سفره افطار را ساده بگیر و به نظر من شام و افطار را با هم سرو کن چون در غیر این صورت همه با نان و پنیر و افطار سیر می شوند و غذا ها می مونه.....
کلا همه چیز هم خیلی کم درست کن چون تنوعش زیاد می شه خواه نا خواه زیاد می شه و خورده نمی شه...
برای افطار بهترین گزینه
یک سوپ نسبتا رقیق
نان سنگک و سبزی خوردن تازه و پنیر و گردو و خرما( می تونی گردو رو چند ساعتی در آب بخیسونی که تازه تر باشه)
خامه و مقدار کمی از مربا های مختلف یا عسل با نان شیرمال یا نان قندی
شیر گرم یا چای کمرنگ و آبجوش ( بعضی ها عادت دارند به آب جوش)
زولبیا و بامیه هم نذار چون واقعا ضرر داره
شله زرد یا فرنی یا شیر برنج ( می تونی مثل ژله های دو لایه از ترکیب دو لایه شیر برنج و شله زرد استفاده کنی البته شیر برنج بهتره که روی شله زرد قرار بگیره)
البته من یک سالاد میوه هم پیشنهاد می کنم چون امسال ماه رمضان در تابستان هست و هوا خیلی گرمه سالاد میوه گزینه ی خیلی خوبیه ....
اینها برای افطار کافی هستند.... برای شام هم به نظرم بستگی به مهمونت داره من کمی باقالی پلو با گوشت یا ماهیچه رو پیشنهاد می کنم با خورش فسنجان....و به نظرم هیچ غذای دیگه ای درست نکن در عوض سالاد کاهو و شیرازی و ماست خیار و کمی ترشی بگذار....
قبول باشه