کم کننده هاى شیر اگر به عللى لازم شود که شیر مادر را بخشکانند از دستور زیر استفاده مى شود مثلا: در بعضى اوقات مثل فوت نوزاد و یا علل دیگرى که پیش آید که لازم شود شیر خشکیده شود از کم کننده هاى زیر استفاده شود. هر چه مجفف (خشک کننده ) رطوبات و محلل باشد و تقلیل منى کند آن نیز مقلل شیر است و چیزهائى که زیاد کننده خون قاعدگى باشند زیاد کننده شیر هستند در صورتیکه تمایل به کم کردن شیر باشد بایستى غذا و خوردنى ها را کم کرده در عوض از کاهو، عدس ، سرکه ، آب لیمو، آب سماق ، سداب استفاده نمایند و لعاب اسپرزه با اوشق حل شده در آب یا آرد باقلا و تخم شنبلیله و روغن گل یا زیره کوبیده در عسل و سرکه یا لاک و مردار سنگ در روغن گل و سرکه یا گل ارمنى یا عدس و سرکه یا گل ارمنى یا زیره و سرکه و گلاب یا برگ اسپرزه ، برگ سداب و عدس و باقلا یا جوز یا تخم کرفس کوبیده به محل سینه ها ضماد نمایند این عمل را یک هفته ادامه داده تا شیر خشک شود، خوردن ریحان کوهى قاطع شیر است ضماد کنجد بر سینه ها و ضماد نعناى کوبیده و ضماد باقلا و تخم خیار تخم شربتى به صورت ضماد خشک کننده سریع است . آبسه پستان تمام داروهاى ضد ورم را در اینجا مى توان بکار برد و همه را بهتر است موضعا بکار برند مثل آرد باقلا و سکنجبین و روغن گاو به صورت ضماد یا اسپرزه در سکنجبین پخته به مدت سه روز و یا ضمادهائیکه براى ورم و انجماد شیر مفید است بکار برند. اگر ورم در مزاج سرد باشد زیره ، کرفس ، سداب ، سائیده یا بابونه و بادیان سائیده با آب ضماد کنند اگر مزاج گرم است شیره خرفه ، و سرکه و یا روغن بنفشه بمالند اگر ورم زیاد باشد آرد باقلا آرد جو و آب گشنیز و نبات را کوبیده در سفیده تخم مرغ حل کرده ضماد نمایند و یا برگ تاجریزى و برگ کالنج را کوبیده ضماد کنند یا کنجد، تخم کتان ، بابونه و اکلیل را کوبیده خمیر کرده بکار برند. اگر در اثر خارج نشدن شیر به علت نخوردن نوزاد و یا علل دیگر باشد، از جوشانده تخم کتان ، بابونه ، گل بنفشه و گل خطمى و تخم شنبلیله به صورت ضماد استفاده شود. اگر شیر در پستان عفونت کرده و خارج نشود پیاز را پخته له کرده با مغز نان یا خمیر ترش و آرد باقلا و روغن کنجد آمیخته ضماد کنند یا آرد کنجد، روغن خوراکى و آرد باقلا را آمیخته تجویز نمایند یا تخم کتان ، تخم شنبلیله یا مرو، تخم خطمى ، و برگ خطمى ، برابر کوبیده خمیر کرده به کار برند. نسخه براى زخم نوک پستان یا ترک خوردگى آن در هنگام شیر دادن متاءسفانه نوک پستانها زخم شده ناراحتى براى مادر ایجاد مى شود یک داروى خیلى مؤثر زخم را بهبودى خواهد داد و آن مالیدن جوشانده بومادران است .
