سلام دوستان همسرم مبتلا به واریکوسل هستش و نتیجه آزمایشش اصلا خوب نیست: تحرک 33% و مورفولوژی 20%. دکتر گفت باید عمل کنه ولی 50 درصد شانس خوب شدن هست. گفت اگه خوب نشه هیچ درمان دارویی وجود نداره در حالی که من با خوندن تاپیک های مختلف تو این سایت فهمیدم داروهایی هم برای تقویت اسپرم وجود داره. ممکنه یه دکتر اورولوژیست خوب در تهران رو به ما معرفی کنید که با خیال راحت اقدام کنیم. یه سوال دیگه : هزینه عمل واریکوسل چقدره؟ منتظر جوابتون هستم. من و همسرم داریم از نگرانی میمیریم.
یوسف می دانست تمام درها بسته اند اما بخاطر خدا به سوی درهای بسته دوید و درها برایش باز شد...اگر تمام درهای دنیا هم به رویت بسته شد، دنبال درهای بسته بدو چون خدای تو و یوسف یکیست...
سلام .دکتر امید پویان.چون در ایران طبق سرچی که ما کردیم فقط داراب مهربان و امید پویان به روش میکروسرجری که بهترین روش عمل وکمترین درد و دقیقترین روش است عمل می کنند.داراب مهربان حدود 4 میلیون می گیره و بسیار گند اخلاق است .امید پویان تو بیمارستان پارسیان سعادت آباد عمل می کنه که کلا خرجش یک و خرده ای می شه مطبش هم هفت حوض نارمک به شماره که اکی هم داده زنگ بزن زود هم وقت می ده.همسر منم 2ماه پیش عمل کردو چون بیمه تکمیلی بودیم نصف این مقدارو دادیم.نگران نباش ساده تر ا این حرفها بود
نورا جون ظاهرا عصرها همه روزه هستن از ساعت 5 تا 9 شب. ساعت 5 به بعد زنگ بزن وقت بگیر
یوسف می دانست تمام درها بسته اند اما بخاطر خدا به سوی درهای بسته دوید و درها برایش باز شد...اگر تمام درهای دنیا هم به رویت بسته شد، دنبال درهای بسته بدو چون خدای تو و یوسف یکیست...
ما رفتیم پیش دکتر پویان. آزمایش اسپرموگرافی همسرم رو قبول نکرد گفت باید در یه جای معتبر آزمایش بدین و آدرس یه آزمایشگاه رو داد توی پیچ شمرون. کسی اسم آزمایشگاه و شماره تلفن اونجا رو داره؟ میخواستم بدونم منم حتما باید روز آزمایش همراه همسرم باشم و اینکه آیا همون روز حتما جواب میدن؟
دوستان لطفا راهنماییم کنید. من باید همراه همسرم باشم یا نه؟ مشکل روزه بودنم هست؟ دفعه قبل که همسرم آزمایش داد بهش گفتن نمونه گیری به شیوه مصنوعی بهترین شیوه است. راستی اسم آزمایشگاه رو از مطب دکتر �رسیدم .آزمایشگاه امید در دروازه شمرون
دکتر ناهید حمزه ای بهترین دکتر اورولوژیست هستند که من می شناسم.اگه سوال داشته باشید می تونید از ایشون توی http://www.drhamzehi.com بپرسید اگه هم نیاز به معاینه باشه می تونید برید مطبشون.آدرس مطب توی سایت هست
مطالب این سایت تنها جنبه اطلاع رسانی و آموزشی داشته و توصیه پزشکی تخصصی تلقی نمی شوند و نباید آنها را جایگزین مراجعه به پزشک جهت تشخیص و درمان دانست. لطفاً پیش از استفاده از سایت صفحه "شرایط استفاده از سایت" را مطالعه فرمایید. استفاده از این سایت بدان معناست که شما قبلاً صفحه "شرایط استفاده از سایت" را مطالعه کرده و به مفاد آن واقفید.
درباره نی نی سایت |
تماس با ما |
شرایط استفاده از سایت |
رعایت حریم شخصی کاربران |
تبلیغات در نی نی سایت
info[at]ninisite[dot]com نقل مطالب این سایت با ذکر منبع و نشانی اینترنتی سایت بلامانع است.