سلام به همه مامانای گل من یه پسر 5 ماهه دارم که خیلی بد شیر میخوره........در طول روز کلا 3 یا در بهترین حالت 4 بار شیر میخوره اونم فقط در حالت خواب یعنی وقتی خوابش میاد میذارمش زیر سینم گریه و جیغ و داد راه می اندازه و صورتشو برمیگردونه و گریه میکنه.........بعد باید بخوابونمش وقتی خوب خوابش برد بذارم زیر سینم اونوقت دیگه خوب میخوره ...........
وزنشم توی 5 ماهگی 7 کیلو با لباس بوده در حالی که موقع تولد 3.5 بوده وزنش........
خیلی نگرانشم میترسم همینجور لاغر بمونه و بد غذا..........هر چی میخوام حرص نخورم نمیشه.....
البته وزنی که الان داره هنوز نرماله ولی اون چیزی که منو نگران میکنه اینه که این روند ادامه داشته باشه و خدای نکرده نمودار رشدش روز به روز بیاد پایین
تو رو خدا اگه کسی متخصص تغذیه خوب در تهران سراغ داره به من معرفی کنه............اسم و رسم دکتر زیاد واسم مهم نیست میخوام کسی رو معرفی کنید که کارشو میشناسین و راضی بودین ازش
مطالب این سایت تنها جنبه اطلاع رسانی و آموزشی داشته و توصیه پزشکی تخصصی تلقی نمی شوند و نباید آنها را جایگزین مراجعه به پزشک جهت تشخیص و درمان دانست. لطفاً پیش از استفاده از سایت صفحه "شرایط استفاده از سایت" را مطالعه فرمایید. استفاده از این سایت بدان معناست که شما قبلاً صفحه "شرایط استفاده از سایت" را مطالعه کرده و به مفاد آن واقفید.
درباره نی نی سایت |
تماس با ما |
شرایط استفاده از سایت |
رعایت حریم شخصی کاربران |
تبلیغات در نی نی سایت
info[at]ninisite[dot]com نقل مطالب این سایت با ذکر منبع و نشانی اینترنتی سایت بلامانع است.