صفحه اصلی | درباره نی نی سایت | تماس با ما |   دوشنبه، 30 اردیبهشت 1392

نام کاربری: کلمه عبور:
» ثبت نام پسوردم را فراموش کرده ام بخاطر بسپار
 title=
پیش از بارداری بارداری و زایمان شیرخوار (0 تا 12 ماه) نوپا (12 تا 24 ماه) خردسال (2 تا 4 سال) پیش دبستانی (5 تا 8 سال)  
تبادل نظر | سؤالات رایج |  کلوب ها |  بارداری هفته به هفته | سال اول هفته به هفته |  ابزارها | گالری |  خاطرات |  نشریه | فروشگاه |  نیازمندی ها |  بازارچه | آمار سایت |  تبلیغات

تبادل نظر

سزارین با بیهوشی کامل بهتره یا با بیحسی موضعی؟

برای اظهار نظر باید وارد سیستم شوید | جستجو

صفحه 1 از 212>|

* آزيتا *

1390/5/18   12:05 ق.ظ

البته میدونم زایمان طبیعی برای بعضی ها بهترین انتخابه...
اما اگه کسی نتونست طبیعی زایمان کنه و خواست سزارین کنه چه روشی بهتره براش؟

asemane 223

1390/5/18   12:06 ق.ظ

من خودم بیهوشیه کامل بودم.......وکاملا راضی

Lilypie Pregnancy tickersروی هر پله ای که باشی خدا یک پله بالا ترست نه به خاطر این که خداست به خاطر این که دست تو را بگیرد.
.s .(عسل).مامان .دخمل و پسمل

1390/5/18   12:08 ق.ظ

بیحسی. زودتر به نینیت میرسی بعدش

به سلامتی سرنوشت که نمیشه اونو از سر نوشت...
الهه (مامان النا كوچولو)

1390/5/18   12:09 ق.ظ

با توجه به گفته دکترا و ماماها بی حسی عوارض کمری داره ..............الان دیگه از امپول هایی استفاده میکنن که کمر درد نمیگیری ولی اگه سرتو تکون ندی دچار سردرد هم نمیشی......ولی بیهوشی مواد بیهوشی روی جنین هم تاثیر داره و. همش خواب الود و کسل هست و نمیتونه خوب شیر بیخوره عوارض دیگه ای هم برا مادر داره .......

سیگار درس خوبی بهم داد!به پای کسی بسوز که نفسشو خرجت کنه
سولماز

1390/5/18   12:10 ق.ظ

من با بی حسی سزارین شدم و زمانی که بلافاصله بعد از زایمان دخترم رو بغل کردم بهترین حسیه که تا حالا تجربه کردم بعلاوه اینکه بعدش هم خیلی سرحال بودم و عوارض داروی بیهوشی رو نداشتم

ننه نيناز (عضو طلایی)

1390/5/18   12:24 ق.ظ

من بیهوش بودم و عالی بوددددددددددددددددددددددددد

نسيم بانو

1390/5/18   12:31 ق.ظ

من بیهوش کامل بودم و خیلی هم راضی

تنوع ترين لوازم تولد، لباس تولد، مهماني و منزل، اسباب بازي، كيف ...
برگزارکننده جشنهاي تولد کودکان،جشن سيسموني
* مامان ساغر * (عضو طلایی)

1390/5/18   12:32 ق.ظ

من هر دوتاش رو تجربه کردم به نظرم بی حسی بهتره

کمتر گیج می شی و میخوابی تو اتاق عمل همه چیز رو می بینی و از همه مهمتر اینکه بچه ات رو می بینی .. من برای به هوش اومد بعد از بی هوشی کامل اذیت شدم .. خیلی

من نمیدانم چرا حضرت دوست لطف ویژه ای دارد به من ...شکرت ای حضرت دوست
ليلا

1390/5/18   12:33 ق.ظ

بستگی به جسم خودت داره . من و خواهرم که بی حسی بودیم بعد عمل دجار کمردرد شدیم . من که اصلا قبلش کمر درد نداشتم حتی تو نه ماه . به نظر من بیهوشی بهتره .

