضویت:1390/5/22
1390/7/26 - 11:12 صبح
مامان باران يا پارسا عزيز،

علل لكه بيني در بارداري
1- به علت لانه گزيني: ممكن است خون ريزي كم و خفيفي مربوط به لانه گزيني كه احتمالاً 11 تا 12 روز بعد از باروري اتفاق مي افتد، وجود داشته باشد (نزديك به زماني كه زنان متوجه رخ ندادن سيكل قاعدگي مي شوند).
ممكن است كه علت آن لانه گزيني تخم بارور شده در ديواره رحم باشد، پديده اي كه معمولاً 6 روز بعد از قاعدگي اتفاق مي افتد اما نمي توان به طور قطع مطمئن بود كه خون ريزي ناشي از لانه گزيني است. اين خون ريزي، خيلي خفيف بوده، در عرض 1 تا 2 روز تمام شده و فقط تعداد كمي اززنان باردار اين نوع از لكه بيني را دارند.

2- لكه بيني ممكن است جزو علايم اوليه سقط خود به خودي يا بارداري نا به جا باشد، به خصوص اگر با درد يا انقباضات شكمي همراه باشد. در حدود يك چهارم زنان باردار در اوايل بارداري، خون ريزي يا لكه بيني دارند و درحدود نيمي از اين افراد دچار سقط خود به خودي مي شوند. اما اگر سونوگرافي كه از جنين شما در حدود هفته هاي 7 تا 11 انجام مي شود، نشان دهنده ضربان قلب باشد، احتمال ادامه بارداري شما بيشتر از 90 درصد است.

3- خونريزي به علت عفونت: عفونت هاي واژينال (مانند عفونت هاي قارچي يا باكتريال) يا عفونت هاي منتقله از راه فعاليت زناشويي (مانند تريكوموناس، گنوره يا سوزاك، كلاميديا يا هرپس) ممكن است باعث تحريك و يا التهاب دهانه رحم شوند.

4- در سه ماه دوم و سوم بارداري، خون ريزي يا لكه بيني مي تواند نشانه يك مشكل جدي مثل جفت سرراهي، جداشدن جفت (كه دراين پديده، جفت از رحم جدا مي شود) و سقط خودبه خودي ديررس (بين 13 هفتگي و اواسط بارداري) يا زايمان زودرس (بين نيمه بارداري و 37هفتگي)باشد.

5- به علت آغاز زايمان طبيعي: ترشح مخاطي كه بر اثر وجود خون، تغيير رنگ يافته، بعد از 37 هفتگي به احتمال زياد نشانه جدا شدن يك پلاك مخاطي بر اثر نرم و گشاد شدن دهانه رحم وآماده شدن آن براي مراحل زايمان است. در اين مرحله نيز هرلكه بيني و يا خون ريزي را بايد به پزشك ارجاع داد.

6- در بعضي از موارد علت لكه بيني در نهايت نيز مشخص نمي شود. تنها كاري كه پزشك در اين موقع مي كند، تجويز دستورات احتياطي شامل ورزش نكردن، پرهيز از فعاليت زناشويي و خودداري ازبلند كردن اشياي سنگين و موارد ديگر است.

اگر گروه خوني شما Rh منفي است، هر زماني كه شما دچارلكه بيني يا خون ريزي ازمجراي تناسلي مي شويد، احتياج به تزريق ايمونوگلوبولينRh (آمپول روگام) داريد (مگراينكه مطمئن باشيد كه گروه خوني همسرتان نيز Rh منفي است).






آزمايشگاه نيلو پست ها : 2974عضویت:1390/5/22
1390/7/26 - 11:17 صبح
آليسا عزيز،

1- از آتنولول در جراحي‌هاي بزرگ، بارداري، شيردهي، بيماري‌هاي كليوي، آسم و نارسايي قلبي بايد با احتياط استفاده كنيم.
2- هيدرالازين براي درمان پرفشاري خون تجويز مي‌شود. چون اين دارو در زنان حامله قابل استفاده‌است در اكلامپسي يا مسموميت حاملگي مصرف مي‌شود.
آزمايشگاه نيلو پست ها : 2974عضویت:1390/5/22
1390/7/26 - 11:23 صبح
راحله يا مامان آرشام عزيز،

1- جواب شما در محدوده كم خطر است و جاي نگراني وجود ندارد.
2- كاهش hCG مي تواند در افزايش فشار خون ؛ دفع پروتئين ادرار، ورم ، وزن كم هنگام تولد و ... ديده مي شود فقط توصيه مي شود كه مواظب فشار خون، ترشحات واژينال و مصرف كم نمك و ترشي و مصرف بالاي ميوه داشته باشيد.
3- prior Risk مربوط به ريسك سن مي باشد كه مبناي محاسبه ريسك قرار مي گيرد. و اصلأ ارزش تشخيصي ندارد.
راحله پست ها : 10301عضویت:1390/5/19
1390/7/26 - 11:24 صبح
ممنونم از شما
من ميتونم! ميتونم! ميتـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــوووووووووووووووونم!!!!!!! (^_^)
آزمايشگاه نيلو پست ها : 2974عضویت:1390/5/22
1390/7/26 - 11:29 صبح
ساري گلين عزيز،