افسوس روزی خواهد آمد که بی دینی، نمادروشن فکری است!(دکتر علی شریعتی ) *** خدایا ، کمکم کن لحظات با ارزشم را در راهی که لایق انسانیتم است ، خرچ کنم :)
سلام حسنای عزیز من 33 هفته باردارم و مبخواستم بدونم برای اینکه نوزاد زردی نگیره چی بخورم؟ترنجبین برای خانم باردار مضر نیست/؟ در ضمن توی سونو ی جنین بهم گفتن نینی من برگشت ادرار به کلیه داره چیزی هست که من بخورم که برای اون مفید باشه تا وقتی به دنیا بیاد ایشالا ؟
سلام حسنای عزیز ممنون از زحماتت خانم گل من برای اندومتریوزم این داروها رو خریدم ولی طریقه مصرفشونو نمیدونم مریم گلی ،اقطی،رازیانه،زنیان من میخوام 2 ماه دیگه برای انتقال جنینای فریزیم اقدام کنم 44 سالمه ،میخوام انشالا ایندفعه جوابم مثبت بشه
حسنا جون سلام.عزیزم من اسن سوالو بار سومه که میپرسم ولی هیچ جوابی دریافت نمیکنم.سوالم توی صفحه 49 هم هست. تو رو خدا اگه امکانش هست جواب من رو بدین. خواهش میکنم. من پریودام منظمه و مشکل کیست هم ندارم سونو دادم. پارسال برای مسافرت زیارتی 2 دوره قرص یاسمین خوردم که باعث شد پریودام از5 روز بشه 3 روز و با خونریزی کمتر از قبل. تا الان هم همین طوریه پیش دکتر رفتم سونو و آز دادم گفتن مشکلی نیست و اثر قرص یاسمین هست یعنی بعد 1 سال هنوز اثرش نرفته؟ میشه راهنماییم کنید که چی کار کنم خونریزی قاعدگیم مثل سابق بشه؟ یعنی یه چیزی که خون قاعدگی رو زیاد کنه؟ شنیدم شنبلیله و جعفری خوبه.شما نظرتون چیه؟ میشه خواهش کنم راهنماییم بفرمایید .لطفا.......خواهشا....
حسنا جون سلام.عزیزم من اسن سوالو بار سومه که میپرسم ولی هیچ جوابی دریافت نمیکنم.سوالم توی صفحه 49 هم هست. تو رو خدا اگه امکانش هست جواب من رو بدین. خواهش میکنم. من پریودام منظمه و مشکل کیست هم ندارم سونو دادم. پارسال برای مسافرت زیارتی 2 دوره قرص یاسمین خوردم که باعث شد پریودام از5 روز بشه 3 روز و با خونریزی کمتر از قبل. تا الان هم همین طوریه پیش دکتر رفتم سونو و آز دادم گفتن مشکلی نیست و اثر قرص یاسمین هست یعنی بعد 1 سال هنوز اثرش نرفته؟ میشه راهنماییم کنید که چی کار کنم خونریزی قاعدگیم مثل سابق بشه؟ یعنی یه چیزی که خون قاعدگی رو زیاد کنه؟ شنیدم شنبلیله و جعفری خوبه.شما نظرتون چیه؟ میشه خواهش کنم راهنماییم بفرمایید .لطفا.......خواهشا....
سلام حسنا جان یه سوال دارم میدونم تکراریه اما نسخه مخصوص خودمو میخوام شوهرم حرکت اسپرمش ضعیفه وکمی هم سرد مزاج هستش در روابط جنسی منهم پریودم نامنظم شده چند وقته یه دوره ی سه ماهه خوب بود اما دوباره بهم ریخته میخوام باردار شم یکسالو نیمه دنبال دوا دکترم خسته شدم درضمن الان دوروزه بعد از دوماه لکه بینی دارم ودرد شدید زیر دلم خواهش میکنم کمکم کن برات دعا میکنم
مطالب این سایت تنها جنبه اطلاع رسانی و آموزشی داشته و توصیه پزشکی تخصصی تلقی نمی شوند و نباید آنها را جایگزین مراجعه به پزشک جهت تشخیص و درمان دانست. لطفاً پیش از استفاده از سایت صفحه "شرایط استفاده از سایت" را مطالعه فرمایید. استفاده از این سایت بدان معناست که شما قبلاً صفحه "شرایط استفاده از سایت" را مطالعه کرده و به مفاد آن واقفید.
درباره نی نی سایت |
تماس با ما |
شرایط استفاده از سایت |
رعایت حریم شخصی کاربران |
تبلیغات در نی نی سایت
info[at]ninisite[dot]com نقل مطالب این سایت با ذکر منبع و نشانی اینترنتی سایت بلامانع است.