در فراسوی مرزهای تنت ، دوستت دارم ...

1390/5/18   12:36 ق.ظ

اگر هم نمیخوای از اتاق عمل چیزی بفهمی وقتی آمپول بی حسی رو بهت زدن .. یه شربت بهت میدن میخوری میخوابی .... ولی باز بیحسی و بعد از اینکه به هوشاومدی انگار خواب بودی .. تا 3 ساعت بعدش هم پاهات حسشون بر میگرده

آمپولشم اصلا ترسناک نیست خیلی ضریفه مقل این سرنگهای ... انسولین هست ضریف و نازک اصلا حسش نمیکنی .. فقط حس میکنی که پاهات داغ شده همین

من فکر میکردم طول میکشه تا بی حس بشه همین که زدن برام گفت دراز بکش شروع به کارکردن خانم دکتر گفتم هنوز حس دارم گفت تا ضد عفونی کنم تو هم بی حسی واقعا همینطوره تا یکمی به تادین به ناحیه عمل زد تیغ رو زد من اصلا هیچی نفهمیدم .. اتاق عمل هم مثل تو فیلمها نیست که هزار تا دستگاه بالای سرت باشه و جیغ و ویغ کن تازه دکتر بی هوشی بالای سرت نشسته و باهات حرف میزنه و همه چیز تحت کنترلشه

من که خیلی راضی بودم احساس میکردم با دوستام تو یه اتاقم هههههه

1390/5/18   12:37 ق.ظ

http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=36256&PageNumber=930

مادر

1390/5/18   1:22 ق.ظ

من هردو زایمانهام بیهوشی موضعی بود که اولی از سردرد و دومی از کمردرد داشتم می مردم.بیهوشی کامل بهتره

افسانه //مامان محمدامين//

1390/5/18   1:27 ق.ظ

بی حسی غالیههههههههههههههههههههههههههههههههههههه

مريم

1390/5/18   1:53 ق.ظ

بیهوشی بهتره

نخودي

1390/5/18   3:14 ق.ظ

من خودم بیهوشیه کامل بودم.......وکاملا راضی
تا از اطاق عمل امدم بیرون بهوش امدم...توانستم زود به پسرم شیر بدم

I didnt know true love until I became a Mom.....
مامان ديانا

1390/5/18   10:06 ق.ظ

من بی حسی بودم و با اینکه آدم خیلی ترسویی بودم اما فوق العاده بود و خیلی خیلی از این انتخابم راضیم ... برخلاف نظر بقیه تو بیمارستان مجبورم کردن 3 ساعت بعد از عمل راه برم و بهم گفتن راه رفتن باعث میشه عوارض کمتری داشته باشی ولی بهم گفتن نشینم و دراز بکشم ...
من شب اول حدود 3 ساعت راه رفتم و البته از شیاف هم استفاده کردم (به خاطر فشار بالا بهم گفتن نباید درد رو تحمل کنم و به محض درد داشتن شیاف بذارم)

مامان ني ني

1390/5/18   6:24 ب.ظ

من بیهوشی کامل بودم خیلی راضیم

صنوبـــــــر

1390/5/18   7:57 ب.ظ

ازیتا جان من اتفاقا با دکترم در این مورد حرف زدم به من گفتن که اگه کسی براش امکان زایمان طبیعی هست و هیچ مشکلی اگه نداشته باشه و نترسه در قدم اول طبیعی خوبه اما اگه ترس داشته باشه و یا لگنش و یا وزن بچه زیاد باشه و موردهای دیگه سزارین بهترین گزینه هست اما اینکه کدوم سزارین بهتره هم من باز ازش چون زیاد پرس و جو کردم و خیلی سماجت داشتم البته نمیخوام جو سازی بشه و خدایی نکرده کسی دچار ترس بشه ولی چون به دکترم اعتقاد دارم و این دکترها خودشون در این موردها تجربه های زیادی دارن سزارین بی حسی موضعی رو بهتر از سزارین بیهوشی کامل به من معرفی کرد دلیلشم این بود که در بیهوشی کامل هستن مادرانی که دور از جون مادران به هوش نیومدن و فوت کردن و یا خیلی بد به هوش امدن و بستگی به جنس بدن ادم داره اما در بی حسی خطر کمتره و تازه به هوش هستی و به دنیا امدن بچه ات رو میبینی و میتونی بهش شیر بدی اما در بیهوشی کامل احتمال به هوش نیومدن وجود داره