هر دو از پزشكان خوب مي باشند.
ديبا پست ها : 12عضویت:1390/3/24
1390/7/26 - 11:50 صبح
آزمايشگاه نيلو واقعا از توضيحاتتون ممنونم.
فقط يه سوال ديگه اينكه اگه براي جنين در شكم اتفاقي افتاده باشه يعني خداي نكرده مرده باشه مادر متوجه علائمي ميشه يا نه؟ يعني دل درد يا خونريزي؟
الان چند روزه كه من براي يك ثانيه يك لحظه در ناحيه شكمم در يك نقطه كوچك تير مي كشد. آيا اين طبيعي است؟
ياسمن پست ها : 1657عضویت:1390/3/11
1390/7/26 - 11:54 صبح
ازمايشگاه نيلوي محترم سلام و خسته نباشيد.
من امروز دقيقا 12 هفته و 1 روزمه مي خواستم ازتون بپرسم علت ريزش مو در بارداري چيست من در بارداري قبليم موهام خيلي مقاوم شده بود اما الان به شدن داره مي ريزه. ازمايشم دادم مشكل تيروئيد يا كم خوني هم ندارم.
سوال دومم اينكه دكتر من سونوي nt رو براي 5 شنبه بعدي نوشته يعني وقتي كه من 13 هفته و 3 روزمه مشكلي نيست؟ براي ازمايشم گفته بعد از اتمام 15 هفتگي برو. مشكلي در جواب ازمايش پيش نمياد.
آليسا پست ها : 241عضویت:1389/6/21
1390/7/26 - 11:58 صبح
ممنون از پاسختون.من متاسفانه دچار مشكل قلبي شدم با اكو مشخص شد و دكتر گفت اگر دارو مصرف نكنم ادامه بارداري برايم ممكن نيست الان 5 ماهم است و با دارو خيلي بهتر شدم براي بچه خيلي نگران هستم ولي چاره اي ندارم.خدا رو شكر هيچ ورم ندارم و پروتيين اوري هم ندارم.باز هم ممنونم
همه را صدا کردم جز خدا، هیچ کس جوابم رو نداد جز خدا
ساراي پست ها : 93عضویت:1389/2/13
1390/7/26 - 12:02 عصر
آزمايشگاه عزيز در اينكه هردو خوبن شكي نيست ميخوام بدونم تو زمينه اين بيماري كدوم مطلع ترن باتوجه به اينكه گفتين دكتر شفقتي اولين مورد را پيدا كرده.....
آزمايشگاه نيلو پست ها : 2974عضویت:1390/5/22
1390/7/26 - 12:05 عصر
ديبا عزيز،

بله با دل درد و خونريزي همراه است. البته براي شما هنوز زود است ولي اگر نگران هستيد با پزشكتان تماس بگيريد تا يك سونو انجام دهيد تا از نگراني خارج شويد.�
آزمايشگاه نيلو پست ها : 2974عضویت:1390/5/22
1390/7/26 - 12:13 عصر
ياس عزيز،

ريزش مو در بارداري به دليل كم خوني ، تغييرات هورموني و ... است كه در اين بارداري به دليل افزايش سن تان نسبت به بارداري قبلي شهود بيشتري پيدا كرده است.

احتمالأ پزشكتان از غربالگري سه ماهه اول فقط سونوگرافي را خواسته است كه ديگر تعيين ريسك نمي شود.
آزمايشگاه نيلو پست ها : 2974عضویت:1390/5/22
1390/7/26 - 12:14 عصر
ساري عزيز،

بله در آن مورد خاص دكتر شفقتي تجربه بيشتري دارد.
ديبا پست ها : 12عضویت:1390/3/24
1390/7/26 - 12:31 عصر
آزمايشگاه نيلو واقعا از راهنمايي و توضيحاتتون ممنونم
جواب آمنيوسنتز من تا چند روز ديگه مياد بهتون گفته بودم احتمال سندرم داون رو 230-1 براي دوقلوهام داده بود. خيلي استرس دارم. مي ترسم از شدت اين استرس و نگراني توي اين مدت ني ني هام توي شكمم براشون اتفاقي افتاده باشه. برام دعا كنين....
مامان نارينه و بهداد پسر پست ها : 1086عضویت:1388/6/24
1390/7/26 - 2:30 عصر
سلام آقاي دكتر

من غربالگري سه ماهه اول رو انجام دادم كه هم توي سونو و هم آزمايشاتم نتايج نرمال بوده ... ( ريسكم 1 به 1300 گزارش شده ) 26 ساله هستم

دكترم انجام مرحله دوم آزمايشات رو بعهده خودم گذاشته

به نظر شما انجام بدم آزمايشات رو يا نه ؟
صفحه 80 از 234 اول قبلی  75   76   77   78   79   80   81   82   83   84   85  بعدی آخر صفحه
اظهار نظر

پر کردن فیلدها یی که با علامت * مشخص شده اند الزامی است.
*متن: