صفحه اصلی | درباره نی نی سایت | تماس با ما |   شنبه، 4 خرداد 1392

نام کاربری: کلمه عبور:
» ثبت نام پسوردم را فراموش کرده ام بخاطر بسپار
 title=
پیش از بارداری بارداری و زایمان شیرخوار (0 تا 12 ماه) نوپا (12 تا 24 ماه) خردسال (2 تا 4 سال) پیش دبستانی (5 تا 8 سال)  
تبادل نظر | سؤالات رایج |  کلوب ها |  بارداری هفته به هفته | سال اول هفته به هفته |  ابزارها | گالری |  خاطرات |  نشریه | فروشگاه |  نیازمندی ها |  بازارچه | آمار سایت |  تبلیغات

تبادل نظر

اثرات و عوارض شیاف سیکلوژست (پروژسترون)

برای اظهار نظر باید وارد سیستم شوید | جستجو

مريم ناز

1388/2/9   9:50 ق.ظ

دوستان سلام
من این ماه از روز 2 کلومیفن خوردم و روز 7 و 9 HMG زدم که روز 9 که سونو شدم دوتا تخمک بالغ 16 و 19 داشتم و روز 9 HCG زدم و از روز 11روزی 2 تا شیاف سیکلوژست استفاده کردم . من دوتا سوال دارم:
1- من درد سینه خیلی زیاد و سرگیجه دارم آیا از عوارض شیاف است ؟ البته درد سینه را من همیشه در نیمه دوم پریودم دارم ولی سرگیجه را نه.
2- بعد از تمام شدن دوره 15 روزه استفاده از شیاف چند روز بعد باید انتظار پریود داشته باشیم مثل آمپولهایش است؟
من امروز روز 18 پیودم است و مثل همیشه درد زیر دلم واسه پریود کم کم داره شروع میشه که حسابی اعصابن را خورد کرده .

بچه ها کسی تجربه این سیکل درمان را داشته؟ البته من اولین ماه است که این داروها را استفاده می کنم و همیشه پریود منظم داشتم به نظر شما این روش جواب می دهد؟ خواهشاً کمک کنید

Lilypie Maternity tickers
"ياس رخ

1389/8/16   8:04 ق.ظ

سلام به نظرتون شیاف پروژسترون میتونه باعث تاخیر در اومدن پری بشه من از بتا دادم منفی بود ولی پری هم نیومده الان 18 روز از ای یو ای من میگذره و دیروز که از دادم باید پری میاومد که از منفی نشون داد یعنی دیروز روز 30 پری بود میشه از مایش بتا اشتباه شده باشه ؟؟؟؟؟؟؟

معجزه خبر نمی کند،لطفا با احتیاط نا امید شوید ...(16 بار ای یو ای منفی/اقدام بعدی میکرو)
"ياس رخ

1389/8/16   8:51 ق.ظ

جییییغغغغغغغغغغغغغغغغغغغ

معجزه خبر نمی کند،لطفا با احتیاط نا امید شوید ...(16 بار ای یو ای منفی/اقدام بعدی میکرو)
برگزارکننده جشنهاي تولد کودکان،جشن سيسموني
تنوع ترين لوازم تولد، لباس تولد، مهماني و منزل، اسباب بازي، كيف ...
rezaidiz

1390/3/3   3:06 ب.ظ

سلام

کسی میدونه سیکلوژیست رو از کدام داروخانه می شه تهیه کرد؟

خیلی فوری

به روز رسانی خودکار نوشته ها:

گزارش آگهی
تبلیغات متنی

خريد و فروش لوازم و اثاثيه اداري و منزل اجناس نو و دست دوم بخريد و بفروشيد

خدمات پوست،مو ،زيبايي، لوازم آرايشي و... قابل توجه خانم هايي که به دنبال زيبايي هستند

مطالب این سایت تنها جنبه اطلاع رسانی و آموزشی داشته و توصیه پزشکی تخصصی تلقی نمی شوند و نباید آنها را جایگزین مراجعه به پزشک جهت تشخیص و درمان دانست. لطفاً پیش از استفاده از سایت صفحه "شرایط استفاده از سایت" را مطالعه فرمایید. استفاده از این سایت بدان معناست که شما قبلاً صفحه "شرایط استفاده از سایت" را مطالعه کرده و به مفاد آن واقفید.
درباره نی نی سایت | تماس با ما | شرایط استفاده از سایت | رعایت حریم شخصی کاربران | تبلیغات در نی نی سایت
info[at]ninisite[dot]com
نقل مطالب این سایت با ذکر منبع و نشانی اینترنتی سایت بلامانع است.

page created in 6.347656E-02 seconds