اگر حق با شماست، به خشمگین شدن نیازی نیست؛ و اگر حق با شما نیست، هیچ حقی برای عصبانی بودن ندارید!
سپيده ( مامان دل آرام )

1390/5/20   11:02 ق.ظ

سلام . خانمهای محترمی که بی حسی موضعی برای سزارین انجام دادن آیا تزریق به کمر درد داره تو چه حالتی تزریق انجام میدن . من خیلی می ترسم.سوند چطور؟

بهترینهای خود را به دنیا ببخش حتی اگر هیچگاه کافی نباشد و در نهایت میبینی هر آنچه هست میان تو و خداوند است نه میان تو و مردم ... http://top-shop.blogfa.com/ فروش انواع لباس خواب و لباس زیر خارجی
وفا (عضو طلایی)

1390/5/22   12:09 ب.ظ

سلام .... منم بی حسی بودم .... اول خیلی ناراحت بودم که بی حسم می کنن ... اخه قرار بود منو بی هوش کنن ... ولی یک روز مونده بود به جراحیم سرما خوردم و دکتر بی هوشی بهم گفت که اولا واسه سرمات دوما واسه تیروئیدم که بعد از جراحی امکان تپش قلب وجود داره و چون من خودم تپش داشتم تپش رو تپش دیگه هیچی .......
ولی وقتی جراحی تموم شد متوجه شدم که خدا منو دوست داشته که بی حسم کردن ..............اخه من قبل از جراحی همیشه دعا م یکردم هر راهی کمتر درد داره من زایمان کنم ... اخه من از طبیعی شدیدا می ترسیدم و دکترم هم بهم گفته بود تا 6 فروردین تو نمی تونی این بچه رو تحمل کنی و من به پشت خوابیده بودم ... اخه زایمانم 6 فروردین وقتی دکی از سفر برمی گشت بود و خدا خواست تا من این بچه رو 9 فروردین دنیا بیارم ................و از جراحی راضی بودم ................. وقتی 10 ساعت سرت رو جابه جا نکنی و موقع جراحی دکتر بی هوشی وارد داشته باشی هیچ کمر دردی نداری ... البته یه خورده رو داری ها .......تا از ریکاوری بیارنت تو بخش و مرفین تزریق کنن دردش خیلی زیاده و می خوایی خدا 100 بار تو رو بکشه ............ولی همین که مرفین زدن اروم می گیری

گرم یاد اوری یا نه من از یادت نمی کاهم
به روز رسانی خودکار نوشته ها:
صفحه 1 از 212>|

گزارش آگهی
تبلیغات متنی

خريد و فروش لوازم و اثاثيه اداري و منزل اجناس نو و دست دوم بخريد و بفروشيد

خدمات پوست،مو ،زيبايي، لوازم آرايشي و... قابل توجه خانم هايي که به دنبال زيبايي هستند

مطالب این سایت تنها جنبه اطلاع رسانی و آموزشی داشته و توصیه پزشکی تخصصی تلقی نمی شوند و نباید آنها را جایگزین مراجعه به پزشک جهت تشخیص و درمان دانست. لطفاً پیش از استفاده از سایت صفحه "شرایط استفاده از سایت" را مطالعه فرمایید. استفاده از این سایت بدان معناست که شما قبلاً صفحه "شرایط استفاده از سایت" را مطالعه کرده و به مفاد آن واقفید.
درباره نی نی سایت | تماس با ما | شرایط استفاده از سایت | رعایت حریم شخصی کاربران | تبلیغات در نی نی سایت
info[at]ninisite[dot]com
نقل مطالب این سایت با ذکر منبع و نشانی اینترنتی سایت بلامانع است.

page created in 0.09375 seconds